Şimdi Ara

Iste Gercek Para Kazanma Yontemi+adsense

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img403.imageshack.us/img403/6683/snapshot20070412043603he5.png

Arkadaslar cok guzel bir reklam sistemi gelistirmisler ve her turlu kazaniyorsunuz.Yapmaniz gereken tek sey images ack.us yerine bu siteye resim yuklemek.Resim upload ettikce para kazaniyorsunuz.Soyle anlatayim uye olduktan sonra hesabinizi ve ne kadar kazandiginizi gorebildiginiz bir panel var.Bir galeri actiniz ve 5 resim upload ettiniz diyelim,bu galeriniz admin tarafindan 1 saate kadar onaylandiktan sonra sitenin kendi galeri toplistinde gorunuyor ve oradan bir cok ziyaretci aliyorsunuz zaten.2.guzelligi kendi adsense kodunuzu 1 kereye mahsus yaziyorsunuz ve gosterdiginiz her resimde sizin adsense reklaminiz gorunuyor ve oradanda bi kazanciniz oluyor.Upload ettiginiz resimlerin size kucuk resimlerini (thumbnaillerini) veriyor ve forumunuza koydunuz diyelim bu thumbnaili ve bir uyeniz tikladi iste olay bu kadar kazandiginiz miktar aninda goruntuleniyor.sisteem dahil olduktan sadece 4 saat sonra resimdeki kadar kazandim hic fena sayilmaz:) ee boylesine guzelbir sistemi anlattigim icin bana bi referalligi cok gormezsiniz artik:)

Uye olmak icin tiklayin

not: herhangi bir yanlis anlasilma olmamasi icin ornek cektigim snapshoti o sisteme degil images ack.us a yukledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgothXyladan -- 12 Nisan 2007; 5:08:38 >

• Ödeme yaptıklarına eminmisin peki Böyle binlerce site var hiçbiri ödeme yapmıyor fos yani dikkat et boşuna uğraşma
  • forumlarinda odeme almis insanlardan yuzlerce tesekkur var aralarinda Turklerde var
  • $20 ulaşırsam haber ederim ödeme yapıp yapmadıklarını
  • enteresan galeri isimleri koyursaniz daha verimli olur arkadaslar.Cunku en cok hiti sitenin kendi galeri toplistinden aliyorusunuz
  • fazlada para vermiyor ya :) 0.1 $ ne abi 4 saat için bence yüksek b miktar değil :)
  • hocam bi de adsense ten kazaniyorsun,cok verdigi soylenemez forumlarinda 20 $ lik odeme aliyolarmis 1 ayda ondan bahsediyolar.Bir kac tanesi var 60$ almis bir ayda adsense haric.Yinede hic yoktan iyidir
  • yani uğraşılacak bir hadise değil bence kaliteli bir site kursan google a yönelik kursan bile (ki hiç sevmem ) yine ayda 30$ kazanırsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

yani uğraşılacak bir hadise değil bence kaliteli bir site kursan google a yönelik kursan bile (ki hiç sevmem ) yine ayda 30$ kazanırsın :)

130 $ lik cek gordum ve ayrica guvenilir ben zaten ugrasan olursa diyerek yayinladim,ugrasan olursa kazanir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.