Şimdi Ara

İŞTE N95 ELİMDE........... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
9.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flickr a tlefondan foto nası atıorz ayıptır sorması saol clone kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®
    flickr a tlefondan foto nası atıorz ayıptır sorması saol clone kardeş

sanirim yahoo hesabiyla giris yaptiktan sonra ekleme yapabiliyorsun.
    ama henuz tecrubem olmadi.
  • bugun telefoncu bı tanıdıgın yanına gıttım ve n95 i sordum..bana nokıa shoplar herkesı oyalıyor...gercek gelıs tarıhı hazırandır....bosa bekleme dedı..artık ne kadar gercek bılınmez...
  • EXCALIBUR13 N95 in hayirli olsun gule gule kullan. Gazetenin onunde resim cekme onerisi benden gelmisti hatirlarsan kapatilan baslikta. Onerimin yaninda birde soru sormustum. Hatirlatayim: Elinle bastirinca ekranda goruntu bulaniyormu? Nobrain adli arkadas ekranin onunda koruyucu cam demisti yanlis hatirlamiyorsam. (cevabin icin simdiden tesekkurler)

Bu arada N95 topiginde de erken51 adli arkadasimiz N95 almis. Sagolsun resmini de postaladi. Su anda sarj oluyormus galiba, bitince umarim o da bir review yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 11 Nisan 2007; 21:50:55 >
  • arkadaslar bugun almanyadan nokia finlandiyayi aradim turkiyeye diyor adam daha n 95 cikisi olmadi tek tuk piyasada olabilir diyor ama en erken temmuz diyor banada cok ilginc vallahi yilan hikayasi oldu ya
  • ya herkes şu n95i alan kişiye yükleniyor yok foto çekemiyo yok şunu yapamıyor...
    ama herkesinde sizin gibi süper foto çekmesini bekleyemesiniz dimi sonuşta
    herkesin farklı ilgi alanları vardır
    belkide sadece diğer özellikleri için aldı telefonu
    herkesin sizin gibi olmasını bekleyemessiniz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: chackal

ya herkes şu n95i alan kişiye yükleniyor yok foto çekemiyo yok şunu yapamıyor...
    ama herkesinde sizin gibi süper foto çekmesini bekleyemesiniz dimi sonuşta
    herkesin farklı ilgi alanları vardır
    belkide sadece diğer özellikleri için aldı telefonu
    herkesin sizin gibi olmasını bekleyemessiniz ki

gelip n95 aldım diye konu açmayı bilen kişi en azından en yüksek çözünürlükte bir kaç foto koyabilir değil mi
  • Birincisi topici açan arkadaşım madem telefonla fazla ilgili değilsin yada madem fotoğraf çekmekle uğraşmıyorsun, söyler misin neden N95 aldığını foruma duyuran bi topic açıyorsun.

Bize ne senin N95'inden? Eğer sen bu foruma N95'im var diye topic açıyorsan, o zaman belli başlı şeyleri yapmalısın ki insanlara bi faydan dokunsun.

Açıyosun topic, 4-5 mesaj atıyosun, yokoluyosun, vallahi ben bundan sonra senin konularına kesinlikle mesaj atmayacağım, istersen N99 al, umurumda bile değil...
  • ya belki önemli bi işi var bence o kadar öfkeli olmamalısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Elin oğlu kızını havada yakalıyo

Sadece spor modda çekilmiş.

Elin oğlu aynı zamanda çok uyanık !
    Kızına MOR kaban giydirip Fotoğrafın ortasına yerleştirmiş.
    İş uyanılmasın diye

Saygılarımla.
  • Sen neden N95 aldın bakayim...
    Dövelim mi şimdi seni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Elin oğlu kızını havada yakalıyo

Sadece spor modda çekilmiş.

İş uyanılmasın diye

Saygılarımla.

Yok canım sen de. Ne alakası var. O kadar da değil artık

diyecektim ki resmi bi daha inceledim ve resmin üst tarafındaki bulutlarda bir morluk olduğunu farkettim.
    Gerçekten de dediğin gibi heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    quote:

İş uyanılmasın diye
    Saygılarımla.

diyecektim ki resmi bi daha inceledim ve resmin üst tarafındaki bulutlarda bir morluk olduğunu farkettim.

