quote:Orijinalden alıntı: mertarslan_15Hele Şükür demek lasımBEYLER BEN SİTEYE GİREMİORUM.GİREN NASIL GİRİYO BANA BİR ANLATSIN.NE YAPMAM GEREKİOR. SİTE GUZEL OLMUS İİ DUSUNMUSLER.
quote:Orijinalden alıntı: FrEsTaYLeBEYLER BEN SİTEYE GİREMİORUM.GİREN NASIL GİRİYO BANA BİR ANLATSIN.NE YAPMAM GEREKİOR. SİTE GUZEL OLMUS İİ DUSUNMUSLER.Alıntıları Göster hem site müthiş olmuş hemde bayramımızı kutluolar helal olsun ilk kez bizi sevindircek bişi yaptılar
quote:Orijinalden alıntı: lordofkakahem site müthiş olmuş hemde bayramımızı kutluolar helal olsun ilk kez bizi sevindircek bişi yaptılarAlıntıları Göster TAMAMDIR.SUAN GİREBİLİYORUM.YARDIMA GEREK KALMADI.
quote:Orijinalden alıntı: FrEsTaYLeTAMAMDIR.SUAN GİREBİLİYORUM.YARDIMA GEREK KALMADI.Alıntıları Göster ADAMALR BIZI NEREDEN VURACKLARININI COK IYI BILIYORLAR.TAM ŞAH DAMARIMIZA BASMIŞLAR POKEMONLAR BU SEFERRR
quote:Orijinalden alıntı: lordofkakahem site müthiş olmuş hemde bayramımızı kutluolar helal olsun ilk kez bizi sevindircek bişi yaptılarAlıntıları Göster ŞAŞIRDIM VALLA
quote:Orijinalden alıntı: ilhdmrİşin üç kağıdına kaçıyorlar..Alıntıları Göster knıghttan böyle güzellikler görünce insan duygulanıyor
quote:Orijinalden alıntı: aklteampirenha91knıghttan böyle güzellikler görünce insan duygulanıyorAlıntıları Göster eeee bu kadar türk oyuncu olunca yapmak zorundadırlar
quote:Orijinalden alıntı: MADUADAMALR BIZI NEREDEN VURACKLARININI COK IYI BILIYORLAR.TAM ŞAH DAMARIMIZA BASMIŞLAR POKEMONLAR BU SEFERRRAlıntıları Göster Yakında USKO adınıda TRKO olarak değiştirecekler galiba quote:Orjinalden alıntı: MADU ADAMALR BIZI NEREDEN VURACKLARININI COK IYI BILIYORLAR.TAM ŞAH DAMARIMIZA BASMIŞLAR POKEMONLAR BU SEFERRR POkemon göremedim ben yafMİllet Atatürk ve Türkiye bayrağından bahsediyo
quote:Orijinalden alıntı: TheMoJoKEDİ OLALI BİR FARE TUTTULAR.Alıntıları Göster Walla ilk defa bi tutumlarını beğendim(Acaba kafalarına saksı neyin mi düştü)
quote:Orijinalden alıntı: Peiz!Walla ilk defa bi tutumlarını beğendim(Acaba kafalarına saksı neyin mi düştü)Alıntıları Göster Süper olmuş ellerine saglık
quote:Orijinalden alıntı: UnintenndeddSüper olmuş ellerine saglık Alıntıları Göster adamlar mecbur beyler oyunu toplasan %10-15 yabancı ulkelerden oynayan sayısı anca cıkar... bence gec bıle kalınmıs bısey bu