boy falan bnaa uyar saclarda kumral yada sarısın fakat yada kızıl.dediklerin güzel fakat o kızlar gnelde zengin koca buluyor
Duru bir güzellik, sadık, aklı başında, anlayışlı ve güleryüzlü olması yeterli. Peki sen bu yazdıgın ozelliklere uygun bir kızın hayalindeki "erkek" olduguna eminmisin ?
quote:Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ en az 1.75 boy dalgalı düz veyaz kıvırcık uzun saçlar esmer ten orta boy ama dolgun göğüsler ince bel latin kalça saf olsun mümkünse beyni çalışmasın lan Bugün biz güreştikmi ? Yok aşkım o geçen yazdı
quote:Orijinalden alıntı: Vito Scaletta quote:Orijinalden alıntı: By MuRaT Vay goçum benim kardemir karabükspor
ulan sizin gibi adamın ben abi resimleri geçip yorumlara bakacakken annem daldı odaya pancar gibi suratla açıklamaya çalıştım offf beee
quote:Orijinalden alıntı: serious_captain ulan sizin gibi adamın ben abi resimleri geçip yorumlara bakacakken annem daldı odaya pancar gibi suratla açıklamaya çalıştım offf beee
quote:Orijinalden alıntı: Quaron* quote:Orijinalden alıntı: serious_captain ulan sizin gibi adamın ben abi resimleri geçip yorumlara bakacakken annem daldı odaya pancar gibi suratla açıklamaya çalıştım offf beee gülme len gülme dalarım bak
quote:Orijinalden alıntı: serious_captain quote:Orijinalden alıntı: Quaron* quote:Orijinalden alıntı: serious_captain ulan sizin gibi adamın ben abi resimleri geçip yorumlara bakacakken annem daldı odaya pancar gibi suratla açıklamaya çalıştım offf beee gülme len gülme dalarım bak puhahah. Bizimkilerde tam kapının önünden geçtiler. Zor atlattık
o istediklerin olsun 6 ay sonra sıkılmassan bende bişey bilmiyorum aha suraya yazdım. sen robot ariyorsun.