oyun ilginç ve kanlı :) condemned havası varmı biraz? pek oynamadım onu ama oda sanki böyle vurdulu kırdılı bişeydi. eline ne geçirsen adamı dövüyodun onda :) bu biraz daha farklı heralde. ama ben deneyeceğim bu oyunu ...
Riddick'in yapımcılarının korku FPS oyunu bu. Adi herifler PC'ye çıkarmıyorlar.
13 Nisan 2007 de piyasa da olacak.
çok iyi fazlada beklemeyeceğiz bu oyun için. bu arada riddick xbox 360 için varmı? ben o oyuna hastayım. onu konsolumda da oynamak isterim :)
5. ss kötü gibime geldi
quote:
Orjinalden alıntı: Gamerdevil
bu arada riddick xbox 360 için varmı? ben o oyuna hastayım. onu konsolumda da oynamak isterim :)
Xbox 360 için yok ama Xbox için var:)
süper bir oyun olacak videolarını izledim. yaratıkları falan yönetiyoruz yada kollarımız yaratıklara dönüşüyor öyle bişey. (karanlıkta ama :))
iste budur en kanlisi
quote:
Orjinalden alıntı: Gamerdevil
ilk ssdeki halıdan bizde var:D:D
way way way grafiklere bak yaw eğer oyun içi ise MÜTHİŞ!!!
3-4 ay önce oyun içi videosunu izlemiştim..Belirli anlarda karanlık güçlerimizi kullanarak ekranda yaratıklar belirmesini sağlıyoduk vücudumuzun etrafında..Hatta mesela bir ara sokakta kapana kısıldığınızda yaratıkları kullanarak havalandırma deliklerini kullanarak aynı bir yılan gibi sokağın dier tarafından çıkıp orda bizi bekleyen polis arabalarını havalara kaldırıp fırlatıyoduk..Bu tür şeyler oyuna çok büyük zevk katıyordu videoda..Oh be uzun bi aradan sonra kötü karakteri yönettiğimiz bir oyun geliyor(tabi tam kötü-ruhsuz gibi deil sanki,sakin sakin sevgilisiyle oturup tv seyrettiği screenshot'a bakılırsa :))
oyundaki baş karakteri mike patton seslendirecek. mike patton kimdir ? faith no more ve fantomas'ın arıza vokalistidir. harika bir oyun olacak.
Süper bişeye benziyor
valla bu kadar kanlı oyunlara ben pek dayanamıyorum ama bakcaz :))
quote:
ilk ssdeki halıdan bizde var:D:D
valla bizdede var yaw zaten çok kullanılan bir motif en az 10 kişide gördüm şu ana kadar misafirliğe gittiğimiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme