Şimdi Ara

SON DK. KARAR NE OLURSA OLSUN BU SENELİK MEN SOZ KONUSU DEGİLMİS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Numan

Ben hiç bir anlamadım şimdi CAS'tan Fenerbahçe için olumsuz bir karar çıkarsa dahi Fenerbahçe devam edecek mi Avrupa Kupalarında?

Etmez tabii ki. Kiğılı gaz alıyor yine. Zaten yaptığı açıklamaların bir çoğu ters çıktı bu konuda...
  • quote:

Ben hiç bir anlamadım şimdi CAS'tan Fenerbahçe için olumsuz bir karar çıkarsa dahi Fenerbahçe devam edecek mi Avrupa Kupalarında?

• quote:

edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacaptain

Artık klasikleşmiş asparagas bir haber.Cas ceza verecek ve Fenerbahçe avrupa kupalarında devam edecek!!!Güldürmeyin adamı.

fikret ormanda dedi. turlari gecegimiz halde bu senelik avrupa kupalarindayiz.. ayni bu sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

Kiğılı'nın bir allah tektir dediğine inanın

• Bana biraz saçma gibi geldi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

doğru olan bu arkadaşlar şimdi bakın atıyorum salzburgu eledik sonra bizi men ettiler bu takım dava açmaz mı uefa ya bursa gelseydi belki eleyebilirdik bunu önceden niye bitirmediniz diye

+1907 Uefa neden böyle bir yükümlülüğün altına girsin ki?Kiğılı ilk defa bi konuda haklı olabilir
  • Hocam öncelikle bana da saçma geldi bu iş biraz. UEFA sırf busene maçlara yetişsin diye bu kararı hızlandırmadı mı, şimdi bu seneyi saymıyorsa ceza gelecek seneden itibaren başlıyacak.
    Eğer böyleyse daha da kötü. Demek karar onanırsa 2014-15,2016-17 sezonları güme gidecek. Bu sezon zaten ŞL garantisi yok, son eleme grubundaki rakipler gerçekten zorlu.
    Hayırlısı olsun ama, bir komedidir gidiyor, her kafadan bir ses çıkıyor.
  • kiğılı haklı ama, cas karar verirse mecbur uefa yaptırım yapmaya... o zaman beklenen ne cas duruma bakacak bir kaza olursa cl'de gruplara kalırsak basacak cezayı,yok eğer avrupa ligine kalırsak ağırdan alıp kararı uzatabilir.f.bahçenin kura çekimine girmesi ile mağdur olan iki takım var bursa ve paok gerçi bursanınki mağduriyet sayılmaz ama, paok için aynı şeyi söylemek zor.
    gelelim işin diğer boyutuna ceza ertesi yıla kaldı ve biz şampiyon olduk 2. gidecek direk olarak bunun nesi iyi ben olsam ceza'yı 1 yıla indirin bu sene almayın diye kulis yaparım.
  • kiğılı ne derse tersi oluyor genelde ama
  • ceza alsanız bile bu aziz yıldırımın omrünü 5 yıl dha uzatır hadi geçmiş olsun
  • Bana bu Castaki son hamle Aziz Yıldırımın artk son gündem değiştirmesi gibi geliyor ama bakalım.

• Kığılı saçmalamış.
  • Kığılı haklı.
    Fenerbahçe'nin cezası cas tarafından onanırsa sonraki 2 yılda avrupa kupalarına katılamayacak. Ceza sadece ötelenmiş oldu.
  • doğruluk payı var mı?

• Deniz Tolga Aytöre: CAS’ın vereceği nihai karar aleyhimize bile olsa bu sezon Avrupa’da olacağız. buyrun beyler.!
  • Dedik.
  • beyler şöyle bi durum var ,en azından ben beşiktaş için böyle düşünüyorum.bu sene avrupaya gidip moda girdikten sonra cezayı sizde bizde seneye yersek o zaman nolucak eğer ceza verilecekse bu seneden çekelim diyorum siz ne düşünüyosunuz?
  • quote:

devam edecek ve sonraki 2 sezon ceza çekilecek
  • beyler şöyle bi durum var ,en azından ben beşiktaş için böyle düşünüyorum.bu sene avrupaya gidip moda girdikten sonra cezayı sizde bizde seneye yersek o zaman nolucak eğer ceza verilecekse bu seneden çekelim diyorum siz ne düşünüyosunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.