Şimdi Ara

İşte Beşiktaş Farkı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin, ‘lösemi tedavisi gören çocuklara moral olur’ düşüncesiyle üç büyük İstanbul kulübünden yaptığı forma ve oyuncak talebine tek karşılık Beşiktaş’tan geldi.
    Kemoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hayri Toksoy, “Beşiktaş’ın böylesine duyarlı davranış göstermesi, bir Fenerbahçe taraftarı olarak beni de çok mutlu etti. Aynı şeyi Fenerbahçe ve Galatasaray’dan da beklerdik” diye konuştu. Siyah - Beyazlı kulübün gönderdiği çok sayıda oyuncak ve formayı alan lösemili çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.

HER ZAMAN HER YERDE VE HER ALANDA EN BÜYÜK KARTAL.

18.05.2005

• ya övünülecek bişey değil bu..
    görevi sıpaların.
    o kadar para kazanıyorlar..
  • eagle olayı çarptırdığının farkındamısın?bu insani bi yardım buyukluk ne alakası war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

eagle olayı çarptırdığının farkındamısın?bu insani bi yardım buyukluk ne alakası war.

e fener ile gs de yapsaydı bu yardımı o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_1903

quote:

eagle olayı çarptırdığının farkındamısın?bu insani bi yardım buyukluk ne alakası war.

Kardes FB'Liside GS'Liside , diger kLupLerde eLinden geLdigince yardım yapıyor iLLaki medyada cıkması gerekmiyor ( ki cok cıktıkLarıda oLdu ) BJK kLubunun yaptıgı tabikide ornek ve guzeL davranıs keske herkese ornek oLsa

• quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Orjinalden alıntı: eagle_1903

quote:

Kardes FB'Liside GS'Liside , diger kLupLerde eLinden geLdigince yardım yapıyor iLLaki medyada cıkması gerekmiyor ( ki cok cıktıkLarıda oLdu ) BJK kLubunun yaptıgı tabikide ornek ve guzeL davranıs keske herkese ornek oLsa

+1111

• beşiktaşın büyüklügünü biliyoruz ama yinede bilmeyenler vardır bilirsiniz hr tarlanın bir çürük domatesi vardır onun için anlatmak lazım ama BJK nin büyüklükleri sıralamakla bitmiyoki hemem digerleri gibi sıralayalım uzunlafı kısası bu alemin en büyük,en baba takımı BJK dir

• yakışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.