Şimdi Ara

İşte Çakır'ın gözlemci raporu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nikolas39

quote:

MHK'nın rapor sonrası, Çakır'a bu sezon maç vermeyeceği öğrenildi.

bu yazıyı alıp o hakemi bu maça atayan insanların...................................................anlayan anladı terbiyesiz herif
  • gözlemeci raporunu veriyorum...kullandıkları hamur iyi değil.içinde daha az maydonoz koysalar iyi olur..peynirleri de beğenmedim olmamış.

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Jöle ve kemer kullanmıyorum. Yolun açık olsun

saçların rüzgarda ahenkle dans eder,donun düşer aslanım o zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

röntgenci çevrildi ya hani gözlemeci diye.. onu demek istemişler bu adamlar aslında röntgenci
    quote:

Orjinalden alıntı: YoK

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YoK

Gözlemci raporu mu bu

Evet hocam. Üst solunum yolları enfeksiyonundan ağır bronşite dönmüş zatüre başlangıcı diyor gözlemci

Gözlemci raporu örneği :http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/GTK%20Talimatlar/2007-2008-liste/2007-2008Gozlemci-Raporu.xls

bunlar formanın içinide görüyorlarmı hoca

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

gözlemeci raporunu veriyorum...kullandıkları hamur iyi değil.içinde daha az maydonoz koysalar iyi olur..peynirleri de beğenmedim olmamış.

quote:

Jöle ve kemer kullanmıyorum. Yolun açık olsun

saçların rüzgarda ahenkle dans eder,donun düşer aslanım o zaman...

Yok hocam. Ben öyle zibidi işi düşük bel pontul kullanmam. O yüzden sorunum yok

Saçlarımda varsın dansetsin ahenkle. Delikanlı adamız erkekle dans etceğine ahenkle etsin

Birde bana aslanım demessen sevinirim hocam

• @Piêr Dé Sans

tamam hocam sana kanarya deriz

bu arada nickin ilgimi çekti Pier deyil Pierre deyilmiydi o yaw birde şu gözlemci raporuna inanan vamı
  • quote:

son olarak tabiki ulusoy istifa diyorum adet yerini bulsun...

Bence ulusoy istifa deme. Paf takımla çıkıcaz de
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

quote:

Bence ulusoy istifa deme. Paf takımla çıkıcaz de

Onu sizin yöneticiler sabaha kadar toplantı yapıp kararlaştırmıştı
  • Neticede 2 tane oyuncumuzu haksız yere attı ve görevini yerine getirdi önümüzdeki kupalara bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

yaw birde şu gözlemci raporuna inanan vamı

Ben inandım. Ne vardı

Hocam cidden inandığımı düşünmedin değil mi
  • şu sıra işlerim yoğun o yüzden hakem hakkında yapılan yorumlarınızı tam okuyamadım ama bence cüneyt çakır' ın kartları ço kad abartılı değildi..

milyon doalrlar alan futbolcular önce gitsin futbol kuralalrını öğrensin ondan sonra milyon doalr istesin..luganonun kırmızıya dönüşen kartı aynı biizm tandoğan' ın benzeri..sorumsuzluk..

selçuk' un kartı yerde yatan futbolcuya vurduğu için doğru..

volkanın kartı doğru kere doğru..

gökhan' ın art niyeti var topu almayarak zaman geçirme..nasıl kaleciye zaman geçiriyor diye kart veriliyorsa oyuncuyada verilmesinden daha doğal bişi olamaz..

sonuçta bence cüneyt çakır 10 üzerinden 8 lik maç yönetmiştir..milyon doarlık eşekler önce gitsin futbol kurallarını öğrensin..kulüplerde gerekiyorsa eğitim semineri versin kendi futbolcularına bu kadar basit..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

şu sıra işlerim yoğun o yüzden hakem hakkında yapılan yorumlarınızı tam okuyamadım ama bence cüneyt çakır' ın kartları ço kad abartılı değildi..

milyon doalrlar alan futbolcular önce gitsin futbol kuralalrını öğrensin ondan sonra milyon doalr istesin..luganonun kırmızıya dönüşen kartı aynı biizm tandoğan' ın benzeri..sorumsuzluk..

gökhan' ın art niyeti var topu almayarak zaman geçirme..nasıl kaleciye zaman geçiriyor diye kart veriliyorsa oyuncuyada verilmesinden daha doğal bişi olamaz..

sonuçta bence cüneyt çakır 10 üzerinden 8 lik maç yönetmiştir..milyon doarlık eşekler önce gitsin futbol kurallarını öğrensin..kulüplerde gerekiyorsa eğitim semineri versin kendi futbolcularına bu kadar basit..

