Şimdi Ara

işte bit_tech.net tekı modların yapımından bır tane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=dXM58XSixL8 ızleyın ve gorun

ben buyuk bır yer olarak zannedıyordum ama garaj gıbı bıryerde yapılmıs o kadar sey

• Çok klasik olcak ama bunlardaki imkan ve parçalar bende olcak peh =)
  • Doğru söylüyon bee ondaki imkanlar ve maddi durum bende olcaktı hayalimdeki kasayı yapardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 3 Haziran 2007; 16:31:15 >
  • kıskanclıgın anlamı yok imkanı olan herkes böyle bi pc yapamaz
    adamda imkan var ve yapmıs ve gercektende cok güzel olmus
  • bakıyorum atolye gibi garajdan ne kasa çıkıcak

edit:
    baktım

bende böyle imkanlar olsa bu şekilde kullanmazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmrHun -- 3 Haziran 2007; 18:30:23 >
  • Adam yapmış tebrik etmek lazım. Ama çok dikkatli izledim tabi komple yapılışını göstermiyo ama. Güzel bir torna dükkanında sanatkar bir tornacı ve tabiki sanatkar bir boyacı bundan daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum.

Bide imkan konusunda ; herşeyi bir anda olacak diye bişi yok. yavaş yavaş bile olsa malzemeler toplanabilir. Diye düşünüyorum
  • mukemmel bısy..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban

Adam yapmış tebrik etmek lazım. Ama çok dikkatli izledim tabi komple yapılışını göstermiyo ama. Güzel bir torna dükkanında sanatkar bir tornacı ve tabiki sanatkar bir boyacı bundan daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum.

Bide imkan konusunda ; herşeyi bir anda olacak diye bişi yok. yavaş yavaş bile olsa malzemeler toplanabilir. Diye düşünüyorum

tabiki herseyi bi anda alamazsın herseyi bi anda elde edemezsin... parcaları tek tek alacaksın o parcaların ne işe yaradıgını nasıl kullanman gerektigini öreneceksin sonra bi level atlıcan herseye bi anda elde ettinmi bi anlamı olmaz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban

Adam yapmış tebrik etmek lazım. Ama çok dikkatli izledim tabi komple yapılışını göstermiyo ama. Güzel bir torna dükkanında sanatkar bir tornacı ve tabiki sanatkar bir boyacı bundan daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum.

tabiki herseyi bi anda alamazsın herseyi bi anda elde edemezsin... parcaları tek tek alacaksın o parcaların ne işe yaradıgını nasıl kullanman gerektigini öreneceksin sonra bi level atlıcan herseye bi anda elde ettinmi bi anlamı olmaz zaten

+1 Evet öle ha deyince yapılmıyor.El becerisi yatkınlık ve bilgiler dahilinde yapılyor bu işler

• ilginç (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.