Şimdi Ara

işte benim efsanelerimm (2200 4500 leydi 3460 bosch fivestar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkezin burada makinesinden dert yanarken ben uygun fiyatlara bulup kendim bizzat topladığım makinelerimle gurur duyuyorum çıkan bembeyaz çamaşırlar mı dersin yoksa sıkıntısız 1 saatte biten harika bulaşıklar mı

20 sene önce bunları yapabilen üreticiler tekrar böyle kalitelli makineler üretsinler

bu makinelerin artık çok iyi öğrendim örneğin 4500 ün 2200 e göre daha uzun süren bir ön yıkaması olup 4500 daha güzel beyaz çamaşırlar çıkarttığını makinelerle ilgili aklına sorularla ilgili yardımcı olurum işte benim efsanelerimm

işte benim efsanelerimm (2200 4500 leydi 3460 bosch fivestar) işte benim efsanelerimm (2200 4500 leydi 3460 bosch fivestar) işte benim efsanelerimm (2200 4500 leydi 3460 bosch fivestar) işte benim efsanelerimm (2200 4500 leydi 3460 bosch fivestar)

• Arçelik 2200 ve bosch 5star şu an yazlıkta. Çamaşır makinesi 1990da alındı. Hala çalışıyor ama epey paslandı alt tekmelik ve deterjan çekmecesinin olduğu bölüm. sıkarken de acaip ses çıkartıyor. sanki bir yerlere bir şey sürtünüyor gibi. Servis çağırsak bi dolu masraf çıkaracak. Gittiği yere kadar kullanacağız. Bulaşık makinesi ise tamamen sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 1-1,5 saatte tertemiz ve kupkuru çıkıyor bulaşıklar.
    ama her iki makine de su canavarı. Su kullanımının bu kadar önem arz ettiği bir dönemde ben çok rahatsızım bu kadar fazla su kullanmalarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 16 Kasım 2014; 10:28:47 >
  • Valla biz calistiriyoruz su tüketimin de bir degisim olmadi hep aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.