İşallah bünyamin sizin maçtada 3-5 beşiktaşlıyı atarda ağlarsınız gene cem papilaya ağladığınız gibi size herşey müstahak.
    Yalnız bi iki tane gs'in ne olduğunu bilen, beşiktaşlı=anti-fenerli demek olmadığını bilen arkadaş var onlara yazık oluyor...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Volkanla Lincolünün tartışmasını önleyebilirmiydi?
    yaw daha ilk saniyeden Volkan dövmeye başladı Lincolnü,ne tartışması?tartışan falan yokki ortada,direkt güm pat çat...

o değil de yakında Fenere maç yönettirecek hakem bulamayacağız.FIFA kokartlı 7 hakemden 4 ünü istemiyormuş Fenerbahçe.
    aslında bende yenildiğimiz maçlardaki hakemleri istemiyorum,haklı adamlar bir yerde...

Bak sen hele, kardeş sevgisi

ne alaka ben onu anlamadım hacı...

Biraz taraflı bir yorum olmuş da, kardeş sevgisine bağladım ben tabi başka bağlar da olabilir bu yanılıyor olabilirim.

• Hocam adam düşük not almış. 6 hafta kadarda dinlendirilmesi gündemdeymiş.

Nasıl iyi diyebilirsin hakeme.

GS'ın taçtan sonraki akınını zırt diye kesip maçı bitirmesi bu yüzden belkide GS'ı golden etmesi bile başlı başına facia.
    Bakma sen GS'lı arkadaşlar tur geldiği için hakemi pek kötülemek istemiyorlar Eğer maç 1-1 bitseydi o taç pozisyonundan başka bir şey konuşulmazdı forumda.

quote:

şu sıra işlerim yoğun o yüzden hakem hakkında yapılan yorumlarınızı tam okuyamadım ama bence cüneyt çakır' ın kartları ço kad abartılı değildi..

• @cdemir

bu konuda haklısın kimse maçı hakem maçı iyi yönetti demiyo ama galatasaray fenerabahçe kadar deyinmiyo skor ihtibariyle ama ben hakemi kartlarıyla deyil skora etki eden düdüklerinden iyi bulmadım geçen maça fırat aydinus verildi güzel yönetmişti ama 2 maça üst üste verilirmi dendi keşke verilseydide ortada manzeret kalmasaydı herklez aynı şekilde düşünmüyo sonra yok gereksiz 3 kırmızı çıkarıldı yok efendim bu hakemi istemiyoruz

ama yöneticeler kazandıkları maçlarda aynı hakemi yere göğe sığdıramıyodu şimdi çökmüş sistemin ögeleri diyolar

bir tane fenerbahçelide çıkıp

''Maç iyi yönetilmedi ama iki taraf içinde sonuçta kazanan galatasaray'' demedi hemen kaptırdılar kendilerini şunuda iyi biliyoruzki fenerbahçe 3 kırmızı kartla mahfetiliyosa bitmiştir demektir bu kendini küçümseme olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

hocam doğruya doğru ben volkanın yerine olsam o küfürleri ettiyse eğerki durduk yere saldırmaz kimse...lincolnden kaleye fiyong yapardım..
    quote:

Volkanla Lincolünün tartışmasını önleyebilirmiydi?
    yaw daha ilk saniyeden Volkan dövmeye başladı Lincolnü,ne tartışması?tartışan falan yokki ortada,direkt güm pat çat...

o değil de yakında Fenere maç yönettirecek hakem bulamayacağız.FIFA kokartlı 7 hakemden 4 ünü istemiyormuş Fenerbahçe.
    aslında bende yenildiğimiz maçlardaki hakemleri istemiyorum,haklı adamlar bir yerde...

