evet sonunda GORA geliyor arkadaşlar 12 kasımda fragmanları çok güzel flimde ondan güzel ooo iyiyi ya sizce
bende çok merak ediyorum güzel gibi görünüyor inşallah hayal kırıklığına uğramayız
quote:
Orijinalden alıntı: emre384
bende çok merak ediyorum güzel gibi görünüyor inşallah hayal kırıklığına uğramayız
Geleceği varsa göreceğide var
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Geleceği varsa göreceğide var
Alıntıları Göster
yaww bu goarani divX i varmidir olsa bir link da ceksek acaba film linki vermek yasak mi
quote:
Orijinalden alıntı: Timur
yaww bu goarani divX i varmidir olsa bir link da ceksek acaba film linki vermek yasak mi
Alıntıları Göster
göreceğiz.bakalım cem yılmas stand uplarındakibaşarıyı burda da yakalayabiecek mi...?
quote:
Orijinalden alıntı: Shairim
göreceğiz.bakalım cem yılmas stand uplarındakibaşarıyı burda da yakalayabiecek mi...?
Alıntıları Göster
bunun fragmanı nerde var bilen varmı? (quick time olmayan?)
quote:
Orijinalden alıntı: Liberty Citizen
bunun fragmanı nerde var bilen varmı? (quick time olmayan?)
Alıntıları Göster
bilmiyorum bana patlicak gibi gelio fragmanda 2 3 espri war gemi yana cekio baya ii di ama film fiyasko olabilir... o kdr reklamdan sonra (cem yılmazın reklamı yeterde artar tabi...) onceden sattıgı biletlerle bile rekor kırarmıs... bakarsınız iide olurmus... G.O.R.A 2, 3, 4..................
quote:
Orijinalden alıntı: _dimitri_
bilmiyorum bana patlicak gibi gelio fragmanda 2 3 espri war gemi yana cekio baya ii di ama film fiyasko olabilir... o kdr reklamdan sonra (cem yılmazın reklamı yeterde artar tabi...) onceden sattıgı biletlerle bile rekor kırarmıs... bakarsınız iide olurmus... G.O.R.A 2, 3, 4..................
Alıntıları Göster
Kesin olurrrrr 2.3.4........
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Kesin olurrrrr 2.3.4........
Alıntıları Göster
Bu adamın boş iş çıkaracağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: erdson
Alıntıları Göster
ZATEN ADAMIN İŞİ BOŞLUK Kİ KENDİDE BUNU İNKAR ETMİYOR.. AMA GENEDE GÜZEL YAPIYOR ONDAN BAŞKASINA DA OLMAZBU KIYAFET....BU ONUN SİTİLİ...
quote:
Orijinalden alıntı: erdson
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: simirna
Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En iyi Komedilerinden Biri olcağına ve Rekor Kıracağına Eminim Vizontele falan YANINDA fIIIIIISSSSSSSSS olur
quote:
Orijinalden alıntı: ozcanaydin08
Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En iyi Komedilerinden Biri olcağına ve Rekor Kıracağına Eminim Vizontele falan YANINDA fIIIIIISSSSSSSSS olur
"Herşey güzel olacak" bile müthiş komikti.Esprileri devamlı aklımda o filmden sonra Gora efsane olur gibime geliyor.
9 bilet aldım.Tam curcuna olacak 12 kasım 20.00 Umraniye Afm 8
quote:
Orijinalden alıntı: pilyeri
"Herşey güzel olacak" bile müthiş komikti.Esprileri devamlı aklımda o filmden sonra Gora efsane olur gibime geliyor.
9 bilet aldım.Tam curcuna olacak 12 kasım 20.00 Umraniye Afm 8
Alıntıları Göster
reklamları bile çok komik, mutlaka seyredicem ama henüz bilet almadım, millet bi seyretsin bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: antique
reklamları bile çok komik, mutlaka seyredicem ama henüz bilet almadım, millet bi seyretsin bakalım