o adamı ben yönetsem daha iyi pk yapardım bu adam taktik bilmio
eet orda asas oluyo neden annamadım
very good . priest süper bütün priestler böyle olsa varya . olimpiada yalnız oturuyorlar...
cok ii
ilginç
resim video bölümünün konuluş amacı forumda yeşillik olsn forum ilgi çeksin...
quote:
resim video bölümünün konuluş amacı forumda yeşillik olsn forum ilgi çeksin...
Arkadşlar dikkatli izlemedinz galiba ama o adam koxper koşarak falan malice atıyor koşarak kendisne buff atıyr baştan tekrar izleyn bakalm o adama saygı duyucak mısnz tekrar
Assasian daha ii bp den daha iyi derken kullanan iyi
0arkasındakı bufur var + video nun altındaki yazıları oku!!!
Bencede adamda koxp var koşarken buff atıyor hemde 2000 lik buff ara sıra heal basıo
Oyunun en iyi charı BP ! 64 lvl im Ms +7 ile atağım 2250. Ah bir de defans olsa. dd ve spear bulayım koxp bitince tozunu atıcam cz nin
heal değil o pot içiyo biraz dikkatli seyredin derim
ya bu priest benim oktay amcamın benim cok raven yapmıslığım vardır bu charla :D char hakkında bilgi vereyim elindeki +8 ms reduce taa önceki knight online den kalma ms yi Toni Warior bilen vardır o verdi 72 den sonra full golem kosp 7x bug la kastı :D LordASil die 67 char +8 ib o 70 assası Errinyes bilen bilir ama Errinyes Hariç bütün charları banlandı suan..
VideoDa Kosp filan hiç bir hile kullanılmamıstır farketiyseniz bütün damage leri 1000 üstü :) sorularınızı yanıtlamaya calısacam
Güzel kardeşim videoda hiç bir hile yok diyorsn tmm saygı duyuyorm ama lütfen şunun cevabını verir misn koşarak nasıl buff atılıyor senin amcan çok yetenekli olsa gerekki koşarken malice ve buff atabiliyor helal olsun gerçekten
video güzel olmuş gerçekten... eline sağlık... videodaki müziğin adını verirmisin...