beyler bulundugum yerde televızyon yok naptı gürkan ımız dövdü mü yunanı
hemde baya bi dövdü kan bile aktı adamın ağzından..
Alıntıları Göster
helal olsun ya walla onca verıdıgım emek iyi calıstırmısım keratayısaka bı yana harbı helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: irish
ya hangi kanalı açsam bi TÜRK,birilerini dövüyo... o ne yumruk öyle ya....Allah muhafaza sana bana gelse...........
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: irish
ya hangi kanalı açsam bi TÜRK,birilerini dövüyo... o ne yumruk öyle ya....Allah muhafaza sana bana gelse...........
harbiden ha. bayaa kötek attık millete.
quote:
Orijinalden alıntı: somali
quote:
Orjinalden alıntı: irish
harbiden ha. bayaa kötek attık millete.
Alıntıları Göster
Gürkan dağıttı, Apache serkan ilk rauntta knock out etti, şimdide öteki serkan dövüşüyor baya da iyi dövüşüyor bakalım daha bitmedi ama inşallah buda kazanır..
quote:
Orijinalden alıntı: Kidd
Gürkan dağıttı, Apache serkan ilk rauntta knock out etti, şimdide öteki serkan dövüşüyor baya da iyi dövüşüyor bakalım daha bitmedi ama inşallah buda kazanır..
Alıntıları Göster
Şimdi serkan Yılmazda Puanla kazandı valla türkler canavar gibymiş yav..
quote:
Orijinalden alıntı: Kidd
Alıntıları Göster
security felan toplandı ben dedim noluyo megersem 2 azğın birbirine saldırıyomuş
ama çok yapmacık yaptılar
quote:
Orijinalden alıntı: Sword
security felan toplandı ben dedim noluyo megersem 2 azğın birbirine saldırıyomuş
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sword
bana pek inandırıcı gelmedi sanki show amaçlı planlamış bir durum gibi yani yapmacık ......
quote:
Orijinalden alıntı: Sword
ben şimdiye kadar ilk defa izledim ve türk dövüşçülerimiz mükemmeldi
benim izlenimim bu dövüşerde yumrukları sağlam olanlar maçları rahat alıyor kafaya vurulan darbeler işi bitiriyor
Alıntıları Göster
quote:
benim izlenimim bu dövüşerde yumrukları sağlam olanlar maçları rahat alıyor kafaya vurulan darbeler işi bitiriyor
imzanı değiştir ya.çok huzunlu için sızladı gorduğumde.
quote:
Orijinalden alıntı: y@nkee
quote:
imzanı değiştir ya.çok huzunlu için sızladı gorduğumde.
Alıntıları Göster
Gürkan ilk 2 raund çok kötüydü ama sonradan açıldı ama bileginin hakkıyla aldı HELAL OLDUN
quote:
Orijinalden alıntı: soulcube
Gürkan ilk 2 raund çok kötüydü ama sonradan açıldı ama bileginin hakkıyla aldı HELAL OLDUN
Alıntıları Göster
bana sanki hepsi şov gibi geldi..ayarlanmis gibi..organizatör'ün ring'de işi ne?
quote:
Orijinalden alıntı: sl55amg
bana sanki hepsi şov gibi geldi..ayarlanmis gibi..organizatör'ün ring'de işi ne?
Alıntıları Göster
Gürkan a helal olsun walla iyi dağıttı dün.
O polanyalı ile BİROL TOPUZ un maçı harika olucak Birol Topuzunu indiricek kafasına
quote:
Orijinalden alıntı: pew
Gürkan a helal olsun walla iyi dağıttı dün.
O polanyalı ile BİROL TOPUZ un maçı harika olucak Birol Topuzunu indiricek kafasına
Alıntıları Göster
gürkan az daha bırakıyodu maçı sakatlandı.. ama tarık solak arada onu öyle bir motive ettiki.." burada olmaz gürkan!!, burada yenilemezsin!!!" ve o bitirici yumruk allah'ına kurban gürkan!
quote:
Orijinalden alıntı: ta4cmj
gürkan az daha bırakıyodu maçı sakatlandı.. ama tarık solak arada onu öyle bir motive ettiki.." burada olmaz gürkan!!, burada yenilemezsin!!!" ve o bitirici yumruk allah'ına kurban gürkan!
Alıntıları Göster
sabaha kadar izledim macları grkan süperdi ya bana bı tane caksa bi hafta kalkamam walla