Şimdi Ara

*****İŞTE O ZAMAN (FIKRA)***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ortaya attığın iddia bi kere yanlış. Kylie topiği dün mü önceki gün mü silindi. Hatta onu merak eden kişiler topic açmış onu da ben sildim bugün.

ayrıca mewluth sende benim gibi hızlı okumuş ve hızlı düşünmüşsün. o topiclerde bana dün ve bugün karşı çıkan insanlardan kaç tanesinin "ne uygunsuz topic dediğini gördün?

hiç değilmi mewluth kocaman bir 0
  • YOK ABLA SÜPER PSİKOLOG İSKİ ALTINOKTA GİBİSİNDEN HERİFLERE..
  • nilda sakın ol sınırlenme.(dıyene bak) neyse orda kımın soledıgını saklamısın ama altta ısmını soluyosun.senın gıbı cakala yakıstıramadım.ayrıyetten nilda nın topıcı nıye sılındı bende ogrenmek ıstıyorum
  • Monica topici benim ettiim kafga yüsünden silindi dieride sanırım manyak81'le Altinokta arasındaki tartışma yüzünden silindi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

nilda sakın ol sınırlenme.(dıyene bak) neyse orda kımın soledıgını saklamısın ama altta ısmını soluyosun.senın gıbı cakala yakıstıramadım.ayrıyetten nilda nın topıcı nıye sılındı bende ogrenmek ıstıyorum

Topiclerin silindiğini de kim söyledi? Kilitlendi deniyor. O kadar öğrenmek isteseydin arar bulurdun. James'in desteğe ihtiyacı yok üstelik, böyle boşu boşuna arka çıkma ayakları yapma. Kendisini destekleyenlere bir ödül verdiğini de sanmıyorum zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

quote:

Ayrıyetten artislik, en sinir olduğum şeydir, kimse forumdaki üyelere ve yöneticilere kendini tatmin etmek için hava atmaya kalkmasın. Kimse bu forum bensiz olmaz, ben şuyum, ben buyum arayışlarına girmesin ve de buradaki diğer üyelerden medet ummasın. Sevilmek size artislik yapma hakkı tanımaz. Özellikle yönetime kafa tutmalar ve tehdit durumlarını kesinlikle affetmiyorum. Eleştirin ama artislik yapmayın.

mewluth bu lafların bana mı??

Senin yukarıdaki lafların kime, açık açık söyle de, benim laflarım zaten yerini biliyor. Topic açacaktım aslında bu konuda ama gerek görmedim, burada yazayım dedim.

• quote:

quote:

Ortaya attığın iddia bi kere yanlış. Kylie topiği dün mü önceki gün mü silindi. Hatta onu merak eden kişiler topic açmış onu da ben sildim bugün.

ayrıca mewluth sende benim gibi hızlı okumuş ve hızlı düşünmüşsün. o topiclerde bana dün ve bugün karşı çıkan insanlardan kaç tanesinin "ne uygunsuz topic dediğini gördün?

Üyelerin tepkileri veya tepkisizlikleri bizleri bağlamıyor ki ama. Biz kurallara yine de bakmak durumundayız. Üyeler niye tepki göstermedi diye bize yüklenmen yanlış. Üyelere yüklenmen de yanlış.

• PEKİ KURALLARI UYGULUYORSUN...
    BEN NEDEN CEZA YEDİM..
    SİNİRLENDİM KÜFÜR ETTİM..
    PEKİ NEDEN ALTINOKTA CEZA YEMEDİ..???
    http://forum.donanimhaber.com/m_1522334/tm.htm
    EĞER BURAYI SONUNA KADAR OKURSAN DEDİĞİMİ
    ANLARSIN..
    SANIRIM KURALLAR NİCKE VE POST SAYISINA GÖRE KONULUYOR.

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

quote:

Üyelerin tepkileri veya tepkisizlikleri bizleri bağlamıyor ki ama. Biz kurallara yine de bakmak durumundayız. Üyeler niye tepki göstermedi diye bize yüklenmen yanlış. Üyelere yüklenmen de yanlış.

