şu sıra işlerim yoğun o yüzden hakem hakkında yapılan yorumlarınızı tam okuyamadım ama bence cüneyt çakır' ın kartları ço kad abartılı değildi..
milyon doalrlar alan futbolcular önce gitsin futbol kuralalrını öğrensin ondan sonra milyon doalr istesin..luganonun kırmızıya dönüşen kartı aynı biizm tandoğan' ın benzeri..sorumsuzluk..
selçuk' un kartı yerde yatan futbolcuya vurduğu için doğru..
volkanın kartı doğru kere doğru..
gökhan' ın art niyeti var topu almayarak zaman geçirme..nasıl kaleciye zaman geçiriyor diye kart veriliyorsa oyuncuyada verilmesinden daha doğal bişi olamaz..
sonuçta bence cüneyt çakır 10 üzerinden 8 lik maç yönetmiştir..milyon doarlık eşekler önce gitsin futbol kurallarını öğrensin..kulüplerde gerekiyorsa eğitim semineri versin kendi futbolcularına bu kadar basit..
bence sen yoğun olan işlerine dön.
kartların ortaya çıkış sebebine bakmak lazım.ebru köksaldı yazısında maçın hemen başında hakem yönetimini tahmin eden fenerbahçenin dizilişi değiştirmesi sırasında gol yediğinden bahsediyor.(alex'in 2 faule maruz kalmasına devam kararı vermesi. yapmadığı bir hareketten alehte faul alması hadisesi) ilk gol bile hakemin taraflı olacağı sinyalinden geliyor. Hakemin taçlar fauller ile maç kazandırma yeteneği vardır. özet görüntüleri izlemekle anlaşılmaz. on defa faule maruz kalıp devam düdüğü duyarsın sonra faul yapmadığın halde alehine faul çalınır burda çıldırırsın. itiraz edersin kart görürsün. hakeme gözlük işareti yaparsın kart görürsün. daha ironiği var edu hakeme ters baktı diye sarı kart gördü. Özeti izlemeye devam edelim aa kartlar haklıymış diyelim. artık eskisi gibi olmuyor işler. kasıtlı kart yada penaltı ile yakılan maçlarda herşey ortada oluyor ama özette belli olmayan maç katliamları var. denizlide yaşadık. geçen yıl beşiktaş rövanş maçında yaşadık şimdi de samiyende 10 kişi ile üstün oynadığımız maçta yaşadık.
golün pasınıda Cüneyt Çakır verdi dersen tam olacak
hocam cüneyt çakır' ın düşük not alıp almaması benim gördüklerimi değiştirmicek.. ben zaten hakeme 8 puan verdiysem gs' nin atağını kesmesi ve lincoln' ün ilk sarı kartı yüzünden 8 verdim..yoksa 10 verirdim..
cüney çakır mükemmel bir maç yönetmedi ama fenerin ve gs' nin dediği kadarda iğrneç bir maç yönetmedi bence..kartlarının önemli bir kısmı zaten yanlış değil..normal maçlarda ne kadar yanlış bi iki sarı kart çıkmışsa bu maçta da o kadar sarı kartın çıktığını kimse inkar edemez..
benim demek istediğim milyon dolar alan o eşeklerin hala nasıl olur sorumsuzca kart hareketi yapmar hakeme gözlük işareti nasıl yapar, yerdeki oyuncuya vurur benim aklım almıyor..ama onların suçu yok tüm suç hakemde değil mi?
aynı şeyi geçen tandoğan yaptı..ben fb gs diye bakmıyorum..tüm futbolcuların önce futbol kurallarını öğrenmesi gerek..öğrenemiyorsa kulüpler eğitim verecek..yine öğrenemiyorsa spastik eğitim kursuna gödereceksin hocam başka yolu yok..
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Hocam adam düşük not almış. 6 hafta kadarda dinlendirilmesi gündemdeymiş.
Nasıl iyi diyebilirsin hakeme.
GS'ın taçtan sonraki akınını zırt diye kesip maçı bitirmesi bu yüzden belkide GS'ı golden etmesi bile başlı başına facia. Bakma sen GS'lı arkadaşlar tur geldiği için hakemi pek kötülemek istemiyorlar Eğer maç 1-1 bitseydi o taç pozisyonundan başka bir şey konuşulmazdı forumda.
quote:
Orjinalden alıntı: soho
şu sıra işlerim yoğun o yüzden hakem hakkında yapılan yorumlarınızı tam okuyamadım ama bence cüneyt çakır' ın kartları ço kad abartılı değildi..
milyon doalrlar alan futbolcular önce gitsin futbol kuralalrını öğrensin ondan sonra milyon doalr istesin..luganonun kırmızıya dönüşen kartı aynı biizm tandoğan' ın benzeri..sorumsuzluk..
selçuk' un kartı yerde yatan futbolcuya vurduğu için doğru..
volkanın kartı doğru kere doğru..
gökhan' ın art niyeti var topu almayarak zaman geçirme..nasıl kaleciye zaman geçiriyor diye kart veriliyorsa oyuncuyada verilmesinden daha doğal bişi olamaz..
sonuçta bence cüneyt çakır 10 üzerinden 8 lik maç yönetmiştir..milyon doarlık eşekler önce gitsin futbol kurallarını öğrensin..kulüplerde gerekiyorsa eğitim semineri versin kendi futbolcularına bu kadar basit..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme