Şimdi Ara

İşte karşınızda OnePlus 6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün elime bir tane Zenfone 5 geçti ve yakından inceledim, inceleme sonucunda çentiğin aslında fotoğraflarda göründüğünden çok daha şık olduğuna karar verdim, en azından Zenfone 5 için durum böyle, bence önce yakından inceleyin...

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Eğer ekran ve ses kalitesi önemli ise kesinlikle Zenfone 5z'yi düşünün/bekleyin derim, Zenfone 5'in Snapdragon 845, 6/8 GB Ram'li, 64/128/256 gb hafızalı hali olacak, bugün Zenfone 5'i yakından inceledim, LCD olmasına rağmen renk doygunluğunda bazı amoledlerle yarışacak kadar üstün, söz konusu parlaklıksa amoledlerden daha üstün, ses konusunda ise hem yüksek, hem de çok kaliteli ses veren stereo hoparlörlere + Dolby DTS destekli kulaklık çıkışına sahip, telefon ciddi derecede iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Mayıs 2018; 18:12:43 >
  • kardeşim şu tasarım işini yapamıyorsanız kapatın gidin dükkanı

lg nokia huawei asus oneplus xiaomi hepsi aynı haltı yedi

bak iphone x a bir tek tepede çentik var çentiğin içinde face id sensörleri var çentik haricinde ekranın altında üstünde yanında hiçbir çerçeve yok

bunlar gidiyor sensör olmadığı halde çentik koyuyor üstüne alta bir daha çerçeve koyuyor.

bunca yıldır piyasada olan adamlarsınız şu kadar mühendisliği tasarımı çözemediyseniz kapatın dükkanı apple ın tasarımcısı olsam oturduğum yerimle gülmem bu avanaklara

helal olsun şu çerçevesiz ekran işinde android cephesinde bir tek samsungun özgün bir duruşu var

• Çaynalar uçtu. Hele OnePlus epey uçtu. Tabi fiyat anlamında.

• Resmen satın alınacak telefon yok piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5z OnePlus 6 yi bu fiyat politikasiyla tokatlar.

• donanımhaber editörleri her sene aynı hatayı yapıyor. oneplus dolar euro ayırt etmez. 519 euro ise avrupada dolar geçerli olan yerde 519 DOLAR olur. 3 3t 5 5t hepsinde aynı haberi düz kafa kur çevirisi yaptınız bi öğrenin be kardeşim.

en pahalı versiyonu 750 dolar 256/8gb olan versiyonu alacağım aynı özelliklerde s9+ bin doların üzerinde. giriş seviyesi olan en fazla 550 dolardan satışa çıkar.

kısaca boş yere bunu alacağıma s9 alırım tatavası yapmayın.varsa paranız gidin alın. oneplus ı eline bile almamış kişiler gelip burda bunlar ucuz olması gereken cihazlar diyor. neye göre kardeşim? senin paran çöp olmuş önce onu sorgula. ilk modelinden beri oneplus kullanıyorum one,x,3. bütün cihazlarınıda deneyimledim.hepsinde artan kalite var.

önemli olan fiyatsa gider xiaomi alırsın.bi kutudan jdi çıkar diğerinden lg birinde ghosting olur diğerinde ışık sızması acaba hangisi daha az zararı olur die seri no bakar gezersin.

Not: oneplus ın güncelleme konusunda önde olduğuda gerçek. oneplus 3 2. yılını bitirmiş cihaz android 8 verileli 6 ay oluyor. note 5 s6 ne alemde? 3-4 bin verilen cihazları 2 senede çöp olarak gören apple samsung gibi büyük üreticiler bu huylarını devam ettirdiği sürece alınmaz.alanda ağlamasın güncelleme gelmeyince sağdo solda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 14 Mayıs 2018; 20:6:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Sürekli bilgilerimizi topladığı için kafadan 50$ indirim yapmaları lazım bence. Markanın güveni yerle bir
    dh gibi çeviri sitelerinden değil kaynaklardan haber okuyun. gelişmiş bilgi toplama oneplus beta sürümüne geçen cihazlarda KULLANICININ BİLGİSİ VE İZNİ dahilinde açılır. stabil kutudan çıkan yazılımda bu YOKTUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Zenfone 5z OnePlus 6 yi bu fiyat politikasiyla tokatlar.
    8 ay sonra oneplus 6t çıktığında anca gelir asus :)
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    750 dolarsan bahsediyorsun.

