Venuse güzel bir başlangıç yaptık ve guild arkadaşlarımız ile çok iyi vakit geçiriyoruz. Boş kaldım ve sizler için guildimizin bir tanıtım resmini hazırladım Tamamen kendi emeğim Resimde olmayan arkadaşlardan özür dilerim ....
Eski konumuz birkaç tartışma yüzünden kilitlendi. Burdan devam etme kararı aldık. Guild 4 leveldir, Logolu ve Venus'un tanınmış guildlerindendir. Guild 4 level olup 32+ online süresi yüksek oyuncular alınacaktır. Guildde şuan 3 tane 50+ 10 tanede 40+ player bulunmakta Guildin en önemli 2 kuralı : 1-Küfür yasak 2-Thief dışı meslek yasak Oyunda ulaşabileceğiniz nickler : RazeJam,HeaveN,Angel_Soul,LosTSouL,Red_DeviL Yukardaki nicklerden herhangi birinden cevap alamazsanız Rev guildinden kimi görseniz pm atabilirsiniz. Guild Master'ı MissMai ve guild üyesi Hypocrites
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ayı kalmadı galiba
Uyuyan Panda Klübünde iki eksik var. Gelsem mi sizin guilde ??
Angel_Soul nickli arkadaşa onlarca sefer pm attım cewap vermiyor yaa:) gerçi AngelSoul/EvilSoul nicklerinin cılkı çıktı artık...
Resim gerçekten güzel olmuş ama
quote:
Bu Guild Yıkılmaz!!
kısmı biraz fazlalık olmuş
AngelSoul-EvilSoul hala sro oynuyormu yoksa çalıntı isim mi?
quote:
Orjinalden alıntı: MrArraS
AngelSoul-EvilSoul hala sro oynuyormu yoksa çalıntı isim mi?
şuan orjinal evilsoul oyunu oynamıyor... angelsoul ise venüs teki Mai oluyor... yani şuan piyasadaki Angel ve Evil'ların tamamı ya bizim sattığımız charlar yada yan sanayi
benim bildigim EvilSoul ve AngelSoul satıldı
bi beni almadiniz ya guilde..baska bisey demiyorum.. ama siz bekleyin 6 ay sonra 80 olup gelecem, yikacam alayinizi (gunde 1,5 saatlik oyunla belki 80 olurum)
lvl 18 rogue-bard.. (euro acmam hayatta dedim ama yedim sozlerimi)
quote:
Orjinalden alıntı: pamuk52
benim bildigim EvilSoul ve AngelSoul satıldı
Angeller ile eviller artık ekol oldu Kim önce açarsa o kasıyor.Allah var güzel nickler Sırf HeaveN nickimi alamadım diye saturnden vazgeçip venusu bekledim
Bi ara ps ile yeni ayılar ekleyem resme.Darılıyor guılddeki diğerleri
Buda bizim guıldin duvar kağıdı ^^ Ellerime sağlık çok güzel yapmışım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme