Cry Of Fear nerde o oyunu oynayan kriz geçiriyo be. ayrıca amnesia nın 9. sırada olması şaşırttı beni açıkçası
O oyunmu o.O O oyunun grafikler flash oyunlardan beter.
ne olmuş beterse ? bıktım şu grafik takıntısından ya. half-life1 modundan ne bekliyorsun zaten, olabilen en iyi grafik bu. grafiğe bakıyorsan harbi anlamıyorsun oyundan.
çok başarısız bi liste olmuş.o oyunların en az yarısı en fazla heyecan verir insana ama korku asla
korku oyunu oynamanın bazı ritüelleri var
1. gece olacak (olmazsa olmaz)
2.ev halkı ya yatmış olacak ya da evde yanlız olunacak
3.ışıklar kapalı olacak ve kulaklık takılı olacak ses kısık olmayacak
bioshock kesinlikle bir korku oyunu değil ama doom 3 listedeki yerini hakediyor
Liste dandik
Amnesia en iyisi bence özellikle gece vakti oynadımı korkmamak elde değil zindanlarda felan
lan amnesia ile cry of fear'ı bitirdikten sonra rüyalarıma girmeye başlamıştı o derece korkunç yani. hele dün gene cry of fear oyunundaki canavarlar rüyama girdi anasını satiim. yani cry of fear'ın listede olmaması ve amnesia'nın üst sıralarda olmaması gerçekten bu listeyi oyunlardan anlamayan biri yapmış olmasıdır. diğer oyunlardan zerre kadar korkmadım.
Amnesia 1.dir bence.
Sacma sapan bir liste...
Korku oyunu olmayan Bioshock'u listeye katmislar ama gelmis gecmis en iyi korku oyunu olan Amnesia'yi listenin sonlarina yerlestirmisler..
manhunt süper bir oyundu.
Sanitarium ise şimdi deniycem umarım iyidir :)
Amnesia 8 Pek korku oynamam o gün Amnesiayı biraz deniyim dedim günde 10 dakka oynaya oynaya ilerledim ama asansör bölümünde takılınca bıraktım
quote:
Orijinalden alıntı: Tulû
Hani Call Of Cthulhu nerede ?
O oyunun konu süperdi gercekten eski olmasına rağmen tırstırıyodu da bu listeye girmeyi hak eden bi oyun cok lüzumsuz oyunlar var listede
amnesia 1. olmalıydı
manhunt korku oyunu ise bu işi bırakıyorum
Listede öyle oyunlar var ki böyle bir listede Alma'nın çocukluğunu gördüğümüz First Encounter Assault Recon[F.E.A.R.]adlı oyunun olmaması tuhaf olmuş.
Kaynak:Hürriyet
quote:
Orijinalden alıntı: Tulû
Hani Call Of Cthulhu nerede ?
hakkaten ya o oyun bile listede yok. o oyundaki gerilim atmosfer fln süperdi valla. o diil Nosferatu bile listede yok. listenin başındaki oyunlar yemin ediyorum zerre kadar korkutmadı. çok ama çok saçma bir liste.
En doğru liste bence budur arkadaş.
1-Amnesia: The Dark Descent 2-Cry Of Fear 3-Call Of Cthulhu 4-Nosferatu 5-Clive Barker's Jericho 6-Silent Hill 7-Doom 3 8-Dead Space 9-Penumbra 10-F.E.A.R (gerçi bu oyundan korktum desem yalan söylemiş olurum. fazlalık olsun diye ekledim.)
fear yok
quote:
Orijinalden alıntı: Teas
Amnesia 8 Pek korku oynamam o gün Amnesiayı biraz deniyim dedim günde 10 dakka oynaya oynaya ilerledim ama asansör bölümünde takılınca bıraktım
şu an asansör bölümündeyim,oyunu bıraktım güzel yerde takılmış keşke bende oynamasaydım
Nerde suffering ? yok mu bilen bu oyunu
Bu listeyi kim hazırlamışsa oyundan anlamıyor sallama gibi bune böle yahu doom3 mesela tamam güzel oyunda korkutmuyo call of cthuldu eski bi oyun ben full tr yama ile oynamıştım konu felan süper eski grafiklerle bile insanı tırstırıyor doom 3 varsa bu nası olmaz bu adam hiç amnesia da zindan gezmedi heralde 9. sırada :D korku oyununa silah karıstımı korkutmuyo bence amnesia gibi olcak silahsız cok geriyo adamı :D 1. olmalıydı
Condemned 2: Bloodshot ilk beşe girer bence ama cidden baya kötü bir liste olmuş