Walla üstadım şurası açık bir gerçektir ki : Sadece 5MP kamera var diye alınacak (daha doğrusu fotoğrak için alınacak) bir cihaz asla değil. Ayrıca N95 ile ilgili ilk konular açıldığında da belirtmiştim:
    Bu cihaz , pilinin zayıflığından dolayı "MOBİL CİHAZ"olarak bile adlandırılamaz. Her akşam şarj aleti vasıtası ile duvara bağlanmak zorunda isem nerde kaldı MOBİLİTE ?

Alan, kullanan arkadaşlarıma hayırlı olsun.Umarım sorunsuzca kullanır ve hep iyi haberler alıp verirler. Ama asla bana göre bir cihaz değil.

Saygılarımla.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    quote:

İş uyanılmasın diye
    Saygılarımla.

Walla üstadım şurası açık bir gerçektir ki : Sadece 5MP kamera var diye alınacak (daha doğrusu fotoğrak için alınacak) bir cihaz asla değil. Ayrıca N95 ile ilgili ilk konular açıldığında da belirtmiştim:
    Bu cihaz , pilinin zayıflığından dolayı "MOBİL CİHAZ"olarak bile adlandırılamaz. Her akşam şarj aleti vasıtası ile duvara bağlanmak zorunda isem nerde kaldı MOBİLİTE ?

Alan, kullanan arkadaşlarıma hayırlı olsun.Umarım sorunsuzca kullanır ve hep iyi haberler alıp verirler. Ama asla bana göre bir cihaz değil.

Saygılarımla.

O konuda katılıyorum. Kemarası için alınacak bir cihaz değil. Ki zaten nokia ilklerinde başarılı olamıyor pek
    Bu da ilk 5 mpx kameralı telefonu
    mesela ilk optik zoom da n93te çuvalladı
    ilk megapikselleri kötüydü vs vs

• Ceptelefonu hiçbir zaman fotoğraf makinesi gereksiniminizi ortadan kaldırmaz, kaldıramaz. Ne zaman 1/2.5" sensör koymayı becerirler belki o zaman. o yüzden siz AF ye dikkat edin varmı diye , o kadar. Gerisi tamamen tüketücüyü yeni cihaz almaya yönlendirmek. N95 geleceği 7650 nin çıktığı gün belliydi. 11MP li N98 'inde tasarımını yapmaya başlamışlardır. Bu böyle sürer gider...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13

BUDA BEYAZ DOSYA KAĞIDI...

İŞTE N95 ELİMDE...........

Laptop parası ver böylesi fotoğraf çeksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

quote:

Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13

BUDA BEYAZ DOSYA KAĞIDI...

İŞTE N95 ELİMDE...........

Laptop parası ver böylesi fotoğraf çeksin

bu foto sanki cif boyutunda cekılmıs bu ne yaw

• belki mor foto.çekme hatasını firmwareyle düzeltirler diye düşünüyorum!
    bide alan arkadaşa bir kaç soru sormak istiyorum!
    mesela sarj ne kadar gitti neleri kullandın kaç saat gitti?
    ses kalitesi nasıl n91 kadar iyimi?
    symbian os 9.2 ne kadar kullanışlı ve 9.1den farkı ne?(tabi symbian os 9.1 kullandıysan)
    wlan (wi-fi) kalitesi nasıl bellek dolu hatası hiç verdimi?
    flash playeri youtube gibi flash kullanan siteleri açıyor mu?
    kızak kalitesi nasıl?
    sadece fotoğrafla ilgili soruları sormayalım çoğumuzda biliyoki mor çekme kusuru var!
    kolay gelsin!
    Saygılarımla!!!
  • bunlari en az 100 kez okumusuzdur zaten. tekrar yazman gerekmezdi. bu arada sizin beyaz duvar resmi daha gözukmedi
  • Ben bu ses kalitesine harbi harbi taktım.Hadi tamam fotoğraf kalitesini ordan burdan fotoğraflarını bularak anlayabiliyorsunuz ama ses kalitesini anlamak için n95 i kullananların yorumlarına ihtiyacımız var.Başka n95 kullanıcıları varsa forumda onlardanda ses kalitesi hakkında yorumlarını alabilirmiyiz.Ben kulaklıkda çok kötü veya vasat derecede ses vereceğini düşünmek istemiyorum.Çünkü telefon müzik yönüyle de ön planda olan bi alet.O yüzden ses kalitesi hakkında yorumları bi kaç n95 kullanıcısındanda duymak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.