Şimdi Ara

***İşte Büyük Gün Geride KaLdı..14 Mart 2005 Pazartesi Do(Ğ)uM günüM(dü)*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arka plan süper olmuş....etrafa bi de konfetiler serpiştir

bide benle ten rengi uyan başka bi hatun bul fotoşop u bi de ona uygula bakem nassı olcek..doru düsgün bişe yaparsan logo nnietine kullanırım her yerde
  • doğum günün kutlu olsun ama en az 3 yıl bekleriz iğrenç espri yaptım
  • Bu arada Party nerde saat kaçta? Hediye almasak açık büfeden yararlanabilirmiyiz bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Bu arada Party nerde saat kaçta? Hediye almasak açık büfeden yararlanabilirmiyiz bide

sen gel üstüne para bile vercem doymazsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

quote:

Bu arada Party nerde saat kaçta? Hediye almasak açık büfeden yararlanabilirmiyiz bide

sen gel üstüne para bile vercem doymazsan

Lem birden kendimi ye ye doymaz aç insanlar gibi hissettim ama nese teklif hoşuma gitti kurtuluş yok

• quote:

Lem birden kendimi ye ye doymaz aç insanlar gibi hissettim ama nese teklif hoşuma gitti kurtuluş yok

gel gel....
    Sayfa başındaki fotoları mı gördün mü sen

• Neden? sayfanın başında öcümü var yoksa
  • valla bilmiom bi baq bu topiğin 1.sayfasında ne var ne yoq sonra gel gene bana söle...
  • Hmm bizim lisede Aslı diye bir kız vardı yani tıpkısının aynısı hayret ama resme baktım şimdi nolcak? Yemek beleşmi?
  • Basın mensubusun...AYRICALIĞIN olcek tabe
  • Basın mensubu kişilerdemi gelecek? Haa ben lem dedim ünlü herhalde DJ imiz... Nese çekeriz bişiler yaparız forumdan haber DJ içkiyi kaçırınca Tekno oynak parçalar yerine Türksanat musikisi çaldı millet partide uyuya kaldı diye atarız başlık
  • quote:

Basın mensubu kişilerdemi gelecek? Haa ben lem dedim ünlü herhalde DJ imiz... Nese çekeriz bişiler yaparız forumdan haber DJ içkiyi kaçırınca Tekno oynak parçalar yerine Türksanat musikisi çaldı millet partide uyuya kaldı diye atarız başlık

ben alkol kullanmıom ki...mauhauahu görev başında içmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaBe ShaQ -- 12 Mart 2005, 11:42:26 >

• hmmmmm oda ii o zaman buluruz bi magazinlik haber olmazsa asparagas haber yaparız
  • quote:

hmmmmm oda ii o zaman buluruz bi magazinlik haber olmazsa asparagas haber yaparız

eski sevgilisiyle Dj kabininde Öpüşüolardı die haber yap...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

quote:

hmmmmm oda ii o zaman buluruz bi magazinlik haber olmazsa asparagas haber yaparız

eski sevgilisiyle Dj kabininde Öpüşüolardı die haber yap...

Muhahaa yaw bi kaç taslak hazırlar tartışıtız hangisi laila nın kapılarını açar şhret eder diye

• quote:

Muhahaa yaw bi kaç taslak hazırlar tartışıtız hangisi laila nın kapılarını açar şhret eder diye

Gerek yok ben oraya elimi kolumu sallaya sallaya giriom

Sen bana Manchester daki 22 Bin Kişilik Club a sok...VIP üye olaraq

• Vay beeeeeeee. Nasıl kaçmış bu topic benim gözümden.
    Sevgili Hande az önce aldım PM' ini ondan sonra topice baktım. Böyle bir hatun için nerelerden gelinmez ki? Ama üzgünüm ki 1600 KM uzaktayım (D.Bakır). Büyük ihtimalle bu doğum gününe yetişemeyeceğim ama bir sonrakini asla kaçırmam yaza oraya dönüş yapacağım. Malum memurus vaziyetleri.
    Sonraki doğum gününe, yerinde duruyorsa icabında Manisa' da POP' u kapattırabilirim senin için yada Bar-duck artık hangisini istersen.
    Bi de sen öyle apla mapla diyenlere kulak asma Sen kesinlikle bir ÇITIRSIN daha

Not: Nerede olduğunu gerçi hala anlayamadım Manisa' da mısın İzmir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: otuzbeşbuçuk

Vay beeeeeeee. Nasıl kaçmış bu topic benim gözümden.
    Sevgili Hande az önce aldım PM' ini ondan sonra topice baktım. Böyle bir hatun için nerelerden gelinmez ki? Ama üzgünüm ki 1600 KM uzaktayım (D.Bakır). Büyük ihtimalle bu doğum gününe yetişemeyeceğim ama bir sonrakini asla kaçırmam yaza oraya dönüş yapacağım. Malum memurus vaziyetleri.
    Sonraki doğum gününe, yerinde duruyorsa icabında Manisa' da POP' u kapattırabilirim senin için yada Bar-duck artık hangisini istersen.

Not: Nerede olduğunu gerçi hala anlayamadım Manisa' da mısın İzmir mi?

Şekherim Pop Yerinde hala ama Ortam çok kötü...Bar-duck 'da artık tarihe karıştı..birahanenin önde gideni oldu..
    Sorun diil Sen yap vazifeni...Seneye Manchester daki club ı kapatırsın benim için...Anca orası paqlar artıq...
    quote:

Teşekkür ederim ancak bi 35,5 lu böyle teselli edebilirdi

işte ayrıca bunun içinde
     ***İşte Büyük Gün Geride KaLdı..14 Mart 2005 Pazartesi Do(Ğ)uM günüM(dü)***

• Ayyy inanasım gelmio ...Son Günlerimden birini yaşıom....Ay bu seeneyi de devirdiq...

Parti için tüm hazırlıklar devam edio....Geri sayım aracı kimde varsa bi zahmet geriye sayıversin
  • Ula 10 günlük kişi doğum günü kutluyor, ne kadar sazan varsa hepsi basıyor topiği
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.