Ya öyle dünya yıldızları falan olmuyor bol keseden atmayla. Ne oldu Galatasaray'a. Hani Fener çok kötüydü. Bir maçla hemen herkesi astılar. Gariban bir denizliyi yenince Feneri huzurevine benzettiler. E ne oldu şimdi, Baroş ne yapacak? ya Kewell?
İşte buna dereyi görmeden paçaları sıvamak denirki buda Galatasaray'ın uzun zamandır hep yaptığı şey
UEFA'nın kalitesi ŞL'den yüksek diyenler çıkacak şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: _PerenaL
UEFA'nın kalitesi ŞL'den yüksek diyenler çıkacak şimdi
bakalım bu sene hiç galip gelmeden gruplardan çıkabilcekler mi
Siz kendiniz guruptan bu oyunla yediğiniz saçma gol ile çıkabileceğinizi mi sanıyosunuz ?
HERKES HADDİNİ BİLECEK ..!
ya bırakın onların ureyfa kupası 10 senelik nur topu gibi 4. sınıfa geçecekti yaşasaydı
uefada 5 yiyen bu sene kim bilir nasıl rezil ederdi bizi.. bu yüzden sevindim..
bu oyunlamı ilk 20 dakika 5 net gol pozisyonu rahat bir oyun oynadık ben kötü bir futbol göremedim sen gördün herhalde lol
Rezilsiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: Dreatlord
Siz kendiniz guruptan bu oyunla yediğiniz saçma gol ile çıkabileceğinizi mi sanıyosunuz ?
Orası bizi ilgilendirir. Bu arada siz kimsiniz, bidiğim kadarıyla Fener'den başka takım kalmadı ŞL'de. O zaman kendi grubunuza. Hadi bakalım, yavaş yavaş.....
Nereye çıkıp çıkmayacağımız bizi ilgilendirir.
quote:
yarın kuralar çekiliyor ... bir veya iki tane tranferde olur bu gelen para ile... daha sezon başı oturur takım oyunu , futbolcular ısınır kapatırız eksiklerimizi...
guruptan çıkarız merak etme sen
bravo fenerliler.. sezon sonunda değerlendirmeyaparız..
quote:
Orjinalden alıntı: tarikus77
quote:
Orası bizi ilgilendirir. Bu arada siz kimsiniz, bidiğim kadarıyla Fener'den başka takım kalmadı ŞL'de. O zaman kendi grubunuza. Hadi bakalım, yavaş yavaş.....
Nereye çıkıp çıkmayacağımız bizi ilgilendirir.
söylemeden geçemiyeceğim, orası sizi ilgilendirirse başlığını açtığın olayda galatasaraylıları ilgilendirir...
senin gibi adamlar yüzünden buralarda gerginlikler oluyor...tutamıyorsunuz dimi çenenizi...
Benim anlamadığım maçlar başlamadan önce herkes Avrupadaki takımlarımızı destekliyor ( gibi görünüyor ) ama kötü bir sonuç alındı mı hemen topicler açılmaya başlanıyor rakip taraftarlar tarafından .
Ya saçmalamayın...GS nin hakkı yendi gol bükreşin golü ofsayt yazıklar olsun hakeme şimdi bir küfür edecem 30 gün ban yiyecem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme