Şimdi Ara

İşte dünyanın en çok bilgisayar satan şirketleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
3
Favori
18.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirmustafa

Başkanlık geldi kardeşim 2 sene sonra 50yıl level atlayıp avrupaya yetişeceğiz.

inşallah dediğiniz gibi olur yalnız hedef onlara yetişmek değil hedefimiz hepsini geçmek daha çok büyümek
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Lenovo'ya şaşırmadım. iyi satış yapiyorlar. bilgisayarlarıda gayet iyi. ha hatalı problemli cihaz çıkmıyor mu tabiki çıkıyor ama genele bakarsak iyi oldugunu düşünüyorum.

ben acer kullanıyorum lenovo almayı düşünüyorum ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Acer'ı tek geçerim sonuç ne olursa olsun.

acer iyi ama biraz yavaşlamaya başladı benim bilgisayar 5 sene oldu hiç bakıma girmedi içini açtırıp bi kompresörle falan temizletmeyi düşünüyorum :) bi de ekranda siyah benekler oluştu galiba tozlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Sony, Asus, Toshiba yok. Garip.

bu tuhaf işte doğru söylüyorsunuz bu grafikde others dediklerinin arasında değildir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveyanar

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Sony, Asus, Toshiba yok. Garip.

bu tuhaf işte doğru söylüyorsunuz bu grafikde others dediklerinin arasında değildir umarım

Hocam ironik bir cumle degil bence. Tabii ki biliyorum others kisminda oldugunu. Sadece grafikte yer alacak kadar bile satamamasi garibime gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Teknoloji işi şans işi derler, ben de 2012'de lenovo z570 aldım geceler boyu açık kalır, sürekli çalışır, hemen her gün sırtımda metrobüste ezilir hala canavar gibi çalışıyor. Yen'i bilgisayarlara da baktım, hiçbiri bu bilgisayardaki tadı vermedi. Servis ise Türkiye şartlarında en iyisi bence. Zamanında arkadaşın bilgisayarını verdik, Mecidiyeköy Profilo'nun yanı malum. Verdik yürüye yürüye Cevahir'e doğru geldik aradılar gelin yaptık diye. Bu kadar hızlı hiçbir firmada görmedim, hp dandik bir sorun için aylarca oyaladı bizi. Yani sizinkisi biraz şans olmuş ama markanın seveni çok şahsen Yen'i bilgisayar alsam %100 lenovo alırım şahsen.

gerçekten de öyle parası markası modelii evet önemli de insan da biraz da şans olacak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Anket bana samimi gelmedi.

Bana da Gelmedi sanki yanlı olmuş grafik
  • HP yanı namı değer HAKAN PİLASTİK marka liderse diyecek bir şey yok. 2 tane bilgisayar aldım geçmişte , davalık nokta kadar geldik. Alacak olanlar araştırsın lütfen , çok ciddi kronik sorunları olabiliyor. Bütün seri çöp haline gelebiliyor. Kağıt üzerinde muhteşem özellikler varken soğutma olamayınca pentium 100 kıvamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveyanar

quote:

Orijinalden alıntı: emirmustafa

Başkanlık geldi kardeşim 2 sene sonra 50yıl level atlayıp avrupaya yetişeceğiz.

inşallah dediğiniz gibi olur yalnız hedef onlara yetişmek değil hedefimiz hepsini geçmek daha çok büyümek

2023 de onlar bizim elli yıl gerimizden gelecek inşallah. Allah utandırmasın milletimizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakınız 2002-2017 Kendi laptobumuzuda yaparız artık o other kısmı bizim olur
  • merveyanar M kullanıcısına yanıt
    ölü pixel en çok siyah zeminde belli oluyor nadiren o pixeller siyah ta oluyor windows açılırken dikkatli bakın varsa görünüyor ekran değişimi yaparken benim başıma çok gelirdi firmalar 6 taneye kadar değişim yapmazlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95

Zamanında Lenovo Ideapad Y580 aldım . İlk gün ekranda ölü piksel çıktı değiştirmek için 3 tane lazım dediler uğraşmadım . 1 yıl sonra ekran kartı YANDI . Bilgisayarı geceden downloada bırakmıştım harici ekran kartı çalışmamasına rağmen yandı . Servise yolladım anakartı değiştirdiler . Garanti dolunca hard diski bozuldu . Bu arada aşırı ısınıyor . Ayni cpu 100 gpu 95 lerde geziyor . Gittim en kalitelisinden macun aldım sürdüm hiç bir değişiklik olmadı . Babamın 2010 da aldığı asus hala taş gibi ne ekranında ne harddiskinde en ufak sorun çıkmadı . Yıllarca da kafama kaktı ben sana demedim mi lenovo dandik marka diye... Bir daha lenovo mu asla .

Asusta çok bozdu, menteşeleri milletin elinde kalıyor,

Bir daha asus mu, ASLA.

Aldigim asus marka laptop 2 kez hdd arizasindan servise gitti. İlkindi hdd degisti, 2.sinde sorun yok diye geri geldi. Bimeksteki eleman( bimeks diye bir sey de kalmadi ya neyse) yine gonderelim ama aynen geri gelir dedi.

