Ne Ararsanız Var ArkadasLar Yani Bilmiorum Yeni Up'lar mi AmA ßulaßildiklerim ßu kadarhttp://www.vgamingonline.net/fansites/knightonline/skills.php?id=warrior
quote:Orijinalden alıntı: Lounge Actbiliodum ama bilmeyenler için iyiya arkadasalr nu warior defans skillerini kullanmak için naapcaz bnde pasive yaıyo gıcık oluom yardım plssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: HealogyenEya arkadasalr nu warior defans skillerini kullanmak için naapcaz bnde pasive yaıyo gıcık oluom yardım plssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alıntıları Göster Defans Skillerini Kullanamazsın Onlar Kendiliginden Kullanılıor Anladın mı ??
quote:Orijinalden alıntı: B3AHDefans Skillerini Kullanamazsın Onlar Kendiliginden Kullanılıor Anladın mı ??Alıntıları Göster Verildi ama yinede ty
quote:Orijinalden alıntı: Devil_HunterVerildi ama yinede tyAlıntıları Göster paylasım ıcın cok saol kac gundur arıyodum eskıden sıtesınde vardı ama bulamadım..
quote:Orijinalden alıntı: _KeCHi_paylasım ıcın cok saol kac gundur arıyodum eskıden sıtesınde vardı ama bulamadım..Alıntıları Göster Emeğe saygı...(Biliyorumdum)
quote:Orijinalden alıntı: _GeriLLa_Emeğe saygı...(Biliyorumdum) Alıntıları Göster saol skilleri arıodum guguldada bulaıodum.Gerçekten işime yaradı..Ama türkçe açıklamalı olsa keşke
quote:Orijinalden alıntı: No. 429saol daha önce biliodum yinede saol sık kullanırdadı yanlışıkken sildim o günden beri giremiodumturkce olsaydı keske
quote:Orijinalden alıntı: B3AHDefans Skillerini Kullanamazsın Onlar Kendiliginden Kullanılıor Anladın mı ??Alıntıları Göster mage lerde meteor un yanında bi skill daha war o nası bişi arkadaşlar bilen war mı?
quote:Orijinalden alıntı: Orjin Carniborasasinin 72 skilini açıklayabilecek olan warmı?Alıntıları Göster ÇOK GÜSEL Bİ SİTE BU TOPİĞİ AÇTIĞIN İÇİN SAĞOL...
quote:Orijinalden alıntı: azmannÇOK GÜSEL Bİ SİTE BU TOPİĞİ AÇTIĞIN İÇİN SAĞOL...Alıntıları Göster bizimle paylaştığın için teşekkurler
quote:Orijinalden alıntı: Orjin Carniborasasinin 72 skilini açıklayabilecek olan warmı?Alıntıları Göster yokmu bilen biri?