sızın KE gelınce gordunuz sasırdınız seyı ben KO zamanında yaptım. pazarda cok ucuza +8 staf satıyolardı. aldım denemek ıcın 25 lwl magenın elıne verdım dusunun artık 55+ sından ezıklerıne herkes pesımde nerden aldın nerden cıktı bana satarmısn hatta nerden caldın dıyen bıle oldu. cok eglenmıstım ama en sonunda pm ler susmayınca cıkardım
YA YANAN STAFF NASIL YAPIYOSUNUZ LÜTFEN BİRİ ANLATSIN BANAAA LÜTFEEN
staff +8 olunca yanıyo dostum kendiliğinden ama bu silah eğer bir wormdan çıkıyorsa yanmasının hiç bir özelliği yok bu bence bir iyilik değildir silahın yanması onu kullanan adamın heyvani biri olduğunun göstergesiydi eskiden ama şimdi mahfetmişler ke ye
ewet yaa bak bugün yeminlen 14 civcivli adamda parlayan gördüm ya hatta 3 ü çıplaktı abi gördüm inanamadım atm saydım walla sinirden banada çıka çıka CUS un yenisi çıktı bi tanek.e ye
magelerdeki lvl 43 büyüleri tam bi harika lvl 70 büyülerini andırıor :) ayrıca içlerinden en çok svdiğiim lightinglrinki ama tabi lvl 45 o ayrı :P
LEVEL 43 BÜYÜSÜMÜ????ANA!!!!!!!!!!!!!LAN LVL 43 BÜYÜSÜMÜ VAR FLAME İNKİ NASIL LÜTFEN BİRİ SÖYLESİN NASIL ALAN MI TEK FÜZE GİBİ BİŞEYMİ İNFERNO GİBİ Mİ NASIL???????????ANAAAAAAAAAAA
yahu bana çıkmadı bi +8.. 20 dk boyunca uğraştım diezde wood yada wizard +8 satan varsa alırım
quote:
Orjinalden alıntı: pamponline
magelerdeki lvl 43 büyüleri tam bi harika lvl 70 büyülerini andırıor :) ayrıca içlerinden en çok svdiğiim lightinglrinki ama tabi lvl 45 o ayrı :P
dostum bende lvl 43 büyüleri çok kötü adamın dibine girmen gerekiyo vurman için sağlam vuruyo ama mesafe yakın yanlış anlama ke ye
ke ye igrenc o kadar emegımız bosa gıttı
ya böle saçma bi oyun olmaz... ben g...mü yırrtım para kasıom lvl kasıom lvl 48 oldum assasin... adam gitmiş bug bulmuş lycan kesio 30k exp gelio bu nedir....? adam gitmiş worm kesmiş unique çıkmış... unique=eşsiz demek...herkeste eşsiz var bu ne? hala bu oyunu nasıl oynarsınız hayret... wow veya lineage2
ulen bizim lvl 50 adamlarda bile çıkmıyo arkadaşlar 100m+ vererek alıyodu onlar için ama benim gibiler için
quote:
Orjinalden alıntı: manyetico
ya böle saçma bi oyun olmaz... ben g...mü yırrtım para kasıom lvl kasıom lvl 48 oldum assasin... adam gitmiş bug bulmuş lycan kesio 30k exp gelio bu nedir....? adam gitmiş worm kesmiş unique çıkmış... unique=eşsiz demek...herkeste eşsiz var bu ne? hala bu oyunu nasıl oynarsınız hayret... wow veya lineage2
+1 dostum oyundakı sevk kacmıs cıvcıvler yana yana dolasıyo dusunsenıze cıvıcıylen yanan stafıylan gelmıs party plzz dıyor utanırım a.q
beyler geçenlerde civciv üstü başında bi şey yok ama yanan bow wardı adamın elinde