Şimdi Ara

İşte karşınızda OnePlus 6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pahalı =) 8 256 olan 2850tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oneplus 5t bu paralar. 3300 olacaksa alınmaz 2750 bandı iyidir satılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus güzel telefon üretiyor ama bu markayı alan fiyat/performans olduğu için alıyor. Oneplus gidip de ıphone, samsung bandında fiyatlandırma yaparsa kimse almaz. Ki daha garantisi yok memlekette, ithalatçı garantili.
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    Kim onlar bilmek isterdim

• Bu fiyatları gorunce şaşırmiyorum artik

• Adamlar dünya piyasasına göre iyi fiyatla çıktılar. Bizi ülkemizde ki döviz fiyatları onları bağlamaz ki. Dünya ya 530 dolara sattığı ürünü senin ekonomin berbat diye 400 dolara mı verecek

• one plus 6 avrupada 22sinde satışa çıkıcak bildiğim kadarıyla türkiyeye gelmesi distiribütör garantililerin nekadar sürer yine 1, 1.5 ay bekletirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Google senin bilgilerini daha telefonunu ilk kullanmaya başladığın an kabul ettiğin anda kaydetmeye başlıyor. Apple, parmak izi toparladı şimdi de insanların yüzünü kaydediyor.

Bir tek oneplus mı yapıyor bunu?

Alıntıları Göster
    Parmagini, yuzunu tanitma ? Fake gmail hesabi kur ? Gec bunlari kardesim bunlar bahane degil..

• Bu telefonun 8 GB Ram 128 hafızalısı Almanya resmi sitesinde 569 Euro, ABD fiyatı 579 Dolar iken çin sitelerinde (aliexpress, vs) niye 790 / 800 dolar olarak daha pahalı satılıyor
  • Herkes çentikten şikayetçi ancak arkadaşlar o çentiğin olduğu kısmı ince bir siyah şerit ile kapatabiliyorsunuz yani alt çerçevesi s9 dan ince üst çerçevesi neredeyse aynı konuma geliyor takmayın bence bu kadar

• exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon olduğundan dolayı mesela sahibinden e bakarsanız en ucuz 3100 tl

• dubbed kullanıcısına yanıt
    ıphone, samsung bandında fiyatlandırma yapmıyor hocam. birsürü inceleme kutu açılış videosu izledim bu telefonun çoğu da yabancı. millet yorumlarda cihazın fiyatına şaşırıyor bu kadar düşük olup böyle özellikler sunabildiğine. yani samsung apple 900-1000 dolardan aşağı ürün çıkarmıyor bu ürün 500 küsür dolar. kesinlikle fiyatlandırma bi apple samsung değil. tr piyasasında pahalı çünkü döviz.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    ilk çıktığında one plus 1 alan arkada?ım android 8 ile cihazi hala kullanıyor.

• aynı şekilde bende temmuz 2014 ten beri 350$ dı o zaman, oneplusone kullaniyorum 👍 multirom ile birlikte şu an 5-6 tane rom var. en son yüklediğim LineageOS 15.0 beta (Android8) ve kararlı sürümler dışında nightly versionlar var. Teknolojinin sonu yok. 4g yokken aldığım bu telefonu 4g ile nasıl kullandıysam yine aynı şekilde 5g model beklemeyi düşünüyorum. 2 sene daha idare eder de istisnai bir durum olmazsa 😂

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.