Şimdi Ara

İŞTE N95 ELİMDE........... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
9.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim pekte içaçıcı gözükmüyor kalite konusunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 11 Nisan 2007; 15:57:40 >
  • biz bu beyaz dosya kağıdını ne yapcazkine ...
  • klitlenen diğer konudaki msjımı buraya taşıyorum...

quote:

öncelikle hayırlı olsun, güle güle eskit..

quote:

BEN TEK BİR EKSİ YÖNÜNÜ GÖRDÜM O DA PİLİNİN FAZLA DAYANMAMASI.BELKİDE BEN İLK HEVESLE ÇOK KURCALADIM VE AKŞAMA BİTTİ.AMA GENEDE PİLİN BİRAZ ZAYIF OLDUĞU SÖYLENEBİLİR.

Bataryanın hemen bitmesi normal , çünkü n95, nokia'nın marka olarak bugüne kadar telefonlarında kullandığı en geniş ölçülere (2.6 inç) sahip ekranlarından birine sahip. Bu kocaman ekranın 240 x 320 piksel çözünürlüğü ve 16milyon renk desteği olduğundan bahsetmiyorum bile...

klasik nokia pazarlama politikası bu telefonda da devreye girmiş ve nokia kocaman ekranı bi yana, 5mp autofocus lu kameradan tutda, wi-fi, gps... kısaca piyasada bulunun bulunmayan her türlü özelliğin olduğu bu telefonda 950mah(bl-5f) batarya kullanmış.. bu bataryanın kağıt üzerinde de elde ettiği değerler oldukça düşük;

Bekleme süresi: 220 saat
    Konuşma süresi: 6 saat, 30 dakika
    (yukardaki rakamlar gsmarena.com sitesinden alınmıştır.)

• Zaten pekte beyaz gözükmüyor kağıt.
    quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

biz bu beyaz dosya kağıdını ne yapcazkine ...
  • guzellllllllllll resimler gelmeye basladi arkadaslar resimlere on yargi yapmayalim arkadasin yerine kendinizi koyun o elller nasil titrerdir kim bilir simdi tripod olsa altinda duramaz valla bu heyecana zamanla foto lar iyilesecektir die hem umut ediyor hemde inaniuyorum
  • BUDA BEYAZ DUVAR ..YALNIZ BU FOTOLAR MMS İÇİN AYARLANAN BOYUTLA ÇEKİLİYOR YANİ EN DÜŞÜK KALİTE.AKSİ TAKDİRDE FORUM DOSYAYI ÇOK BÜYÜK DİYOR.

İŞTE N95 ELİMDE...........
  • hocam senden tek bir şey istiyoruz beyaz sadece beyaz başka hiçbir obje gözükmeyecek şekilde bir beyaz duvarı çekermisin mümkünse flaşı kapatıp çek başka hiçbirşey istemiyoruz tamam mı herkes bunu bekliyor senden ,eklediğin fotolarda güzel ama biz senden sadece beyaz bir duvar istiyoruz ok?

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onguryıl -- 11 Nisan 2007; 16:02:48 >
  • sanirim n95 hala mor cekim yapiyor.
  • fotolar tatmin etmedi beni

güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 11 Nisan 2007; 16:01:26 >
  • http://www.imageshack.us ne güne duruyor oraya upload et
  • mms boyutu mu dostum dalgami geciyorsun sen normal 5 mp de cekeceksin yoksa herkes yanilir dosya boyutu buyuk olmaz upload yaparken kucultursun boyutunu
  • ARKADAŞLAR İMAGE KALİTESİNDE 5 ÇEŞİT AYAR VAR.EN GÜZEL RESİM 5M-LARGE SEÇİLİRSE OLUYOR.BEN FORUMA AKTARABİLMEK İÇİN EN KÖTÜ KALİTE OLAN MMS 0.3-SMALL MODUNDAN ÇEKMEK ZORUNDA KALDIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13
    BUDA BEYAZ DUVAR ..YALNIZ BU FOTOLAR MMS İÇİN AYARLANAN BOYUTLA ÇEKİLİYOR YANİ EN DÜŞÜK KALİTE.AKSİ TAKDİRDE FORUM DOSYAYI ÇOK BÜYÜK DİYOR.

sen fotograf ayarlarini en iyi cekecek sekilde ayarla.
    arkadaslarin istedigi gibi ornek fotograflarini cek.
    www.imageshack.us adresine upload et ve linki buraya kopyala.
    yada hic olmadi fotograflarini bir klasor icerisinde toparla www.rapidshare.com
    adresine upload et ve burada paylas.
  • En yüksek kalitede cekip imageshack.us sitesine upload et bence.
  • en yüksek ayarda çekhttp://www.imageshack.us buraya upload et orjinal boyutunu sonrada video çekersin video içindehttp://www.speedyshare.com

• www.imageshack.us a upload et 5mpx boyutunda o zaman sorun olmaz
  • En yüksek ayarda çek burayahttp://www.imageshack.us upload et sonra çıkan linklerden en alttakini al linki [simage]buraya koy[/simage] bekliyoruz ...
  • resimler gelmeye başladı sanırım bu kez
    orjinal boyutta resimler koyarsan tatmin edici olabilir
    zaten arkadaşlar söylemiş
    imageshack.us a atabilirsin
  • buraya gir resimleri 800 x 600 de upload yap sorun cikmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

http://www.imageshack.us ne güne duruyor oraya upload et
  • fotoları 5mp kalitesinde ( en yüksek ayar) neyse onunla çektikten sonra bilgisayara atacaksın.

ardından bilgisayarında ofice 2003 veya üzeri yüklü ise sırasıyla şu dediklerimi yap;

başlat> programlar> microsoft ofice> microsoft ofis araçları> picture manager yazılımını çalıştır.

ardından n95 ile en yüksek kalitede çektiğin resmi seç, yukarda program çubuğundaki "resimleri düzenle" seçeneğine tıkla, sağ köşede bir pencere belirecek, buradaki "yeniden boyutlandır" seçeneğine tıkladıktan sonra listede önceden tanımlanmış seçenekler arasından "web- 640x468" olanını seç.. "tamam" diyerek işlemi gerçekleştir.

sonrasında 640x468 olan resmi imageshack.us sitesine upload et.. gerisini biliyorsun zaten..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.