Şimdi Ara

İŞTE DİSCOVERY KEYİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NBA TV
    Index HEX key
    A0 21 23 00 35 46 14 00

Discovery Channel Turkey
    Index HEX key
    A1 18 27 32 00 18 23 01

TV 8 Turkey
    Index HEX key
    10 00 00 00 00 00 00 00

• DiscoveryKey i Progdvb ve Yanksee ikilisi ile çalışmıyor, zaten son iki oktet fazla..

aRcH
  • yaa kardeş normal keyi verirmisin
    A02123354614 gibi
  • deneyen varmı bunları
    birde ben hotbird deki discovery ide çözemiyorum SS2 ile nasıl olduğunu bilen varsa
    yazarsa sevindirik olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 28 Nisan 2005, 9:56:59 >
  • arkadaşım denemeden birşey verme o yazdıgın keylet iki aydan beri mevcut zaten mileti boşu boşuna eycanlandırma

yasak zaten key vermek
  • Discovery Key i çalışmıyor, SS1 ile denedim ben de...

Diğer keyler çalışıyor, Yanksee nin son versiyonunu dene. orada Biss key girme yeri var.

aRcH
  • progdvb ye sığmıyor bu biss key. nba tv ye 4 hane az sığıyor .sonundaki 14 00 sığmıyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

progdvb ye sığmıyor bu biss key. nba tv ye 4 hane az sığıyor .sonundaki 14 00 sığmıyor yani

keyler içindeki 00 ları yazma sığacaktır.
  • Discovery açılıyor mu? Yoksa sırf heyecan olsun diye mi yaptınız?
  • discovery açmıyor açmaz,
  • amcam helecan yapmış
  • bakarsınız bir gün açılıverir kimbilir demi?ben yapacağımı yaptım.hatamı ettim yani?ayıp ayıp
  • tşk ler kardes
  • kardeşim madem açmıyor vede çözmüyor ne die başlığıda dısco keyi die veriyosunuz millet teğmen olmak için uğraşıyo demekki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprancoz -- 28 Nisan 2005, 19:47:50 >
  • bence discovery şifreleme sistemini değiştirdi biss falan değildir diğer tüm biss keyleri açıyoda o neden açmıyo nerdeyse 6-7 aydır kapalı yayın var tabiki ama biz açamıyoz..
  • discovery suan çözülmüyor arkadaşlar
  • ewet ama ben ANONİM e taktım kafayı .......nie böle bi başlık atıp ,sonra dısco çözülmüyo diyo...

• arkadaşlar sadece nba tv çalışıyor discovery türkiye çalışmaz boşuna insanları heveslendirmeyin
  • hotbirddeki discovery i çözen varmı
  • son polsat yazılımı olan bütün makinelerde çözülüyor benim bildiğim. bende açıktı en son
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.