Sen kalk kendi futbolcunun ağzını burnunu kır, uçan tekmeler at kendi tesislerinde, Küfürsüz tribün istiyoruz de, Ardından Milyonların gözleri önünde Beşiktaş forması giy, Kendi Klübüne küfret... Fenerbahçe forması giy, Yine kendi takımına küfür et dün akşamki gibi .. Beşiktaş Taraftarı küfür etmediğini savunmadı hiçbir zaman dürüstçe.. Çabagösterildi en azından tıpkı son fenerbahçe maçında olduğu gibi.. Ama siz 2li oynuyorsunuz.. Biz küfür etmeyiz deyip 2arada bir derede sürekli küfür ediyorsunuz.. Üstelik malesef gerektiğinde kendize bile etik değil.. hiç hoş değil..
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Bunları yaptın diye Ramazan ayını küfürle karşılamaya ve istiklal marşı sırasında küfür etme hakkınızda var o zaman.
Küfür etmiş, ettiği küfürün yanlış olduğunu kabul edeceğine. Vatan millet sevgisi dersi vermeye kalkıyor.
Son olarak sen benim Vatan Milet sevgimi sorgulayamazsın.
Kendinizi kandırın bjklılar. bizler 4 senedir bu ligin zirvesine oynuyoruz. ve bu sene gerçekten olağandışı bir şekilde olmamız gereken puanın çok çok altındayız sen şimdi takımı son 4 yıldır sinek avlayan bjk taraftarıyla başarıya alışmış fenerbahçe taraftarının his dünyasını karşılaştırırsan yanlış etmiş olursun.
etik dersi verene bak kendi baskanının kızına küfür edip istifa ettirenler , her sene küfürden max cezayı alanlar küfür hakkında etik dersi veriyor besiktas jimnastik klubunde baskan secimle değil KÜFÜR ile gider... gs ile cekisirken bir zevki bir anlamı var.ama böyle arka sayfa takımlarıyla sampiyonluk yarışı...geri dön gs özledik seni
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
Sen kalk kendi futbolcunun ağzını burnunu kır, uçan tekmeler at kendi tesislerinde, Küfürsüz tribün istiyoruz de, Ardından Milyonların gözleri önünde Beşiktaş forması giy, Kendi Klübüne küfret... Fenerbahçe forması giy, Yine kendi takımına küfür et dün akşamki gibi .. Beşiktaş Taraftarı küfür etmediğini savunmadı hiçbir zaman dürüstçe.. Çabagösterildi en azından tıpkı son fenerbahçe maçında olduğu gibi.. Ama siz 2li oynuyorsunuz.. Biz küfür etmeyiz deyip 2arada bir derede sürekli küfür ediyorsunuz.. Üstelik malesef gerektiğinde kendize bile etik değil.. hiç hoş değil..
quote:
quote:
Bunları yaptın diye Ramazan ayını küfürle karşılamaya ve istiklal marşı sırasında küfür etme hakkınızda var o zaman.
Küfür etmiş, ettiği küfürün yanlış olduğunu kabul edeceğine. Vatan millet sevgisi dersi vermeye kalkıyor.
ders vermeye çalışan biz değiliz dikkat edersen, konuyu açarak bu işe yeltenen sizlersiniz. cdemir siz şöyle şöyle yapmıssınız diyor, cvp olarak HAYIR BÖYLE BÖYLE YAPMADIK diyecegnıze SİZ DE BÖYLE BÖYLE YAPMISTINIZ AMA diyorsunuz. geçiniz bunları.
F.BAHÇELİ taraftarlar, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile İnönü'de oynadıkları maçta siyah-beyazlı taraftarların protestolarına hedef olan Tümer Metin'e sahip çıktı. Karşılaşmadan önce sahada ısınan milli futbolcu tribünlere çağırılırken, Tümer de taraftarı selamladı. Beşiktaş'a küfürlü tezahürat yapan sarı-lacivertliler, Tümer'den Kadıköy'de oynanacak rövanşta gol atmasını isterken, yıldız eliyle 'söz' işareti yaptı.
quote:
Orjinalden alıntı: KalsiyumKarbonat
etik dersi verene bak kendi baskanının kızına küfür edip istifa ettirenler , her sene küfürden max cezayı alanlar küfür hakkında etik dersi veriyor besiktas jimnastik klubunde baskan secimle değil KÜFÜR ile gider... gs ile cekisirken bir zevki bir anlamı var.ama böyle arka sayfa takımlarıyla sampiyonluk yarışı...geri dön gs özledik seni
quote:
quote:
pardon sizin başkanınız değil miydi kendisine küfür edildi diye başkanlığı bırakan?bunları siz mi söylüyorsunuz?
Hocam kendi kendine küfür eden sadece FB'liler değil bunu biliyorsun ama neden böyle söyledin anlayamadım. Efsane Başkanınız Seba'yı bezdiren, Serdar Bilgili'yi küfürlerle kaçıran FB taraftarı değildi heralde.
Artık bazi fiilleri takımlarla özdeştirenlerden gına geldi
Tipik Fb'li BJK'lı değil mi yapar. Tamda GS'lılardan beklenen bir davranış. Siz pissiniz biz temiziz.