Şu an ki kurla, 3300 tl ye yakın fiyat ediyor. Kâr marjı da koyunca 3500-3600 tl yi bulacaktır.

İthalatci garantili bir telefon 3600 tl iken, orjinal garantili s9 plus 4200 tl olarak piyasada bulunabiliyor.

Yazdiklarinizin hicbir anlami yok. Başını gorunce gerisini okumadim zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    mix 2s çıktığında olacak.
    Benim bahsettiğim 256gb olwn model. Aynısı s9 plus ile arada 2bin tl den fazla fark var.

Aytıca ne ithalatçı garantisi? Ben direkt OnePlus ın sitesinden aldım 3 cihazımıda. 256gb cihaz için 750 dolar +150tl kayıt 3.5bin tl gayet makul mevcut şartlarda. Aynı kapasitedeki cihazı apple ve samsungun kaça verdiği ortada. Boş yapmayın para benim tercih benim. Apple a 1200 dolar samsunga 1100 dolar vereceğime OnePlus a 750 dolar veririm net. Hemde cihazının her koşulda yurtdışında olsalarda arkasında duran, yazılımsal sorunlarıla ilgilenen bi firma. Senede 2 kere değil her ay güncelleme veren, 2 sene dolunca güncellemeyi keameyen bir firma. Tercih edersin etmezsin ne s9 ne op6 alacak para yok anca boş laf. Edit:dolar kurundaki değişim beni bağlamıyor ben zaten dolar maaş alıyorum. Tl dönüşümleri umrumda değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 14 Mayıs 2018; 23:56:10 >
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    iphone 8 plus kullaniyorum.

Satip oneplus ta alabilirim, s9 da alabilirim.

Senden daha fazla cihaz geçmişim olduğuna da eminim sayın fanboy.

• Tamamen iPhone X taklidi değil ama bak, arka kameralar ortada :)
    Üstte çentik yerine çok kalın olmayan bir çerçeve yap ki bir duruşun olsun. Bi bitmediniz bee. Fiyatı ise fark yaratacak kadar ucuz değil.
    Kısaca; Samsung parsayı gene toplar.

Olay tamamen para çokomel eğrisi. Bu kadar yasılım desteğini, bu kaliteyi başka marka sunsun ona geçerim. Elimden geçen cihazların bi çoğumun adını bilmezsin saçma sapan konuşma. Hadi selametle engelleyim kafam rahat etsin.

• lvlono L kullanıcısına yanıt
    Fiyatını yanlış yazmışlar. Giriş en fazla 550 dolar olur. S9 800 dolardan başlıyor.

• 5t kullanıyorum. Tr den aldım. 2 yıl ithalatçı garantisi ve sıfır cihaz. 2700 lira verdim. 128 GB hemde. Buna karşılık s8 yada başka cihazlar a bakınca fiyatların 5000 ve üzeri olduğunu gördüm. Hemen hemen 2 katı. Keza onlardan daha iyi bir cihaz.

S9 vs şu an 900 dolar. Bu telefon ise 600 dolar olacak. Arada 300 dolar fark var. Ki özellikler de hemen hemen aynı. S9 a o para verilir deyip bu cihaza 600 etmez demek bana aptallık gibi geliyor.

• Cancer edition.

• spirituals kullanıcısına yanıt
    Bana göre 600 dolarda etmez telefonlar (tek yaşıyor olsan belki ederdi)

2-3 sene sonra çöpe gidecekler

Tek geçinenler alır kullanır ama birden fazla alınca göze batıyor

Yatırım değil tüketim makinelerine bu kadar para vermek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.