ya böle saçma bi oyun olmaz... ben g...mü yırrtım para kasıom lvl kasıom lvl 48 oldum assasin... adam gitmiş bug bulmuş lycan kesio 30k exp gelio bu nedir....? adam gitmiş worm kesmiş unique çıkmış... unique=eşsiz demek...herkeste eşsiz var bu ne? hala bu oyunu nasıl oynarsınız hayret... wow veya lineage2
abarttın düşen item unique değil +8...
işte bundan sonra unique itemler çok pahalı olacak bi bulan bi daa satmıcak şahsen ben bi laycaon staff bulsam hayatta satmam istediğiniz kadar para verin
baba ben oynarkende bi civcivde yanan staff war ve üstünde full plate.neler oluo anamadım.Party istedi bide.Olacak şey deel üstene bişiler werdi. GERÇEKTEN UTANDIM
uniıque itemler wormden çıkmas bundan salla ma olmas yuh yaaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
zuhahaha harika yawww.ÇOK GÜZEL DEMİ ARKADAŞLAR.
hiçte güzel deil bence +8 wood staff dropu olayının kalkmasi lzmndn dicek olursaniz asasin de fln dandik daggerlarin +8 olmasi attacklarini ii yapmio ama bu bütün magelere uyar bnm gibi o kdr para verip te wizard +8 almiş olanlar için büyük bi haksızlık
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunsx
ke ye igrenc o kadar emegımız bosa gıttı
Hemde nasıl
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme