Şimdi Ara

İŞTE BU!!!!! HELAL OLSUN GÜRKAN GURURUMUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya traş bunlar arkadaşlar ya.... o tarık solak mıdır nedir adamın her hareketi yapmacık.... basın toplantısında kavgalar mavgalar sizde yiyonu hemen
  • orası doğru olay biraz maddi ama dövüşler gerçek enazından,
    normal boks maçlarıda öyle diilmi birazda olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

Orjinalden alıntı: sword

security felan toplandı ben dedim noluyo megersem 2 azğın birbirine saldırıyomuş

ama çok yapmacık yaptılar

bana pek inandırıcı gelmedi sanki show amaçlı planlamış bir durum gibi
    yani yapmacık ......

Tabiiki bu tip meydan okumalar kesinlikle yapmacık,düzmece.Amaç insanları kışkırtıp kapışacakalrı maç için seyirci toplamaya çalışmak.

Ama yine de GÜRKAN'a helal olsun,iyi buruşturdu Yunanlı kardeşimizi

• ya sizi bilmem ama ben yununlı yere düşünce ve kan gelmeye başlayınca bi acayip oldum ya ...

çok inat etti zamanında düşse ya
  • ya beyler bu tarık solak bir numaralı tokatçı bana göre akıllı bir adam herşeyin düzmece olduğunu gayet rahat anlayabilir. Adam resmen türk halkının egosunu ringe çıkarttığı çapulcu adamlarla körüklüyor ve bundan para kazanıyor yoksa çıkan dövüşen adamlar beş para etmez , gürkan özkanda parayi ver ringe hoplasın zıplasın köpeğin olsun imajı var üstelik dövüşlerde çok kalitesiz. Vahşet görmek isteyenler için diyebileceğim bişey yok ama elin kekoları para kazansın diye yok büyük organizasyon yok dünyanın en iyi kickboxcı geyiqlerini yemiyelim. Bu tip şeyler dünyada çok oluyor ama türkiyede böyle suni şeyler sökmez elinde patlar benden söylemesi
  • HERİFİN FELEİĞİNİ ŞAŞIRTTI HELAL OLSUN

ADAM DUVARA ÇARPMIŞ GİBİ OLDU
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.