Şimdi Ara

işte led sistem farkları edge led vs. full led (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
36.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

albanice sözlük:

Samy: Samsung
    Pany: Panasonic
    Pio: Pioneer
    Phil: Philips
    SM: Servise menu
    UM: User menu

Daha var ama şimdilik bu kadar yeter...

Mozart'ı unutmuş'sun yawww

Mozart: Am@deus

Kelimeler haricinde bir de deyimler sözlüğü var aslında. "Bunlara verecen odunu..." gibi...

• selamlar..

özelliklerinden iyi anlayan bir arkadaş şu ürün hakkında fiyat ve ürün özelliği hakkında bir bilgi veya tavsiye verebilir mi?

çok teşekkürler.....

http://www.bekoyetkilisatici.com/index.php?p=show&pid=2113&k_id=1&kn=Bebek+%DCr%FCnleri

işte led sistem farkları edge led vs. full led

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi-def-man

Edge Led ve Full Led yerleşim farklarını biliyorum

Video'nun 45. saniyesinde LG ekranın 240 eşit parçasında Local Dimming yapabilirken Edge Led olan panel 96 farklı noktada lokal dimming yapıyormuş gibi anlatılıyor. Ekranın köşeleri ok 'de ortasında Edge Led nasıl dimming yapıyor bunu anlamak için sormuştum. Sanırım yanlış anlaşıldım...

beyler 45 . saniyedeki local dimming den bahsetmemiş yanlış anlaşılma olmasın orada pixel olayından bahsetmiş 1mm veya atıyorum bir meyva üzerindeki pixel sayısı gibi düşünebilirsiniz malum local dimming olayı led ekranların hareketli görüntülerde ledlerin sönmesi ile siyah konstrast oranının daha iyi görünmesi ile alakalı

buradaki videoyu izleyince sanki teknolojininde hormonlusu (edge led) çıkmış demeden edemiyor insan tabi burada organik teknolojide full led oluyor .
    arada çok fark var her bakımdan ancak

insanlar tvnin inceliğine bakıp anlayabilirler ama bunun dışında full led olduğunun anlamanın yolunu bilen arkadaşlar varsa buraya eklerlerse sevinirim mesela konstrast oranı 2000000 :1 ve üzeri olanlar full led dir denilebilirmi ?

• şuan satılan tv ler led mi yoksa edge led mi ?
    samsunglarda mesela şuan hepsi led mi ?
    bende evde lcd var .led le ne farkı far aynı görüntü ?(40c650 var )
  • konu hortlamış ama alacaksan sony,panasonic,sharp,pioneer,hitachi vb gibi japan markalar alacan lg miş,samymiş bunlar dandik mallar
  • Arkadaşlar Samsung 65js9000 alacaktım ama edge led olduğunu öğrendim ve çok şaşırdım. 65ju7500 full led ve 3000tl civarı daha ucuz.. Edge led olmasının dezavantajı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi edge led iyi mi kötü mü ben karar veremedim
  • Buradan sorayım

SONY ve Samsungun panelleri VA Edge-LED ve VA Direct LED.
    Bunlar IPS yerine tercih edin denilen VA paneller ama kendi içinde edge-LED ve Direct LED diye ikiye ayrılıyor.
    Hangi tipi tercih edilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 28 Ağustos 2017; 16:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.