Şimdi Ara

millip yango bu yilbasi kac para vercek ve bilet alcakmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bi ceyrek alirim. cikacaksa 1 taneye de cikar. gecen sene 2 seri aldim 4 tane amorti cikti 16 tane çöp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende bir tam bilet alırım, ayrıca küçüklüğümden beri şans topu, on numara, süper loto vb oyunlar oynarım ama öyle bildiğin gibi bir oynama değil bir önceki hafta çıkan sayılar, ondan önceki hafta çıkan sayılar onları bir kağıda not alıp saatlerce üstüne düşünüp oynuyordum çıksa bana çıkardı kesin bir iş var o çekiliş işinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Shift -- 21 Ekim 2024; 21:31:12 >
  • Night Shift kullanıcısına yanıt
    cok fazla olasilik var hocam. normal sayisal lotoda 6 tutturma sansi 14 milyonda 1 falandi sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 22 Ekim 2024; 2:19:39 >
  • Night Shift kullanıcısına yanıt

Tam bilet alınca ufak bir çıkma olasılığına dört misli oynayacakmışım gibi düşünüp bana akılcı gelmiyor. (Kişisel bakış açım.)

Üçü satılmamış, dördüncüsü satılmış olan bir çeyrek bilete çıkarırlar diye düşünüyorum.

• Eskiden alırdık 5 senedir almıyoruz

Ben alıcam gibi bakalım kısmet

O değilde eskiden binance ferrari dağıtıyordu yıl başı çekilişinde taa 2019 veya 2018 di sanırım

• Bileti bedava verseler ve o bilete isabet etse bile ikramiye alınmaz çünkü o para ateştir, tamamı haram paradır ve hiçbir hayrı olmaz. ikramiye kazananların trajik sonları tv kanallarına, gazetelere hep haber olmuştur...Sizler de mi böyle bir sonla karşılaşmak için can atıyorsunuz, anlaşılır gibi değil...

• Piyango biletine vereceğin paraya git bir döner dürüm filan ye,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsim bulana 50 tl GERCEK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüpçü aldığından beri bilete para vermiyorum. Yok sanal bilete çıktı yok mülteciye çıktı yok efendim yurtdışında yaşayan birine çıktı. Para hep kasada kalıyor

• isterse 200 trilyon olsun.. haram para ateştir, ondan sana zarardan başka birşey gelmez, kendisine isabet edeni cehennem alıp götürür... yukarda da yazdım; piyongadan ikramiye kazananlar hep felakete uğramış ve bellerini doğrultamamışlar.. çoğu pişman olmuş ve eski günlerini arar olmuşlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.