• quote:

dırek fb nın yedıgı kartlara takmıssın..herneys ehepsı tamamda gokhanınkıne zaman gecırme dıosanız ben bısı demıyorum bu nasıl bı fener psıkolojısıdır yaa acaıp komık

BU TAKIMLA GURUR DUYUN ARKADASLAR GURUR..YOK DUNYADA BOLE CEKISTIRILEN BASKA BI TAKIM

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Biraz taraflı bir yorum olmuş da, kardeş sevgisine bağladım ben tabi başka bağlar da olabilir bu yanılıyor olabilirim.

hangi taraflı yorum olmuş peki?
    volkanla tartışma mı vardı,orada direkt daldı volkan...
    laf sokacaksanız usturbuyla terbiyesizleşmeden yapın şu işi ne bağım olacak o kısmı da açıklarmısın bana güzel kardeşim?
    yani şurada ne demek istiyorsun açarmısın biraz ...
  • bu raporun ardından "olay olay işte cüneyt çakırın deli raporu" şeklinde bir raporun çıkması artık muhtemeldir.
  • quote:

bence sen yoğun olan işlerine dön.

kartların ortaya çıkış sebebine bakmak lazım.ebru köksaldı yazısında maçın hemen başında hakem yönetimini tahmin eden fenerbahçenin dizilişi değiştirmesi sırasında gol yediğinden bahsediyor.(alex'in 2 faule maruz kalmasına devam kararı vermesi. yapmadığı bir hareketten alehte faul alması hadisesi) ilk gol bile hakemin taraflı olacağı sinyalinden geliyor. Hakemin taçlar fauller ile maç kazandırma yeteneği vardır. özet görüntüleri izlemekle anlaşılmaz.
    on defa faule maruz kalıp devam düdüğü duyarsın sonra faul yapmadığın halde alehine faul çalınır burda çıldırırsın. itiraz edersin kart görürsün. hakeme gözlük işareti yaparsın kart görürsün. daha ironiği var edu hakeme ters baktı diye sarı kart gördü. Özeti izlemeye devam edelim aa kartlar haklıymış diyelim. artık eskisi gibi olmuyor işler. kasıtlı kart yada penaltı ile yakılan maçlarda herşey ortada oluyor ama özette belli olmayan maç katliamları var. denizlide yaşadık. geçen yıl beşiktaş rövanş maçında yaşadık şimdi de samiyende 10 kişi ile üstün oynadığımız maçta yaşadık.

• quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

@cdemir

bu konuda haklısın kimse maçı hakem maçı iyi yönetti demiyo ama galatasaray fenerabahçe kadar deyinmiyo skor ihtibariyle ama ben hakemi kartlarıyla deyil skora etki eden düdüklerinden iyi bulmadım geçen maça fırat aydinus verildi güzel yönetmişti ama 2 maça üst üste verilirmi dendi keşke verilseydide ortada manzeret kalmasaydı herklez aynı şekilde düşünmüyo sonra yok gereksiz 3 kırmızı çıkarıldı yok efendim bu hakemi istemiyoruz

ama yöneticeler kazandıkları maçlarda aynı hakemi yere göğe sığdıramıyodu şimdi çökmüş sistemin ögeleri diyolar

bir tane fenerbahçelide çıkıp

''Maç iyi yönetilmedi ama iki taraf içinde sonuçta kazanan galatasaray'' demedi hemen kaptırdılar kendilerini şunuda iyi biliyoruzki fenerbahçe 3 kırmızı kartla mahfetiliyosa bitmiştir demektir bu kendini küçümseme olur

Hocam kartlar skora etki etmez mi ? GS'ın bir golünü yedi.
    Hatalı kartlarıyla FB'yi eksik bıraktı böyle yaparakta bence skora etki etti.

Hocam Futbolda 2 eksikle oynamak çokmu kolay da FB'nin eksik kalmış olmasını önemsemiyorsun.
    Takımlar için bazı durumlarda bırak 9 kişi kalmayı as takım da 2 tane oyuncunun yerine yedek oyuncu ile 11 kişi oynamış olmak bile handikap olabiliyor.

Yöneticiler için bir şey söylemiyeceğim. Senelerden beridir anladımki takımlarımızın yöneticilerinin taraftarlık yönleri çok ağır basıyor. Bu durumda değişmiyecek gibi görünüyor. Maç 1-1 bitseydi GS'lı yöneticiler haklarının yendiğini söyliyecekti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.