Gittim vatana 120lik ssd aldim, soktum laptopu taktim kendine geldi alet. Garanti gume gitti gerci...

Lenovo 100s aldim, daha 1 ay kullanmadan pil bitti. Pilin omru nasil biter yahu hic mi kontrol edilmiyor bu aletler fabrikadan cikarken. Servise pil diye gonderdim,anakartta da hata bulmuslar,ikisini birden degistirmisler.

Simdi de uzerinde ubuntu kurulu. Yavas falan ama idare ediyorum.

Toshiba ah toshiba. A300 1ecyi tam 8 yil kullandim. En son guc gelmedi ekrana, ugrasilsa yapilir bir sorunu var gibi geldi bana,is yogunlugundan ilgilenemedim. 8 yil boyunca kah is yerinde ana pc olarak, kah evde webde gezinme araci olarak,kah okul kutuphanesinde ders calisma bilgisayari olarak hemen her gun nerrdeyse 14-15 saat kullanildi.

Asus bir daha asla almam. Alirsam msi veya mac alirim. En azindan uzun sure stabil kullanirim tipki toshiba gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şeyde olduğu gibi bu sektörde de kaliteli yapan değil reklamını iyi yapıp kalitesiz yapan satıyor ve satmaya devam edecek. Bu insanlığın kendi kendilerine yaptıkları bir şey.
  • Arkadaşlar asus niye yok diyenler için dikkatinizi çekerim bu tablo, hazır pc pazarı farkındaysanız, asus bu işe sanırsam 2000-2005 ila arasında notebookları ile girdi. Hp 1990dan daha önceden beri vardı. Lenovoda ibm thinkpadi alarak şirketlere ciddi satışlar yaptı. Ama genede ilgincime giden dellin lenovonun gerisinde kalması. Lenovo anlaşılan çinde ve asyada iyi satışlar yapmış. Neyse fırın markası olan Hp rakiplerini geçmiş, ders almak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

Bir laptopunu aldım. Menteşe kırıldı bir şekilde tamir ettim. Kullanmaya devam ettim. Bir gün hiç bişi yokken açılmadı. Sorun anakart kısa yaptı, kısa devre için bir sebeb dahi yoktu.

Daha sonra yine bir asus aldım. Bubda biosunu bozdu sadece taktığım hdd yanına ssd.

Arkadaşım lenovo aldı benim 2.si asusu aldığımda hala taş gibi kullanmaya devam ediyor.
    aaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertum -- 18 Nisan 2017; 1:9:34 >
  • Bizde Asus var. Daha 1 yıl filan oldu.

+Menteşe kırıkdı ve mönitörü değiştirdik.

+Çalışırken sürekli çıtır çıtır içinden ses geliyor ve sinir bozuyor belli bir süre sonra.

+Şimdide "Dpc Watchdog Violation" kodlu mavi ekran hatası vermeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 18 Nisan 2017; 1:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

sony vaio efsanesinin bitişine üzülüyorum. 4 senedir taş gibi kullanıyorum.

Bizde pentium 4 Sony Vaio var 17 yillik hala calisiyor

• 5 yıldır acer Aspire V3-571G kullanıyorum. Tek sorun pilin ölmesi oda benim hatam. 1 kere hdd'de bad sector oluştuğu için servise gönderdim diğerinde ise genel bakım için. Denilenin aksine servis konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Şanslıydım galiba bu konuda.
  • Bugüne kadar pek çok marka kullandım. En çok sorunu acer'da yaşadım. En memnun kaldığım lenovo oldu. Şuanda 2011'de 799tl aldığım lenovo b570'i kullanıyorum. En az 7-8 kez düşürmüşümdür. Üzerine çay döktüm başına gelmeyen kalmadı hala sorunsuz çalışıyor. Daha üzerinde çizik yok. Özellikle plastik kalitesi çok iyi ve bataryası haftanın 5 günü kullanmama rağmen hala 2 saat üzeri gidiyor. Sanırım beni birkaç yıl daha idare eder. Bozulduğunda'da büyük ihtimal thinkpad alırım.
  • benim gibi eski toprakların gözü toshiba yı arıyor ama malesef efsane marka artık çok gerilerde, 2007 yılında aldığım toshiba a200 bilgisayarım hala çalışıyor ve eşim kullanıyor,
    aralıksız 8 sene kullandım üniversite ve iş hayatımda hep yanımdaydı. günlük ortalama 20 saat kullandığım zamanlar oldu, render da aldım oyunda oynadım. servis yüzü görmedi. temizlemek için bile içini açmadım dışardan hava tuttum.
    çok sağlam bilgisayardı, artık bu sağlamlıkta bilgisayar üretilmiyor, şimdiki üretilenler ayarlanmış gibi 2-3 yıl kullanılınca hemen sorun çıkarmaya başlıyor.
    keşke toshiba eski günlerdeki gibi olsa... resmen gözlerim doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord87 -- 18 Nisan 2017; 2:27:34 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.