hade ben yatıom sabah (öğlen yane) cvp veririm artık :))
quote:
Orjinalden alıntı: proteus
hade ben yatıom sabah (öğlen yane) cvp veririm artık :))
bekLicem :)
Şafak saymaya başladım artık duvarlara çentik atıorum...3 gün kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99
Şafak saymaya başladım artık duvarlara çentik atıorum...3 gün kaldı
az kaldı bekliyoruz sabırsızlıkla party yiii
hani mixler.bekliyoruz....havaya girelim şimdiden değil mi..dikkat kırdığın bardaklar gelenlerin ayağını kesmesin sonra acillerde sabahlamayalım o bakımdan
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL®
ne oluo lem burda..bensız partı mı yapılır acılın bakemm..yakında benım de dogum gunum varbeklerım..kasım da
Siz zaten doğumgünü partilerinin vazgeçilmez adamı olmuşsunuz ZoGeL® Bey!!!
Pardon Birir Banamı Seslendi...
walla burasını en iysi doğumgünü portalı topiği yapalım..hergün bi parti olsun....eğlenenler ve eğlenmeyi sevenler-ilerde sevebilecek olanlar hatta şuan eğlendim eğlenecem diyenlerbuyrun partiye...hehehe bukadar erkek varken toplu sünnet düğünüde yapalım
quote:
Orjinalden alıntı: scott
walla burasını en iysi doğumgünü portalı topiği yapalım..hergün bi parti olsun....eğlenenler ve eğlenmeyi sevenler-ilerde sevebilecek olanlar hatta şuan eğlendim eğlenecem diyenlerbuyrun partiye...hehehe bukadar erkek varken toplu sünnet düğünüde yapalım
Olduda bitti maşaalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
quote:
Orjinalden alıntı: Dr. DooM
Pardon Birir Banamı Seslendi...
yaa yırtınıos burda duymuon...sanada seslendik ...partiye gel die.....kıyafet balosu değil yanlız bu ..üstündeki üniformanı çıkarda gel...
bende geLebiLirmiim?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur
benimde 16 Mart.
party için senide bekliimmi
eğer cidden parti düşünürsen ikisinin ortası olsun 15 inde yapalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur eğer cidden parti düşünürsen ikisinin ortası olsun 15 inde yapalım.
şekherim sen iste...o günde yaparıs bişiler...fena mı olur 2 gün üstüste doom günü partisi...?
milletin sinirlerini almış olurus...
__________fena mı olur 2 gün üstüste doom günü partisi...? ________kıyamet alametleri bunlar kıyamet..pek iyibişeler beklemiyo bizi heralde burda..ben tırsmaya başladım bu partiden...
36 olabilme ihtimali varm1 33-38 aras1
quote:
__________fena mı olur 2 gün üstüste doom günü partisi...? ________kıyamet alametleri bunlar kıyamet..pek iyibişeler beklemiyo bizi heralde burda..ben tırsmaya başladım bu partiden...
başımıza taş yağcak bi de partinin olduğu yerin merkezinden etrafa soğuk hava kitlesi yayılcak..her yer day after tomorrow daki gibi olcek....doncez souktan
quote:
quote:
başımıza taş yağcak bi de partinin olduğu yerin merkezinden etrafa soğuk hava kitlesi yayılcak..her yer day after tomorrow daki gibi olcek....doncez souktan
yaw niye donuoz soğuktan yaaa senin parcalar ısıtmıcakmıydı bizi
@proteus ...sende sazan gibi atla hemen aaplacım...aman haa geç kalma