aplasının mixlerini dinlicekmişmiş..oleymişmiş.... sen önce o sakallarını kes keeeeeeeeeeeeeeeeççççççççççççççi
quote:
Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99
aplasının mixlerini dinlicekmişmiş..oleymişmiş.... sen önce o sakallarını kes keeeeeeeeeeeeeeeeççççççççççççççi
yaa sen beni görüomusun yaaa nerden bilion sakalarımın oldunu sok oldum yaneee
şöle ortaya kuzu kuzu yla blood rave in dj mix ini yapta dinleyelim en mixinden güzelde bi halay çekeriz bu müzik eşliğinde ..halay başı sen olacan amahaydi tey tey tey teeeyyy........
bi kaç mixsini dinlemek isteriz ama..meraklandık işte varsa böle mixlerin müzik listemize atalım..
önce noterden tasdikletiim...sonra dinlersin...ne me lazım..yerli yersiz bi sürü link veren var...gümbürtüye gitmesin alınteri...
yarın ilk iş notere git ozaman bekletme bizi yaaa lütfennn
tamam be bağarma alla alla Keçiiii
yaa bu keçi nerden cıktı yaaa hem bağırmıyorum aplacım sana büyüklere bağırılmazzz
quote:
önce noterden tasdikletiim...sonra dinlersin...ne me lazım..yerli yersiz bi sürü link veren var...gümbürtüye gitmesin alınteri...
burda 40000 üye var birinden biri noterdir bunların..söle bi tanesine halletsin işini böle bekletme bizi..biz noter moter gene yayınlamasını biliriz nette ama.. sen gönder sen...hadi ama bak daha film izlicem..
quote:
CanLarımmmm...14 Mart Pazartesi Doom Günümü Kutlucaz burDa Hepberaber...Benimle aynı gün doğan Varsa Onu Da Bekleris Aynı Topic aLtınDa DooM Günü Partisine!!!!.. Yaşlanmış olmanın verdiği Hüzün ve artık sabahları sırt ağrılarıyla uyanan AbLanızı Yanlız Bırakmayın
Bu resimdekiLEr senmisin Doğru soLE :)))
bence Fake dir :)))
stüdyo çekimi dill bunlar farkındaysan.....
hala fake diosanda inandırcak halim yoq.....
bırak yaa inanmasın boşver onu sen sana inananlar var
MErter oLm hade kankam die demiorun ikziin
ceyhunyaLak senden bekLEmzdm oLm :)))
yukarda aile kavgasının üstüne geldim heralderelax olalım relax..ya bak böyle bi şarkıda vardı dimi.relax relax...
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
1005 oldun ...bravo majesteleri....
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
olm yalak lık laa ilgisi yok bunun sadece ben inandim seyleri savunurum (heheh buda yalak kokuoo) hem aplam o benim neden öle bişey yapim kineee