Şimdi Ara

İşte Büyük Aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkan 62 lvl bir warriordur 62 lvla gelene kadar bir tek worm kesmemiştir sürekli bir partye girip kendini kastırmıştır ve artık Volkanın adı bedavacıya çıktığından kendini kastıramamaktadır bir tek worm kesmeyi bile bilmeyen wolkanın kendini kastırmak için son çaresi babasından kalan itemleri ve partyde çıkan itemlerin hepsini party başkanına devretmektir.Bir gün yine böyle bir DTS partisindeyeken babasının son itemini de wermiştir artık ne yapacağını bilmez halde oturan ve partyden atılan volkan kendisinin yerine partye giren priest melise aşık olur.Volkan heal bahanesiyle melise p.m. atıp heal ister melis wermez tabi git başkasından al manam yok zaten der.Volkanın gözleri dolar ve ağzından baklayı çıkarır ben senden hoşlanıyorum....
    Günler geçer Volkan Melisle flört etmeye başlar Melis Volkana canavar kesmeyi öğretir aralarında geçen konuşma
    volkan:ya Melis bu solucanlar yemez bizi dimi
    melis:yemez yemez tek vuruşluk canları war hem ben sana heal wercem korkma
    volkan :eşşedü.....
    ve volkan wormü tek vuruşta öldürür sıra sıra bandicoot bulcan.... die gider ve artık canavar kesmeyi öğrenmiştir volkan zaman geçmeden el morada gider ve yine bi DTS partye katılır o da ne fakir ama gururlu bir gençken item verip kendini kastırdığı party başkanı ordadır p.m. den şu şşekilde konuşurlar:
    volkanarty pls
    party başkanı ismet:öle beleşe olmaz bana abyss wer ben seni bu akşam full partyde tutcam
    volkan:abi n'olur yapma hiç kalmadı abyss
    ismet:hadi yallah bilader o zaman
    daha sonra oradan geçmekte olan bir trolle volkan melisin heallarıyla beraber dalar ve tek başına koca trollü yere serer
    ismet:volkan gelsene lan partye bak beleş beleş kasılcan
    volkan:bir zamanlar fakir ama gururlu bir Tank wardı......
    ismet: gel bizim partye sana abyss wercem gel koçum
    volkan partye gitmez kendi bir party kurar pary iki kişilikdir melis ve volkan....

Alıntıdır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shcy -- 27 Ağustos 2006; 21:40:20 >

• Non-Premium insanları ne hale getirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: shcy

Volkan 62 lvl bir warriordur 62 lvla gelene kadar bir tek worm kesmemiştir sürekli bir partye girip kendini kastırmıştır ve artık Volkanın adı bedavacıya çıktığından kendini kastıramamaktadır bir tek worm kesmeyi bile bilmeyen wolkanın kendini kastırmak için son çaresi babasından kalan itemleri ve partyde çıkan itemlerin hepsini party başkanına devretmektir.Bir gün yine böyle bir DTS partisindeyeken babasının son itemini de wermiştir artık ne yapacağını bilmez halde oturan ve partyden atılan volkan kendisinin yerine partye giren priest melise aşık olur.Volkan heal bahanesiyle melise p.m. atıp heal ister melis wermez tabi git başkasından al manam yok zaten der.Volkanın gözleri dolar ve ağzından baklayı çıkarır ben senden hoşlanıyorum....
    Günler geçer Volkan Melisle flört etmeye başlar Melis Volkana canavar kesmeyi öğretir aralarında geçen konuşma
    ve volkan wormü tek vuruşta öldürür sıra sıra bandicoot bulcan.... die gider ve artık canavar kesmeyi öğrenmiştir volkan zaman geçmeden el morada gider ve yine bi DTS partye katılır o da ne fakir ama gururlu bir gençken item verip kendini kastırdığı party başkanı ordadır p.m. den şu şşekilde konuşurlar:
    volkanarty pls
    party başkanı ismet:öle beleşe olmaz bana abyss wer ben seni bu akşam full partyde tutcam
    daha sonra oradan geçmekte olan bir trolle volkan melisin heallarıyla beraber dalar ve tek başına koca trollü yere serer
    volkan partye gitmez kendi bir party kurar pary iki kişilikdir melis ve volkan....

Alıntıdır....

guzelmış

• quote:

Orjinalden alıntı: shcy

Volkan 62 lvl bir warriordur 62 lvla gelene kadar bir tek worm kesmemiştir sürekli bir partye girip kendini kastırmıştır ve artık Volkanın adı bedavacıya çıktığından kendini kastıramamaktadır bir tek worm kesmeyi bile bilmeyen wolkanın kendini kastırmak için son çaresi babasından kalan itemleri ve partyde çıkan itemlerin hepsini party başkanına devretmektir.Bir gün yine böyle bir DTS partisindeyeken babasının son itemini de wermiştir artık ne yapacağını bilmez halde oturan ve partyden atılan volkan kendisinin yerine partye giren priest melise aşık olur.Volkan heal bahanesiyle melise p.m. atıp heal ister melis wermez tabi git başkasından al manam yok zaten der.Volkanın gözleri dolar ve ağzından baklayı çıkarır ben senden hoşlanıyorum....
    volkanarty pls

Alıntıdır....

Süperrrrrrr

• harbi presi olmayan kendini şiir ve şarkıya vuruogüzelmiş ama

• cok hüzünlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Non-Premium insanları ne hale getirdi

non pre insanların içindeki sanatsal kişilii ortaya wurdu belkide tek yararı bu olmuştur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    7 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Platonik Aşk Çok Zor Gençler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.