Şimdi Ara

İşte karakterim ama atağından pek memnun değilim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://img95.imageshack.us/my.php?image=tastevb9.jpg

Ama sizce neden atağım bu kadar düşük ? Gösterdim basılı olanları onlarla bile atağım 1121 :S Takılarım görev takısıyken chitin boot +8 ve dual +8 shard varken bile atağım wolflu bu kadar oluyodu ama takılarımı güçlendirdim.

İtemlerim ;

+1 Kekuri Ring,+9 dex yüzük,+8 dual dex küpe,+8 dex kolye,+7 dex belt.
    +7 Shard +8 Cleaver ve +7 Chitin set

Aslında belki lvlim 57 olduğundan olabilir ama geçenlerde bir topic açılmıştı o 55 lvl ama atağı benimkinden fazla :S

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• komik mi bu eğer dalga geçmek istiyorsan başka yere ama gerçekten soruyorsan uçuk itemler lazım bece bunlardan sonra +2kekuri dual dual +7 shard +7 çitin set felan işte takılar a bakar iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakhan92

komik mi bu eğer dalga geçmek istiyorsan başka yere ama gerçekten soruyorsan uçuk itemler lazım bece bunlardan sonra +2kekuri dual dual +7 shard +7 çitin set felan işte takılar a bakar iş

forumu takip etmiyorsun sanırım dün açılan bir topic vardı adam 55 lvl +7 chitin setti sanırım +7 dual md ve takıları görev takıları ve +7 +8 karışıktı adamın ap si benimkinden fazlaydı
  • fena char deil aslında 62 ol cidden ii iş yapar ama hangi serverdasın
  • Server cypher bu arada yazmayı unutmuşum
  • Dex scroll falan mı basman lazım ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Arkadaşlar buyrun charımın resmi.

http://img95.imageshack.us/my.php?image=tastevb9.jpg

Ama sizce neden atağım bu kadar düşük ? Gösterdim basılı olanları onlarla bile atağım 1121 :S Takılarım görev takısıyken chitin boot +8 ve dual +8 shard varken bile atağım wolflu bu kadar oluyodu ama takılarımı güçlendirdim.

İtemlerim ;

+1 Kekuri Ring,+9 dex yüzük,+8 dual dex küpe,+8 dex kolye,+7 dex belt.
    +7 Shard +8 Cleaver ve +7 Chitin set

Aslında belki lvlim 57 olduğundan olabilir ama geçenlerde bir topic açılmıştı o 55 lvl ama atağı benimkinden fazla :S

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

güzel bi tesadüf yakaladım aramızdaki tek ama ttek fark lwl np yi fln saymıorum inventory miz aynı sanki benim char

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 17 Şubat 2007; 16:39:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnce ticaret felan yapıp dıger elini de shard +7 yap sonra takıları full 9 kekurı +1 felan yaparsan ustune bi de ddtutan olmaz ardream da
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: burakhan92

komik mi bu eğer dalga geçmek istiyorsan başka yere ama gerçekten soruyorsan uçuk itemler lazım bece bunlardan sonra +2kekuri dual dual +7 shard +7 çitin set felan işte takılar a bakar iş

forumu takip etmiyorsun sanırım dün açılan bir topic vardı adam 55 lvl +7 chitin setti sanırım +7 dual md ve takıları görev takıları ve +7 +8 karışıktı adamın ap si benimkinden fazlaydı

ozaman ps dir yani sence böyle mantıksız bir soru war mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.