Şimdi Ara

İşte Knight Farkı... MaaLeseF :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AdamLar Bu İşten Para Kazanmasına Rağmen ÇoçukLarın Oyuna FazLa KapıLmamasını Ve Para HarcamamaLarını İstiyor... Ama Ne Yazikki SiLkroaD'Ta BöyLe Birşey Yok Herşeyi Bu Resim KanıtLıyor...
     İşte Knight Farkı... MaaLeseF :(

• bi ara ko hesapları kapatılacaktı. küçük cocuklara zararlı oldugu için. buna yönelik yapılmıs olabilecegini düşündüm
  • sen bunun sebebi adamların çocukları düşündüğü içinmi yaptıklarını sanıyosun. adamlara yasak geldi kafelerde knight yasağı doğal olarakta bunu yapıyolar sende buna fark diyosun
  • Buna bakıp oyunu bırakan çocuk varsa bende ne olayım. Bizim knightci çocuklar resmen birşey geçerler bunla ya. Adamlar anlamış oynayanların yaş ortalamasını ödev falan.
  • evet bencede kapatılcak die yapıolar...
  • sigara sağlığa zararlıdır sigara öldürür gibi oldu
  • reklam kokan haraketler bunlar ozendırıo
  • Aynen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

bi ara ko hesapları kapatılacaktı. küçük cocuklara zararlı oldugu için. buna yönelik yapılmıs olabilecegini düşündüm

• quote:

bi ara ko hesapları kapatılacaktı. küçük cocuklara zararlı oldugu için. buna yönelik yapılmıs olabilecegini düşündüm

Kinght Online

ABD we Avrupada vazgeçinilmez bi online oyundu
    takii 2005 yılına kadar

2004 yılında ABD de yasaklan
    ama gizli girenlerde vardı
    Taramalar sonucunda gizli girenler bulundu
    Tüm ağlara ban atıldı

Şimdi git sitesine bile giremezsin .. 2004~05 arası bu işler yapıldı 2005 son nokta daha da oynayan olmadı

Peki bu oyun burdamı bitcekti ?
    Türkiye'de bu yasak yoktu bir türk amerikalıya ortak oldu
    ve şuan devam ediyor

kinght online oynayan oyuncuların nerdeyse hepsi türk

Ama Kinght Online'ında Türkiye'de yasaklanması yakın ...

• quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Kinght Online

ABD we Avrupada vazgeçinilmez bi online oyundu
    takii 2005 yılına kadar

2004 yılında ABD de yasaklan
    ama gizli girenlerde vardı
    Taramalar sonucunda gizli girenler bulundu
    Tüm ağlara ban atıldı

Şimdi git sitesine bile giremezsin .. 2004~05 arası bu işler yapıldı 2005 son nokta daha da oynayan olmadı

Peki bu oyun burdamı bitcekti ?
    Türkiye'de bu yasak yoktu bir türk amerikalıya ortak oldu
    ve şuan devam ediyor

kinght online oynayan oyuncuların nerdeyse hepsi türk

Ama Kinght Online'ında Türkiye'de yasaklanması yakın ...

yakın deil yasaklandı bile bizim cafeye daha belge gelmedi ama uygulama şuan geçerli sayılıyor

• quote:

oyüzden zaten amaç yani başlığı açanın dediği gibi çocukları düşnüdüğünden fln değil.ne kadar etkili olur onu da bilemeyiz hatta bizde ters etki bile yapabilir.
  • inş. yasaklanmaz.artık serverlar hep full olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniI3el

inş. yasaklanmaz.artık serverlar hep full olur.

Zaten full

Eskiden Ko oynayanlar silkroad güzel değil fln derlerdi
    şimdi oynayan türklerin %90ı kinghttan gelme
  • Bundan 2 yıl önce yani sro ya başlamadan önce knıght oynuyordum 66 level degger vardı.Ve hala kendimden utanıyorum ki 4-5 ayımı böyle bir oyuna harcamış olmama...Ama artık SRO 4EVER başlayalı 2 yıl oldu ben Sro yu bırakamam bu imkansız Sro yu bırakmamın bir tek yolu var

- Anca o beni bırakırsa ben onu mecbur bırakırım
  • KO yu oynamışlığım var.2 saat kadar.Bunalıp kapadım hemen.Sonra MU oynuyordum ve fun serverlerden gına geldi SRO ile tanıştım biras zor bırakırım artık.
  • Onlara yasak Geldigi için bu tür yöntemlere baş vuruyorlar knight bir zamanların vazgeçilmezi idi Bagımlılık yaratan bir oyundu birçok kişi real hayattada Bu oyun yüzünden zarar görüyordu Oynayanların Çogunda psikolojik Sorunlar ortaya çıkmış bu sorunların Küçük yaştaki çocuklara Bulaşmaması içinde Birçok ülke knight' ı Yasaklamış ama Şuan Türkiyede devam ediyor Bu oyun ve Yasaklanmaması için Yani 9 uncu Köydende kovulmamak İçin Bu tür Yöntemlere Baş vuruyorlar..Hayırlısı Olsun diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

KO yu oynamışlığım var.2 saat kadar.Bunalıp kapadım hemen.Sonra MU oynuyordum ve fun serverlerden gına geldi SRO ile tanıştım biras zor bırakırım artık.

ben biraz tersini yaptim

ben once mu online ile basladim sonra koda yaklasik 1 haftya oynadm lineage 2 ye gectim sonra sroyu buldum

bu arada biri sigara reklami gibi dedide aynen katiliyorum sigara paketlerinin ustundede sigara oldurur yaziyor ama o yazi yuzunden birakan varmiki?

• bu aynı sıgare paketlerini ustundekı sıgara saglıga zararlıdır ıcmeyın uyarısı gıbı yanı ıstemem yan cebime koy olayı
  • şimdiye kadar hiç knigth oynamadım
    Ama bence biraz abartıyorsunuz.
    Bir oyun çocukların psikolojisini bozuyor davranışları kötüleşiyor falan felan.
    Her yerde yasaklanıyormuş.

Ama bildiğim kadarıyla knigthta bir canavar kesip lvl atlama oyunu değil mi?
    Silkroadda öyle ama bir kişide silkroada böyle yorumlar yapmıyor.

Knigthtta sonuçta bir oyun.
    Bu kadar abartmaya gerek yok.
    Sonuçta vahşette içermiyor cinsellik de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.