Benim derdim o küfür etmiş bu etmemiş değil. Bana kalırsa kimse küfür etmesin. Protesto edecekse de doğru düzgün etsin. Ama her takımı tutan farklı karakterlerde binlerce insan var. Bunun ayrımınıda maalesef yapamazsın. Sen taraftar olabilirsin sen olamazsın diye seçim yapamazsın.
Topiği açan arkadaş iki tane topik linki vermiş BJK ile ilgili. Topiklerde kendi kulübünü desdeklemişsin iyi güzel bunu yaptın diye kimse sana karışamaz karışanda hata yapmış olur. Ama başka takımın açtığı topikleri de ekleyip biz buyuz siz şuzunuz diye genelleme yapınca tepkimi gösteririm. Buna da hakkım var.
Ayrıca hangi takım olursa olsun küfürü savunmadım savunmam da
quote:
quote:
quote:
Sana karşı çok büyük bir saygı beslediğimi belirtmek istiyorum önce hocam. Ancak türklüğüme laf edilince dayanamıyorum. Açık söylemek gerekirse, o mesajı senin attığının bile farkına varamadım(teşvikle ilgili konuyu da senin açtığının farkında değildim. Oraya da sana karşı yapmamam gereken bir yorum yapmışım. Ben seni sürekli başka bir arkadaşla karıştırıyorum.) Bunları bilmeni istedim sadece.
Nasıl ki Fenerbahçe taraftarları arasından ara sıra düzgün adamlar çıkabiliyorsa, bizim aramızdan da bazen düzeysiz ve şaysiyetsizler çıkabilir. Ne istiklal Marşı'mıza ne de başka bir değerimize sadece Beşiktaş taraftarının değil, hiç kimsenin saygısızlık etmeye hakkı yoktur, olamazda.(Dün sizinkilerin, ölen 32 öğrenci anısına durulan saygı duruşunda yaptıkları terbiyesizlik de buna dahildir)
Kendinizi kandırın bjklılar. bizler 4 senedir bu ligin zirvesine oynuyoruz. ve bu sene gerçekten olağandışı bir şekilde olmamız gereken puanın çok çok altındayız sen şimdi takımı son 4 yıldır sinek avlayan bjk taraftarıyla başarıya alışmış fenerbahçe taraftarının his dünyasını karşılaştırırsan yanlış etmiş olursun.
Arkadaşın başarıdan kastı istikrar.G.sene son haftaki olay hariç 4 senedir lideriz..Önemli değil mi bu?
İşte bu hocam. Nasıl karşı takımı eleştiriyorsak kendi tuttuğumuz takımda yanlış yapanları eleştirebilmeliyiz.
Maalesef her takım taraftarı içinde kendini bilmezler çıkıyor. Keşke bu tip insanlar olmasa. Ama benimkisi sadece dilek. Bu durum gerçekleşmeyecek. Bu tip insanlar vardı ve var olmaya devam edecek..
quote:
Ancak Türk' lüğüme laf edilince dayanamıyorum
Hocam ben sana kişisel olarak bir şey söylemedim ki ? Sadece BJK taraftarının içinde böyle yapanlarda var dedim. Sen de yapılanları eleştirdiğine göre ve öyle bir davranışta bulunmadığına göre üzerine alınmaman lazımdı..
quote:
Orjinalden alıntı: killemall
quote:
Sana karşı çok büyük bir saygı beslediğimi belirtmek istiyorum önce hocam. Ancak türklüğüme laf edilince dayanamıyorum. Açık söylemek gerekirse, o mesajı senin attığının bile farkına varamadım(teşvikle ilgili konuyu da senin açtığının farkında değildim. Oraya da sana karşı yapmamam gereken bir yorum yapmışım. Ben seni sürekli başka bir arkadaşla karıştırıyorum.) Bunları bilmeni istedim sadece.
Nasıl ki Fenerbahçe taraftarları arasından ara sıra düzgün adamlar çıkabiliyorsa, bizim aramızdan da bazen düzeysiz ve şaysiyetsizler çıkabilir. Ne istiklal Marşı'mıza ne de başka bir değerimize sadece Beşiktaş taraftarının değil, hiç kimsenin saygısızlık etmeye hakkı yoktur, olamazda.(Dün sizinkilerin, ölen 32 öğrenci anısına durulan saygı duruşunda yaptıkları terbiyesizlik de buna dahildir)
yok aslında birbirimizden farkımız demiş birisi o geldi aklıma birden.
çok boş bir topic. işler iyi gidince her taraftar da iyidir.kötü gidince her taraftar kötüdür....hangi dilde yazmam lazım bilmiyorumki...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
yok aslında birbirimizden farkımız demiş birisi o geldi aklıma birden.
çok boş bir topic. işler iyi gidince her taraftar da iyidir.kötü gidince her taraftar kötüdür....hangi dilde yazmam lazım bilmiyorumki...
Ben dedim İlker hocam, avatardan tanıyamamış olabilirsin. Değişmiyor bi türlü..
Seninle aynı fikirdeyiz Tarihi bi kenara not edeyim..
Fark yok tabii. Her takım taraftarı için iyi-kötü yüzlerce örnek vardır şurda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme