Şimdi Ara

İŞTE O AN GELDİ EDMO :D AÇILIYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 dk sonra açılacak oyun sanırım. daha belli değil açılınca burada hallederiz...
  • bi tane server olur sanırım bu arada 5 dk sora oyun açılıor 35 dk sonrada kapanır heralde 2 hafta daa :
    edit:
    bana acil başlangıç digimonu söle lemp. hangisi en kolay kasılır? pvpde iyi olmasın güçlü vurup seri kasılsın yeter nası olsa resetlencek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 30 Ağustos 2011; 13:56:08 >

• resetlenecek derken
  • çok çok az oyun dışında closed betadan sonra hesaplar sıfırlanır vede hatırladığım bunda da böle idi obtde sabit kalır ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

bi tane server olur sanırım bu arada 5 dk sora oyun açılıor 35 dk sonrada kapanır heralde 2 hafta daa :
    edit:
    bana acil başlangıç digimonu söle lemp. hangisi en kolay kasılır? pvpde iyi olmasın güçlü vurup seri kasılsın yeter nası olsa resetlencek

agumon güçlüdür gaomon hızlı kasılır 3 skili vardır lalamonu unut gitsin agumon çalıştırdım ben :D klasiğimdir :D
    PVP yok oyunda :(

• hayır hangisi hızlı kasılır dedim agumon güçlü olsun ama gaomon açam ozaman bide nie hızlı kasılır gaomon 1
    2. oyuna girmior not suitable version dior
  • oyuna girdim gaomon twk seferde 3 skill atar digiyi öldürür 56 lvlde 75 i kesersin kolaylıkla :)
  • tmm gaomon açacamda oyuna girmedi sildim bidaa yükledim bakalım girecekmi eski client vardı bende 05 ile biten bilmiom nie girmior
  • patchledi direkman :D
  • nick ne benim Gosp
  • beyler 15channel da buluşalım mı _?
  • benim nick Drag0nTR koydum buluşup parti kurup kasılalım ne dersiniz _?
  • edit : gerçek adlarınız ney benm berke
  • oyun rezalet lag lı 2-3bin kişiyi kaldıramıyor ya
  • yaw habire atıyor oyun ama oyuna çok yükleniliyor şuan
  • agumonu anca zar zor 5lvl yaptım habire atıyor bune yaw
  • ben OBTde girecem bune yaw tek server diye bu kadar dandiklik olmaz bende dizimi izlerim :D
  • Server iflas.
    Edit: Bakıma almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 30 Ağustos 2011; 15:34:22 >
  • burada digimon yakalamak nasıl.dbo c basınca yakalıyordu burada nasıl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.