Şimdi Ara

İsTe iOnİa Ve Yamtar Ezigi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: muskeder

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Yamtar eskiden Ares'te bile koxp kullaniyordu zaten. Onun koxp kullanmadigini bilmeyen yoktur. Koxp kullanan biri baska bir koxpera iste bu koxp kullaniyor diye laf edince o zaman komik oluyor iste.

Ne alaka şimdi, adam ben koxp kullanmıyorum mu demiş ? O herifin mallığını göstermiş ota b.ka gülmen daha komik.

Yamtar koxp kullaninca mal oluyor konuyu acan kisi koxp kullaninca ne oluyor? O adama koxp ile kastigi icin laf ediyor ama kendisi de koxper. Ikisi arasinda ne fark var? Ikiside hile kullaniyorlar iste. Kendisi koxp kullanirken baska birine bu herif koxp kullaniyor bu herif ezigin teki demek nasil bir mantik?

koskoca orc kralının +9 itemli adamın bile benim gibi bir kosperden farkı yok demek istiyor anladınmı ?

yazık yazık bu kralı seçenlere her gün üstten şu slotta kosper var ban pls gm diye yazı geçen adam kospla kasıyor çok yazık

Eğer bunu demek istemişse ve ezik kelimesini kullanmışsa kendisininde ezik olduğunu kabullenmiştir . O zaman sorun yok :)

• Ne yamtarı tanırım ne seni tanırım ama olaya farklı bir açıdan bakasım geldi seninde kxp kullandığını görünce.

Siz bence orada level kasıyordunuz koxpla sonra bu warrior geldi sizi kesmeye kalktı ama sizde kxp olduğundan başaramadı ve öldürdünüz gene koxp kullanarak sonra o yerden kalkmayınca sizde ss aldınız ''işte görün kahpeyi,vurun kahpeye'' dercesine topic açıp milleti galeyana getirdiniz.

Sadece bir düşünceydi...

Ek olarak söylemek istediğim ; eğer onlarda gerçekten koxp olsaydı sittin sene öldüremezdiniz prileride var yanlış görmüyorsam.

Koxp olsa prileride koxper olurdu ve koxper prieste ok atınca heall kesilmez devam eder ama priest legalse bir ok yediğinde heall kesebiliyor üstelik sizde koxp var partyde birden fazla okçu var haliyle priest legal olduğundan çok fazla heall kesildi ve öldüler

Bu da farklı bir açısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 20 Haziran 2009; 16:24:13 >

• StillOfTheNight la adam ne demis sen ne diosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Ne yamtarı tanırım ne seni tanırım ama olaya farklı bir açıdan bakasım geldi seninde kxp kullandığını görünce.

Siz bence orada level kasıyordunuz koxpla sonra bu warrior geldi sizi kesmeye kalktı ama sizde kxp olduğundan başaramadı ve öldürdünüz gene koxp kullanarak sonra o yerden kalkmayınca sizde ss aldınız ''işte görün kahpeyi,vurun kahpeye'' dercesine topic açıp milleti galeyana getirdiniz.

Sadece bir düşünceydi...

SS Deki Cordinatları aldım gittim baktım adam orclar ex kasıyodu:) Orcların Bolgesi Orası sonra benide kestiler

• Eğer bunu demek istemişse ve ezik kelimesini kullanmışsa kendisininde ezik olduğunu kabullenmiştir . O zaman sorun yok :)

K0xp kullanan bi Kral ezik değildirde sence nedir?O adam, kral olup hala k0xp kullanıyosa eziqin önde gidenidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITürkologI -- 20 Haziran 2009; 16:28:03 >
  • Bu kral yukarıdan yazı geçiodur pls gm check i1 cz exp slot full koxper (aslında ben kasıcam slotları boşaltırmısın ) sonra gidiyodur koxpunu açıyodur takılıodur :) iona koxp serverı kabullenin kralı falan farketmez...

• quote:

Orjinalden alıntı: rotomix

Bu kral yukarıdan yazı geçiodur pls gm check i1 cz exp slot full koxper (aslında ben kasıcam slotları boşaltırmısın ) sonra gidiyodur koxpunu açıyodur takılıodur :) iona koxp serverı kabullenin kralı falan farketmez...

1 numarasın dostum
  • kralda koxp olsaydı ölmezdi.
  • İonia da koxpsuz kasan %1 dir onlarda oyunun çeşitli buglarından yararlanıyorlardır bukadar koxp kullanılan yerde bu görüntüler normal
  • Orjinalden alıntı: manyaqmısın

Eğer bunu demek istemişse ve ezik kelimesini kullanmışsa kendisininde ezik olduğunu kabullenmiştir . O zaman sorun yok :)

K0xp kullanan bi Kral ezik değildirde sence nedir?O adam, kral olup hala k0xp kullanıyosa eziqin önde gidenidir.

Anlamadiginiz sey burda kimse krala ezik degil demiyor. Tamam kral ezik (koxp kullandigi icin) ama krala ezik diyen adam da koxp kullaniyor. Madem krala koxp kullaniyor diye ezik diyeceksiniz birakin da bunu oyunu hakkiyla oynayan biri desin. O ezikse konuyu acan kisi de ezik. Diger koxp kullananlar da ezik.
  • Ares buna gıcıktı ben oynadığım zamanlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.