Bildirim
İŞTE DİSCOVERY KEYİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
DiscoveryKey i Progdvb ve Yanksee ikilisi ile çalışmıyor, zaten son iki oktet fazla..
aRcH -
yaa kardeş normal keyi verirmisin
A02123354614 gibi -
deneyen varmı bunları
birde ben hotbird deki discovery ide çözemiyorum SS2 ile nasıl olduğunu bilen varsa
yazarsa sevindirik olacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 28 Nisan 2005, 9:56:59 > -
arkadaşım denemeden birşey verme o yazdıgın keylet iki aydan beri mevcut zaten mileti boşu boşuna eycanlandırma
yasak zaten key vermek -
Discovery Key i çalışmıyor, SS1 ile denedim ben de...
Diğer keyler çalışıyor, Yanksee nin son versiyonunu dene. orada Biss key girme yeri var.
aRcH -
progdvb ye sığmıyor bu biss key. nba tv ye 4 hane az sığıyor .sonundaki 14 00 sığmıyor yani -
quote:
Orjinalden alıntı: kanoute
progdvb ye sığmıyor bu biss key. nba tv ye 4 hane az sığıyor .sonundaki 14 00 sığmıyor yani
keyler içindeki 00 ları yazma sığacaktır. -
Discovery açılıyor mu? Yoksa sırf heyecan olsun diye mi yaptınız? -
discovery açmıyor açmaz, -
amcam helecan yapmış -
bakarsınız bir gün açılıverir kimbilir demi?ben yapacağımı yaptım.hatamı ettim yani?ayıp ayıp -
tşk ler kardes -
kardeşim madem açmıyor vede çözmüyor ne die başlığıda dısco keyi die veriyosunuz millet teğmen olmak için uğraşıyo demekki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprancoz -- 28 Nisan 2005, 19:47:50 > -
bence discovery şifreleme sistemini değiştirdi biss falan değildir diğer tüm biss keyleri açıyoda o neden açmıyo nerdeyse 6-7 aydır kapalı yayın var tabiki ama biz açamıyoz.. -
discovery suan çözülmüyor arkadaşlar -
ewet ama ben ANONİM e taktım kafayı .......nie böle bi başlık atıp ,sonra dısco çözülmüyo diyo...
-
arkadaşlar sadece nba tv çalışıyor discovery türkiye çalışmaz boşuna insanları heveslendirmeyin -
hotbirddeki discovery i çözen varmı -
son polsat yazılımı olan bütün makinelerde çözülüyor benim bildiğim. bende açıktı en son
Benzer içerikler
- çanaksız uydu alicisi yorumları
- türksat kanal listesi
- hotbird frekans
- en iyi uydu bulucu
- erotik kanallar
- trt 1 frekans
- tod açılımı
- tivibu blutv
- türksat frekans
- starlink türkiye fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X