YUSUF YUSUF OLDULAR YA ONDAN YAPIYORLAR. SANKİ İNTERNET CAFEDEKİ ÇOCUKLAR DİNLEYECEK ßUNLARI
quote:
Orjinalden alıntı: SaD_SouL
şimdiye kadar hiç knigth oynamadım Ama bence biraz abartıyorsunuz. Bir oyun çocukların psikolojisini bozuyor davranışları kötüleşiyor falan felan. Her yerde yasaklanıyormuş.
Ama bildiğim kadarıyla knigthta bir canavar kesip lvl atlama oyunu değil mi? Silkroadda öyle ama bir kişide silkroada böyle yorumlar yapmıyor.
Knigthtta sonuçta bir oyun. Bu kadar abartmaya gerek yok. Sonuçta vahşette içermiyor cinsellik de.
ordan öyle gözüküyoda oyunu oynadın mı gerçekten kendini kaptırıyosun şahsen soyulmasam oyunu kolay kolay bırakamazdım
quote:
şimdiye kadar hiç knigth oynamadım Ama bence biraz abartıyorsunuz. Bir oyun çocukların psikolojisini bozuyor davranışları kötüleşiyor falan felan. Her yerde yasaklanıyormuş.
Ama bildiğim kadarıyla knigthta bir canavar kesip lvl atlama oyunu değil mi? Silkroadda öyle ama bir kişide silkroada böyle yorumlar yapmıyor.
Knigthtta sonuçta bir oyun. Bu kadar abartmaya gerek yok. Sonuçta vahşette içermiyor cinsellik de.
bana söler misin şu oyundaki pvp ler ney bide oyundaki küfürler ney ?
sigaraların üstüne yazan "sigara öldürür" yazısı gibi olmuş. ama bir önlem alınmasıda güzel zorla yada isteyerek. haticeye değil neticeye bakmak gerek. sonuçta yasakalanacak diye veya isteyerek yapmış önemli değil. yapmışya o önemli
quote:
Orjinalden alıntı: ExeLans !
quote:
pvpler ney ?
silkroadta hiç küfür olmuyo zaten arada bir 2 saat globalden küfürleşiyo adamlar
bunu göstermelik yaptıklarını dusunuyorum... aklı başında olan herkes herseyin bir sınırı oldugunu bilir...bu yazıyla kimsenin kendine bir ders çıkaracagını sanmıyorum.zaten bunun bilincinde olmak gerekir.
LoL
quote:
Orjinalden alıntı: Mazovski
quote:
Orjinalden alıntı: ExeLans !
quote:
pvpler ney ?
silkroadta hiç küfür olmuyo zaten arada bir 2 saat globalden küfürleşiyo adamlar
daha pvp nedir bilmiyorsun bide sroda küfür olmuo diorsun Allah'ım 1 saat içinde küfür olmazsa ne olim
haha bune ya arkadaş demişti de inanmamıştım 4ever kaikinetforg
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme