Şimdi Ara

SON DK. KARAR NE OLURSA OLSUN BU SENELİK MEN SOZ KONUSU DEGİLMİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kigili acikladi simdi. bize gelen yazi boyle. karar ne olursa olsun bu sene avrupa kupalarindayiz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiğılı'nın bir allah tektir dediğine inanın
  • Kigili dediyse bu sene ve önümüzdeki 5 yıl avrupada yokuz
  • ha şunu bileydiniz ya. şovmenler çıkıp fener hapı yuttu 3 sene gidemeyeceksiniz falan diyor. arkadaş ben bu yüzden istiyorum bölüm yasağını işte. ben bunu başından beri söyledim ama felaket tellallığı daha çok dikkat çekiyor benim ülkemde.

biz bu sene avrupa kupalarında sonuna kadar varız.
  • Böyle dediyse kesin men yiyeceğiz
  • Kafanizi kuma gommussunuz cas in internet sitesine girin bakin ne yaziyo 28 agustosda verilecek kesin karara kadar 2 takimada yaptirim uygulanmayacak diyor uykudan uyanin

• Kaynak nedir hacılar, kimse de sormamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiğılı

• Abdullah Kiğılı: CAS'tan nasıl bir karar çıkarsa çıksın Fenerbahçe bu sezonu Avrupa'da tamamlayacak.

Hadi inşallah
  • Bende gördüm şimdi twitterda da, inanmak istemedim Kiğili diyince eğer öyleyse varya

• bende fenerliyim ama timsaha gelicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

Kaynak nedir hacılar, kimse de sormamış.

ntvspora konustu

• Kığılı: '' Belhanda'dan başka transferimiz olmayacak.
  • Zannetmiyorum. Kura çekiminde Infantino'nun yanındaki herif Fenerbahçe, Court of Arbitration for Sport, final decision gibi sözler sarfetti. CAS, 28 Ağustos'ta UEFA kararını onarsa o sırada turnuvada olsak bile men ediliriz. UEFA Temyiz Kurulu kararında "including 2013/14" yazmakta, cezanın bu sezon yürürlüğe konması gerektiği açık bir şekilde var. CAS sadece yargılama bitene kadar bu kararın yürütmesini durdurdu/erteledi. Yargılama sonunda karar neyse o çıkacak.

Ha CAS bizi haklı bulur o zaman devam ederiz tabi ama CAS'ta cezamız onandığı halde kupalara devam edemeyiz benim düşüncem.
  • kığılı cardozo geldi serse guiza gelebilir
  • Gelir şimdi spor hukukçuları

• doğru olan bu arkadaşlar şimdi bakın atıyorum salzburgu eledik sonra bizi men ettiler bu takım dava açmaz mı uefa ya bursa gelseydi belki eleyebilirdik bunu önceden niye bitirmediniz diye
  • Ben hiç bir anlamadım şimdi CAS'tan Fenerbahçe için olumsuz bir karar çıkarsa dahi Fenerbahçe devam edecek mi Avrupa Kupalarında?
  • Hacı, tamam gömlekçi falanda bu da yönetimden herhalde birşeyler biliyordur. Timsaha gelmeden şurada sevineyim, azcik.

• Artık klasikleşmiş asparagas bir haber.Cas ceza verecek ve Fenerbahçe avrupa kupalarında devam edecek!!!Güldürmeyin adamı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.