+1 ama aracın ticari araç görünümüne sürekli gözüm takılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Power
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
Hayabusa motoru taksalardı keşke
yada 1000RR , R1 filan
O zaman 10bin Euro ya kadar düşmezdi heralde r1 motorlu bisler falan var sağlam gidiyor bu da güçlü olmuş bayağı ama özelliği daha çok hafif olması .
güzel girişim ama şu haberleri hazırlayanların "işte Türk tasarımı yarış otomobili" vb. çığlıklarından bıktık.
bir gün adam gibi bir başlık atmayı öğrenip, doğru düzgün haber yazısı da yazacaklar kısmetse.
Volkan Işık herhalde kendi girişimiyle bir ufak şampiyona arabası hazırlamış, motor ve şanzumanı hazır alıyor; onu kendi hazırladığı, hazırlattığı şaside kullanıyor. şasi oldukça kısa, arkadan çekişli, bahsedildiği gibi go-kart araçlarının bir kaç seviye ilerisi de denilebilir, motor gücü 100 beygir bu boyutta bir araç için yeterli ancak ağırlık da ileride 500 kg' ın epey altına çekilebilir, belki de çekilmeli...
benim merak ettiğim aracın motor ve şanzuman dışındaki aksamlarının nereden geldiği. sadece yerli olduğu söylenmiş, kendi tasarımları olmasını beklemek çok hayalci olurdu, nereden alıyorlar acaba ?
eskişehire geldiğinde gidip görücez bakalım:)
Boşver bunu şayinden şaşma Milletçe isim bulmakta zorlandığımız açık.özellikle futbol klüplerinin isimlerinin sonuna eklenen ''SPOR'' beni çileden çıkarıyor.
Tam tersi bence çok güzel+Video'da gayet başarılı ve tanıtımı güzel olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
quote:
Orijinalden alıntı: ken_618
Herşey tamamda o isim ne ya portatif mp3 player mı satıyorsunuz?
İsim konusunda hiç üretken değiliz Geçen haberlerde vardı 'Sazan' isimli Türk arabası
Bence gayet üretkeniz, avrupalı amerikalı okadar saçma isimler koyuyoki anlamlarına baktınızmı gerçekten çok komik.
Bu Adama bayılıyorum Volkan Hocam seninle az çalışmadık sen yaparsan bu iş tutar
Volkicar 2. senesine giriyor,bu gün körfez pistinde yarış yapıldı,internette gezinirken bir sitede resimler buldum yarışmak için de şartlar çok uygunmu,araştırın.
Sorsan yerli derler motoru Yamaha'dan olur cartı curtuda farklı şeylerden tasarım felan olduğu yok neredeyse sadece bir fikir oysaki herkez o fikri çok düşündü yaptı Smart'a koyulan Hayabusa motorları gibi.
Bence Volkan Işık Volkicar olarak gayet güzel işler başardı,otomobil sporları adına ,spora renk kattı gibisinden düşünüyorum,ha parça alıntıymış şuymuş buymuş önemli değil,önemli olan ortaya çıkan son durum.
Araçları canlı izlediğinizde düşünceleriniz değişecek bence güzel bi araç ortaya çıkmış.umarım bir gün sürebilme imkanına erişirim.
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazcann
Bence Volkan Işık Volkicar olarak gayet güzel işler başardı,otomobil sporları adına ,spora renk kattı gibisinden düşünüyorum,ha parça alıntıymış şuymuş buymuş önemli değil,önemli olan ortaya çıkan son durum.
Araçları canlı izlediğinizde düşünceleriniz değişecek bence güzel bi araç ortaya çıkmış.umarım bir gün sürebilme imkanına erişirim.
Yok hocam estağfurullah araçlar gerçekten başarılı ama benim sözüm yerli meselesi diğer türlü yapılan hareketler olsun güzel bir olay.
fiorinoyu kes, iki tekerlek bide pancar motoru tak olmuş sana volkicar