Şimdi Ara

İşte dünyanın en korkunç 20 video oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
15.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alone in the Dark başkadır ya pc'ye çıkanı değil ps1'de vardı müthiştir.
  • undaying yok jericho var,kahkahalarla gülüyorum
  • İlk korku oyunum Doom 3'tü ve Hell bölümünde cidden fena korkmuştum. Bazı bölümlerde sandalyeden zıplayıp kendime gelip hemen esc'ye bastığım oldu Esc'ye basınca da çıkan müzik insanı geriyordu arada oyundan çıkıyordum Tabi küçüktüm o zamanlar. Şimdide arada oynuyorum ancak o etkiyi yapmıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Her ay en korkunç 20 oyunu tekrar tekrar sıralıyorlar.

fatal frame nasıl oyundur hiç oynamadım.walkthrough'larına baktımda tam olarak çözemedim.oyunu bitirenler cevaplayabilir mi nasıl bir oyundur - oynanır mı vs ...
  • Amnesia oynamaya bir çok kez karar verdim ama hepsinde vazgeçtim. Korkum bir türlü geçmiyor :)
  • Hadi oyunum Metro2033 yok, F.E.A.R nasıl olmaz burada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cry Of Fear nerde o oyunu oynayan kriz geçiriyo be. ayrıca amnesia nın 9. sırada olması şaşırttı beni açıkçası
  • Hangi ezik site yapmış bu saçma sıralamayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

Cry Of Fear nerde o oyunu oynayan kriz geçiriyo be. ayrıca amnesia nın 9. sırada olması şaşırttı beni açıkçası

O oyunmu o.O O oyunun grafikler flash oyunlardan beter.
  • Korku oyunu oynamadım la hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Cry Of Fear nerde o oyunu oynayan kriz geçiriyo be. ayrıca amnesia nın 9. sırada olması şaşırttı beni açıkçası

o kadar abarttın ki yuh diyorum grafiklerini bir flash oyunuyla karşılaştıran bi seni görüyorum. sen bi oyun oynarken ilk önce grafiğe bakıyorsan oyundan anlamıyorsun demektir. ona bakarsan silent hill'in grafikleride kötü. ztn o half life 1 modu ne bekliyorsun ki. hele sen onu oynayıp bitirdinmi de böyle konuşuyorsun. oyunun grafiğini boşver atmosfer ürkütücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 6 Ağustos 2012; 22:01:22 >
  • quote:

quote:

quote:

o kadar abarttın ki yuh diyorum grafiklerini bir flash oyunuyla karşılaştıran bi seni görüyorum. sen bi oyun oynarken ilk önce grafiğe bakıyorsan oyundan anlamıyorsun demektir. ona bakarsan silent hill'in grafikleride kötü. ztn o half life 1 modu ne bekliyorsun ki. hele sen onu oynayıp bitirdinmi de böyle konuşuyorsun. oyunun grafiğini boşver atmosfer ürkütücü.

Dostum oyun okadar tuttusa gidip yeni bir tane yapsınlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum oyun okadar tuttusa gidip yeni bir tane yapsınlar.

mod ztn o neden yenisini yapsınlar ki ha yaptılar diyelim nasıl bi senaryo oluşturcaklar?? ztn 1. oyun son oyun gibi birşeydi.
  • Dead Space mi ?? Şunu söylebilirim bu oyunu oynadım ve 1-2 yer harici orda da aniden çıktığı için bu oyundan hiç korkmadım ama şimdi açsam Amnesia oynasam yine ilk günkü gibi korkarım ..
  • korkunç mu
    Hiç korkunç gelmedi Affet !
  • Diğerlerini bilmem ama
    manhunt ve blood rayne hiçç korkunç değil :D
  • alan wake ile dead space arasında çok bir fark yok gerilim anlamında bence listede alan wake olması gerekirdi.
  • SLENDER!11!!
  • Bu ne biçim liste ya. Oyundan anlamayan biri hazırlamış bu listeyi kesin.
  • quote:

quote:

ne olmuş beterse ? bıktım şu grafik takıntısından ya. half-life1 modundan ne bekliyorsun zaten, olabilen en iyi grafik bu. grafiğe bakıyorsan harbi anlamıyorsun oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YARALI KÜRT -- 7 Ağustos 2012; 11:12:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.