Şimdi Ara

İŞTE N95 ELİMDE........... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim surekli sikayet ediyor dostum elestircez tabi sen ne sacmaliyorsun elstircezki dogruyu bulsun arkadas
    quote:

Orjinalden alıntı: HmZ

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

fena degilmi fotografla alakasi yok bunun

arkadaşın amacı zaten burda fotoğraf sanatı sergilemek degil.Sadece telefonun çektiği resimlere örnek göstermek ve elinden geldiğince bizleri bilgilendirmek bence sürekli şikayet edip eleştireceğine teşekkür etmelisinböylece herkes huzurlu olur diye düşünüyorum....

• heaa doğru,arkadaş burda bizi bilgilendirme amacıyla koyacağı fotoğrafları bir kompozisyon olarak çekmeli yani öylemi,senin söylediğinden bu dersimi çıkartmalıyım acaba????Dediğim gibi amaç sadece telefonun çektiği fotoğrafları paylaşmak,sergiye fotoğraf göndermek değil.

arkadaş ta bu topic itibari ile(açılan diğer topiclerden bahsetmiorum) istenilenleri elinden geldiğince yapmaya çalışıp bizleri bilgilendirmeye çalıştı. Bunda da eleştirilecek bişiy göremiyorum.Bence yapılması gereken alakasız konularda eleştiride bulunmak değil teşekkür etmek.

Eğer benim söylediklerim sana saçma geliyorsa boşver unutgitsin,sadece aklıma takıldı ve fikrimi söyledim

NOT:Bu forumda olma sebebim insanlarla tartışmak değil.Tamamen bildiklerimi ve bilmediklerimi paylaşmak,paylaşanlara da saygı duymak......Eğer bir hatam varsa özürdilerim.....

Saygılarımla...

• Bu cümlene kesinlikle katılıyorum.Böyle bi telefonun bence fotoğraf çekmesini bilmeyen bi arkadaşın elinde olması kötü olmuş.Bütün forum seferber olmuş fotoğraf bekliyor ancak arkadaşın çektiği fotoğraflar bir türlü tatmin etmiyor.Benim n95 olsa herhalde işi gücü bırakır telefonun tüm özelliklerini ayarlarını kapardım ve sonra adam akıllı çektiğim fotoğraflarla burayı donatırdım.Forum forum olalı öyle bi inceleme görmemiş olurdu.Bütün forum fotoğraf beklerken adam gibi fotoğraflar gelememesi üzücü oluyo.
    Orjinalden alıntı: PHI

Orjinalden alıntı: Salur

N95in resmine yorum yapmıyorum.kötü ya da iyi henüz bir yorumum yok. Ama Excalibur çekmesini bilmiyor bence
    kurcalaması gerek biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Bu cümlene kesinlikle katılıyorum.Böyle bi telefonun bence fotoğraf çekmesini bilmeyen bi arkadaşın elinde olması kötü olmuş.Bütün forum seferber olmuş fotoğraf bekliyor ancak arkadaşın çektiği fotoğraflar bir türlü tatmin etmiyor.Benim n95 olsa herhalde işi gücü bırakır telefonun tüm özelliklerini ayarlarını kapardım ve sonra adam akıllı çektiğim fotoğraflarla burayı donatırdım.Forum forum olalı öyle bi inceleme görmemiş olurdu.Bütün forum fotoğraf beklerken adam gibi fotoğraflar gelememesi üzücü oluyo.

Öyle
  • KOMPOZISYON olayi espri idi ama sen yanlis anladin dostum daha dikkatli olmalisin sevgiyle kal
    quote:

Orjinalden alıntı: HmZ

heaa doğru,arkadaş burda bizi bilgilendirme amacıyla koyacağı fotoğrafları bir kompozisyon olarak çekmeli yani öylemi,senin söylediğinden bu dersimi çıkartmalıyım acaba????Dediğim gibi amaç sadece telefonun çektiği fotoğrafları paylaşmak,sergiye fotoğraf göndermek değil.

arkadaş ta bu topic itibari ile(açılan diğer topiclerden bahsetmiorum) istenilenleri elinden geldiğince yapmaya çalışıp bizleri bilgilendirmeye çalıştı. Bunda da eleştirilecek bişiy göremiyorum.Bence yapılması gereken alakasız konularda eleştiride bulunmak değil teşekkür etmek.

Eğer benim söylediklerim sana saçma geliyorsa boşver unutgitsin,sadece aklıma takıldı ve fikrimi söyledim

NOT:Bu forumda olma sebebim insanlarla tartışmak değil.Tamamen bildiklerimi ve bilmediklerimi paylaşmak,paylaşanlara da saygı duymak......Eğer bir hatam varsa özürdilerim.....

Saygılarımla...

• Elin oğlu kızını havada yakalıyo

Sadece spor modda çekilmiş.
     İŞTE N95 ELİMDE...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 11 Nisan 2007; 18:14:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Elin oğlu kızını havada yakalıyo

Sadece spor modda çekilmiş.
    http://img480.imageshack.us/img480/7055/45416874340c89e4d71bpm7.jpg

bu resim N95in çektiği bi resim mi şimdi?
    EXIF bilgileri yok da
    baya da iyi yani

• Walla n95 fotoğrafı.Flickr dan aldım.
  • şu flickr olayı N73 dede war dmi ama nası olcak bn bilmiormda
  • İlk çekilen araba fotosunu N73, k790, k750 gibi cihazlar çok daha iyi çekerdi. Orada titretme de yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13

İŞTE N95 ELİMDE...........

kendini niye banlıyosa anlamadım ban yazmış ya

• bak sımdı fotoları felan gorunce ınsanın n95 alası gelıo ama yoq hala beklemedeyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

İlk çekilen araba fotosunu N73, k790, k750 gibi cihazlar çok daha iyi çekerdi. Orada titretme de yok...

evet çok doğru şuana kadar koyulan resimlerin hiç birinde 5mp in farkını göremedik normal bir 2mp merceği gibi
  • bu resimler 2mp kalitesindende düşük gibi
  • valla bu telefon nezaman normal fiyat seviyesine gelir ozaman alırım bu para verilmez
  • Ben hala inanmıyorum
    Münkünde kotunun cebindeyken bir resim istiyoruz.
  • ya inanamıyorum ya hala millet çıkmış foto kalitesine bir bakayım diyor. 2000ytl lik bir cihaza sırf 3mp dandik yada superde olsun farketmez. bu kadar para verilirmi.

acıyorum size ya. siz haslanmışsınız harbiden. kimse kusura bakmasın. daha önce fotosu nasil diye gidip n70 aldınız sonra 73 sonra 80 sonra 93 filan derken bu. hep foto sevdası yüzünden.
  • hayırlı olsun güle güle kullan
    en kısa zamanda geniş bi inceleme bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

ya inanamıyorum ya hala millet çıkmış foto kalitesine bir bakayım diyor. 2000ytl lik bir cihaza sırf 3mp dandik yada superde olsun farketmez. bu kadar para verilirmi.

acıyorum size ya. siz haslanmışsınız harbiden. kimse kusura bakmasın. daha önce fotosu nasil diye gidip n70 aldınız sonra 73 sonra 80 sonra 93 filan derken bu. hep foto sevdası yüzünden.

ne demek istediğini tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misin?

benim şuanda anladığım herkes bu cihazı şekil olsun diye 2000ytl diye almak istiyor öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®
    şu flickr olayı N73 dede war dmi ama nası olcak bn bilmiormda

boyle yardimci olmaya calisayim sana.

http://www.flickr.com/search/?q=n73
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.