aCI YOK ...ACI YOK....mmidesine çalış olm midesine çalış
hehe taktik için saol işe yaradı artık gelmez buralara
GELECEK DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Saol Saol Saol binbaşım
işe başlıcam gün ya..bak sıkıntı bastı banaama sen doğmuşsun o günde bunu hatırlayıp sevinecem(hiç tanımadığınız bi erkek sizin doğum gününüzü kutlarsa şaşırmayın nedeni sizsiniz)...e doğum günüm demişsiniz o yüzden...doğum günün kutlu olsun
valla ben anlamam iş miş...parti var pazartesi akşamı..ona göre...aynı dilekleri p.tesi akşamıda kutlamanı beklerim..yoksa darılırım valla
işinde hayırlı olsun...bol kazandırsın
aslında 4 yıldır çalışıyorum izin dönüşünerde parti bu arada izmir anladım sanki yazılardan.......
aplacım yazın doğsaydın senin için cesmede yapardık party yi ama marta olmaski yane ama benimkini kutlarız artık cesmede
@scott -- Party Dh'de Milletin işi gücü var..sonra alkol alıp herkes memleketine dönmeye kalkmasın die Dh de kutlıcaz....
@proteus -- senin doom günü partinde ben çalıcam...
quote:
Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
nolcek yaa toplanırız senin dj lik yaptığın yerde forumcak ikisini de aradan çıkarıveririz
Gel Gel ...yanlız 18 yaş altına alkol yok ona göre gel....
yaaa aslında bu partiyi Çeşme'de yapmak vardı..aaaaaahhhhhhhhh beeeeeeee
çeşme çekilmez kışın.sen en iyisi alsancakta yap.o zaman düşünürüm
bu arada yaş 28
eyvahhhhhhhhhhhhhhlar olsun...al bu da benim gibi dinazor
quote:
@proteus -- senin doom günü partinde ben çalıcam...
cok saol ablacım cok makbule gecer hem bana da biraz bişeler öğretirsin
tabi tabi
quote:
tabi tabi
ne yane öğretmicen mi öle olsun kalbimi kırdın
quote:
@scott -- Party Dh'de Milletin işi gücü var..sonra alkol alıp herkes memleketine dönmeye kalkmasın die Dh de kutlıcaz....
yaaaaaa akıllı kız !partiyi dh de yapacan 40000 üyeden hediye alacan dimi..güsel olur güsel olur.. hep beraber iyi ki doğdun .-ya ne uzun bi nick bu-....dj angel of angel 99..
quote:
eyvahhhhhhhhhhhhhhlar olsun...al bu da benim gibi dinazor
dinazor olmadım daha. henüz dino'yum
müzikler ne olcak peki...nasıl bi giriş yapılacak partiye hangi müzikle..türk hafif musikisi den mi yoksa ecnebi musikisinden mi seçmece yapacan..
Valla Ben türk hafif musikisini mixliyemem...ecnebi dersen koyarım el blender ına atarım ortaya..toz duman kalmaz
quote:
Valla Ben türk hafif musikisini mixliyemem...ecnebi dersen koyarım el blender ına atarım ortaya..toz duman kalmaz
merak ettim şimdi senin mixlerini bi ara biyere upload etde dinleyelim :)))