Bu arada benimde yaş 56...buralarda sürünüoz hala..ahhhhhh ahhh gençlik
{PeGaSuS} teşekkür ederim..yarın beklios ona göre...56-60 farkmaz...yeterki ruhun genç olsun..
ruhun genç olmasa burda işin ne demi
Ya bu nedir başlıkta ki doom için ikincisi baya bir merak ettim acaba bu başlığı resimsiz açsaydın bu kadar katılım olurmuydu ve acaba erkek olup böyle bir başlık açsaydın ne kadar katılım olurdu Son olarak da nezaketen iyiki doğdun
Hay Allaahhhhh...keşke başlık açmadan önce sana sorsaydım ...
Fotolar sonradan eklendi.....
nezaketen teşekkür ederim...
SENDEN BİR RİCAM VAR BAŞLIĞI ***14 Mart 2005 Pazartesi DoĞuM günüM*** OLARAK DEĞİŞTİREBİLİRMİSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER VE İYİ EĞLENCELER
Majesteleri....iyimi böle? Başka bi Arzunuz?
Yok şimdilik saol
Bu arada yarın çılgınlar gibi eğlencez galiba burda...ama benim okulm war yafss
Neyse ben akşama katılırım size
TEŞEKKÜR EDİYORUM DOĞUM GÜNÜN GERÇEKTEN KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR UMARIM KATILIM FAZLA OLUR. SENDEN BİR RİCAM DAHA VAR KATILIMCI ARKADAŞLAR ESKİ KULLANMADIĞI RAFA KALDIRDIKLARI KİTAPLARI PARTİYE GELİRKEN GETİRSELER VE SEN O KİTAPLARIhttp://forum.donanimhaber.com/m_2116620/tm.htm VAN'DA KİTAP BEKLEYEN ÖĞRENCİLERE İLETSEN DOĞUM GÜNÜN AYRI BİR ANLAM KAZANMIŞ OLUR.
aaaaaa...tabi...neden olmasın...
Ya millet 3,5 saat kaldı üüüüüüüüüüüüüüüüüwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeee
Lem ii ki doğmuşum
cok az kaldı yaws saat 12 de başlıcakmı party ??? şimdiden hazırlıklara başliim
köpeğin oluim gezdir beniii...
@Teyyare benim bi sürü köpeğim var....her ay yığınla mama masrafları var...Başıma masraf açmıcaksan..takıl sende hepsinin arasına gezdiriim
oyyyyy o daha da güzell doğum günün kutlu olsun bacım..
Ayh Çok mercy Şekerim...Hepimizin .....
İyiki doğdun.Mutlu yıllar dilerim en içten dileklerimle.Umarım mutlu ve huzurlu bir sene geçirirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: AlpacHino
İyiki doğdun.Mutlu yıllar dilerim en içten dileklerimle.Umarım mutlu ve huzurlu bir sene geçirirsin.
Çok teşekkür ederim...çok naziksin...Partiye bekliorus...
ya apla yaşlandım diyosun ama sen kendine haksızlık etme bence ,şarap misaliin bence,iyiki doğmuşsun apla,doğum günün şimdiden kutlu mutlu olsun
RESMİN ORJİNALİ 1024X768 BOYUTUNDADIR..DÜZGÜN GÖRÜNTÜLENEBİLMESİ İÇİN BURADA 800X600 BOYUTLARINDA GÖSTERİLMEKTERDİR. Sizede bu yakışır herhalde,
quote:
Orjinalden alıntı: bilex
ya apla yaşlandım diyosun ama sen kendine haksızlık etme bence ,şarap misaliin bence,iyiki doğmuşsun apla,doğum günün şimdiden kutlu mutlu olsun
teşekkür ederim şekherim...amanda aman ....miniciğim aplasının doğum gününü de kutlarmış.....ahhh canım benimm
quote:
Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99
quote:
Çok teşekkür ederim...çok naziksin...Partiye bekliorus...
ah ah nerde keşke gelebilsem ama malesef işler yogun falan filan yani bir sürü bahanem var
quote:
ah ah nerde keşke gelebilsem ama malesef işler yogun falan filan yani bir sürü bahanem var
aaaaaaaaa valla olmaz....bırak işi gücü...00:01'de yine burdayız....