Şimdi Ara

İŞTE D-SMART İLK MAKİNASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence su an daha erken.. hele bi zaman gecsin o zaman anlasılır
  • hayırlı olsun çıksında bakalım.. araştıralım biraz...
  • Bence başlangıç olarak iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

arkadaşlar bu işler yavas yavas hele bir istedikleri hedef kitleye ulaşsınlar bakın neler oluyor

istedikleri kitleye aslında nasıl ulaşacakları belli daha kaliteli cihazlar ve daha kaliteli çok kanal ve daha çok müşteri demek bunu kısa zamanda anlamaları dilegimle

tabiiki ilerde DT'ye rakip olacak ama bugünkü haliyle normal cihaza bile rakip olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 12 Şubat 2007; 19:31:41 >
  • d smartın başarılı çıkmasını umuyorum. bölece aradaki rekabet tüketiciye hem kalite hem de ekonomik açıdan yarar sağlar. ama bu şekilde başarılı olamazlar kanısındayım.

dt yılbaşına doğru çıkardığı abonelik sistemi ile piyasadaki konumunu güçlendirdi. insanların dt den vazgeçip d smarta geçmeleri için şuan bir neden göremiyorum.
  • +1
  • arkadaşlar bişeyi atlıyorsunuz sanırım, d-smart şimdilik sadece uydu alıcı gibi gözüküyor ama asıl amaç ileride bazı kanalları kontürleyerek gelir elde etmek. gazete bayilerinde cep tellerdeki gibi kartlar satılıp şifre girilecek program öyle izlenecek, dt deki sinema kanalları gibi izlediğin kadar öde mantığı...
    bana kalırsa bir şekilde maç yayınlarını alamazlarsa birkaç yıl içinde sonu free tv gibi olacak...ne yani kontür alıp filim mi izleyecez sınırsız adsl al ne istersen izle...

bu arada tematik kanal ne demek hala anlayamadım...
  • D-smart önce dt kadar alt yapı
    yatırımı yapsın (800 milyon dolar kadar) Ondan sonra rekabet
    işine girişebilir.
  • doğan yayın ilk işi sansui ile başladı ozamanlarda demişler lig tv sansuilerle seyredilecek ozaman zihniyet makin esatmaktı şimdi bakalım zihniyetli ne olacak ama anladığım kadarıyla yine makine satmak olacak hem satacak hem başka markalar sattıracak hemde kendisi alt zemini hazırlaycak.
  • arkadaslar cihazları humax uretio..sunny next gibi markalar sadece adlarını yazıo cihaza bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

arkadaslar cihazları humax uretio..sunny next gibi markalar sadece adlarını yazıo cihaza bilginize

yani humax hem DT'ye hemde D SMARTA'mı cihaz üretiyor
    nasıl bir bilgi varmı cihazların kalitesi hakkında
  • basarili olmalarini isterim
    ancak su anda cok zayiflar
    DT ile mukayese bile edilemezler..
    selamlar
  • bir şeyi daha doğru dürüst seyretmeden, yayın yerine oturmadan hemen kötülemeyi nasıl da seviyorsunuz. o yaramaz, bu pahalı, şu şifreli vs.
  • Vallahi DT sahibiyim senelerdir full paketlerine aboneyim.Sırf Discpvery için alıcağım.Elbetteki Türkiye şartlarında (ve bu ekonomiye sahip bir ülkede) birdenbire yarım milyar dolarlık bir atılım yapmak ve bunu kısa zamanda geri kazanmaya çalışmak realistiklikten çok çok uzak bir fikirdir.Doğan grubunun elinde zaten bir sürü medya kuruluşu var.Uydudaki kanalları da sıralı ve düzgün bir biçime getiriyorlar ise (Mesala ben evde yokken kaybolan bir frekansı kanalı evdekiler nasıl bulsun?) yanında kendi kannallarını vb yide veriyorlar ise + olarak fiyatıda 3 aşağı 5 yukarı orta şekerli bir uydu alıcı ile aynı fiyatlara geliyor ise bunun neresinde kötülük?Ben anlamadım.
    Eğer ayda 10 ytl ye 100 lerce paralı kanalı seyredeceği beklentisinde olanlar var ise sükutu hayale uğrarlar.Benim beklentilerimi karşılıyor şu anki servisleri (En azından kağıt üstünde)
  • Zaten o yüzden hep diyorum belgesel meraklıları için piyasaya girmeden çok iyi 2 adım attılar diye. Discovery ve Animal Planet gerçekten çok kaliteli ve eğer şifreleyip MTV Türkiye'yi de bünyelerine katarlarsa piyasaya çok hızlı girerler..
  • http://www.dsmart.com.tr/siralama.html

linkteki listede MTV TURKIYE, supersport, discovery, animalplanet gibi önemli kanallar var.
    Bence DT nin tahtını sallar. Dt nin lig tv dışında bir avantajı yok.

Ama ÇOOK ÖNEMLİ bir durum da var. Araştırınca başka forumda buldum.

Dsmart sözleşmesi,
    Madde 4- Tarafların hak ve yükümlülükleri :

b- Digital uydu alıcısının satınalınmış olması nedeniyle Şirket'in
    herhangi bir borç ve yükümlülüğü bulunmamaktadır. Digital uydu alıcısının kullanıcı tarafından satınalınmış olması , kullanıcıya şirketin herhangi bir şekilde ücretli ya da ücretsiz yayın yapmasını veya hizmet sunmasını talep etme hakkı vermemektedir.

Yani cihazı satın aldıktan sonra uydudaki standart yayının dışında hiçbir yayın alamazsanız hiçbirşey talep edemiyorsunuz. Cihaza MTV TURKIYE, supersport, discovery, animalplanet izleyecem diye değerinin 2 katı para ver. 2 ay sonra kessinler yayını. Yediğin kazık yanına kar kalsın. Hiçbir talepte bulunama.
    Amaç bu olmayabilir ama Doğan bu işi beceremeyeceğini düşünüp açık kapıyı bırakmış, kendini garantiye almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 13 Şubat 2007; 10:28:24 >

• piyasaya girmeden önce bu konuda araştırma yapmışlardır..
    Bu gibi durumlarda yanlış yapacakları her şey tutunamamalarına neden olacağından bekleyelim görelim derim.D.T bu alanda acemi değil...basından ve tv dünyasında izledikleri politika çok yerinde çünki..
  • arkadaşlar eğer istedikleri cihaz sayısına ulaşırlarsa çok kaliteli yayınlar gelecek çünkü makinayı alan doğan gurubu üyesi olmuş oluyor makina kullanıcının oluyor doğan gurubu istediği gibi kurtuyla oynayabiliyor yani türkiyde tv yayını doğandan sorulmuş olcak bence istedikleri sayıyada ulaşacaklardır çünkü reklam platformu çok geniş kanald star diğer kanallar sürekli reklam daha piyasaya çıkmadan baya talep var şuan insanların dikkatini çekmiş durumdalar ama kötü bir platformda değil free tv yle aynı kotaya koyamazsınız burada kutu satışı yok
  • Zaten bekledikleri gibi ilgi görürlerse bence çok daha ilerletirler işi. Bakalım zaman gösterecek..
  • arkadaşlar bunların daha önce attığı sansui kazığını unutmayalım sabırlı olmak en iyisi bence sıralı kanal falan diyorlar anlamadım zaten bütün uydu alıcılarında fazvori kanal listeleri oluşturabiliyorsun bumu özellik yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.