|
İşte Hyundai'nin yeni tasarım dili: 'Art of Steel'
-
-
Hyundai asla bir tasarım dili oturtamamış bir marka. Hiç bir modeli birbirine benzemiyor . Her kasa değişimi sonrası araçlar bambaşka bir tasarıma bürünüyor. Bu da araçların ikinci elde fiyatlarının ölmesine ve yüzlerinin çabuk eskimesine sebep oluyor. -
Laf söyledi Bal kabağı
-
Premium markaları bir kenara atarsak Vw dışında tasarımı oturmuş marka var mı?
Hem aynı tasarım olunca sıkıcı bulanlar da var.
Hyundai'nin bu tasarımını ben beğendim.
-
Tasarımcıların işi de zor. İyice saçmaladılar. Bir araca bakıp amblemini kapatınca bu araba şu marka demen lazım. Misal Audi. Tasarım dili aynı araçlarının. Bu Audi diyebiliyorsun. Almanların genel olarak böyle.
Ama diğer araç grupları her yeni kasada başka bir araç çıkarıyor.
-
-
Breaking Bad'cilere selam olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 31 Ekim 2024; 14:7:51 > -
O logonun altında 'art of steel' falan olmaz.
Bertone çok daha iyilrini yaptı bunların. Yeni bir form grameri çıkarmak önceki işlere bakarak olmaz. art of steel diyorsan alacaksın çeliği karşına ben bunu nasıl şekillendirmeliyim diye sıfırdan düşüneceksin, bin senelik kovanın, küreğin formunu sorgulayacaksın.
Otomotiv eskiden büyük iken, Ford maden çıkarıp, döşemelerinin kendi kumaşını dikerken bunları yapabiliyorladı. Şimdi iyi olanlar bile kendi eskilerinin kötü taklitleri.
-
arada kalmış gibi tasarım. canlı görünce belli olur ne olduğu.
ioniq 5 canlı görünce güzel mesela, fotoda çirkin.
-
Kimse beğenmemiş ama benim bi hoşuma gitti -
Ben de diyorum ilk fotoğraftaki araba niye bana tanıdık geliyor
-
Yeni tasarımları DACIA Otomobil modeline benzemeye başlamış bence.
-
Çok güzel hoş ama sürekli de bir tasarım değiştirilmez ki azizim.
Zamanında Kona vardı. Yeni çıkan kona ile eskisinin alakası yok sadece adları aynı. -
Bayon'un ilk halide olabilir
-
Çakma GTA; Saints Row oyununda ki lisanssız 10FPS araçlar gibi bir tasarım dili.
Uzak Doğuludan fazla beklentiye girmemek lazım.
-
Pontiac Aztek'ten hallice. Hyundai markası 2013 - 2025 yılları arasındaki tasarım diline geri dönmeli. Markanın eski tasarımları daha güzeldi yeni tasarım dili ise çok çirkin konseptle birlikte tanıtılan yeni tasarım dili de daha da çirkin olacağını gösteriyor
Laf söyledi Bal kabağı |
Breaking Bad'cilere selam olsun. |
Premium markaları bir kenara atarsak Vw dışında tasarımı oturmuş marka var mı? Hem aynı tasarım olunca sıkıcı bulanlar da var. Hyundai'nin bu tasarımını ben beğendim. |
Hyundai asla bir tasarım dili oturtamamış bir marka. Hiç bir modeli birbirine benzemiyor . Her kasa değişimi sonrası araçlar bambaşka bir tasarıma bürünüyor. Bu da araçların ikinci elde fiyatlarının ölmesine ve yüzlerinin çabuk eskimesine sebep oluyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X