• quote:

Orjinalden alıntı: manyak

PEKİ KURALLARI UYGULUYORSUN...
    BEN NEDEN CEZA YEDİM..
    SİNİRLENDİM KÜFÜR ETTİM..
    PEKİ NEDEN ALTINOKTA CEZA YEMEDİ..???
    http://forum.donanimhaber.com/m_1522334/tm.htm
    EĞER BURAYI SONUNA KADAR OKURSAN DEDİĞİMİ
    ANLARSIN..
    SANIRIM KURALLAR NİCKE VE POST SAYISINA GÖRE KONULUYOR.

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

quote:

Böyle yaklaştığın sürece seninle anlaşamam. james'ın sabah söyledi o topiği bu konuyu görüşecektim yönetimle ama neyse vazgeçtim. Oraya buraya ban yapıştırmayı ve büyük harfle yazmayı bıraktığın zaman gel konuşalım.

• İYİDE ABİCİĞİM MSJ ATTIM ÇAĞRIYA..
    CVP GELMEDİ...
    ADAM BANA SAYIYOR SÖVÜYR..
    O KADAR SAÇMALIYOR..
    GECEDE 3 TOPİC KİTLETTİRİYOR..
    GELDE KIZMA...
  • Manyak biraz sakin ol haklı olduğunu düşündüğün bir konu varsa sakince şikayetinde bulun..

Not: biraz önce tartışmanın yaşanıp cagri105 in kilitlediği topic i okudum manyağın cezası normal bence ama tartışma ve küfür tek kişilik değil haliyle cezada tek kişilik olmamalı.

(kişisel yorumum)

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak

İYİDE ABİCİĞİM MSJ ATTIM ÇAĞRIYA..
    CVP GELMEDİ...
    ADAM BANA SAYIYOR SÖVÜYR..
    O KADAR SAÇMALIYOR..
    GECEDE 3 TOPİC KİTLETTİRİYOR..
    GELDE KIZMA...

mewlut gerekeni yapacaktır manyak. merak etme...

• quote:

Orjinalden alıntı: webche

Manyak biraz sakin ol haklı olduğunu düşündüğün bir konu varsa sakince şikayetinde bulun..

Not: biraz önce tartışmanın yaşanıp cagri105 in kilitlediği topic i okudum manyağın cezası normal bence ama tartışma ve küfür tek kişilik değil haliyle cezada tek kişilik olmamalı.

(kişisel yorumum)

Saygılar...

manyağın küfürü silindi de ondan göremedin webche. altinokta küfür etmemiş ama o da altinoktaya hakaret etmiş bulunmakta. o yüzden bu konuyu açacağım zaten.
  • "Manyak biraz sakin ol haklı olduğunu düşündüğün bir konu varsa sakince şikayetinde bulun..

Not: biraz önce tartışmanın yaşanıp cagri105 in kilitlediği topic i okudum manyağın cezası normal bence ama tartışma ve küfür tek kişilik değil haliyle cezada tek kişilik olmamalı. "

Abi zaten ilk msj attım çağrıya cvp gelmedi..
    Ayrı bir sinir..
    2-Benim kızdığım nokta ceza almam diil..
    Cezanın tek taraflı olmasıı...

Mewluth hoca kusra bakma ama canım bayağı sıkıldı..
    Sana karşı bir tavrım yok olamazda

• quote:

arkadaşlar,
    burada espri söz konusu. 2 gün önce kylie minoque nin iğren. fotoğraflarının bulunduğu topic açıldı. kadının cinsel organı gözüküyordu. kimseden tepki gelmedi ve herkes bazı arkadaşlar hariç tabii hemen yelkenleri suya indirdi... bu nedir yani bu nasıl bir tezat yaa...

adam penis boyundan, bir penisin sertleşmeme sorunundan bahsediyor. gülsem mi ağlasam mı.. kimse ona karşı çıkmıyor, kilitlenmiyor, ama ben böyle bir topic açınca kilitleniyor. bunun böyle olacağı belliydi arkadaşlar..

dün ben bu toipcleri açtığımda bana herkes bu james değil, kesin jamesin şifresini çalmışlar dedi...

bu topicler sadece bir yemdi arkadaşlar... ve yemi yediler.. neyin ne olduğunu gördük bir kez daha...

eğer öyle şeyleri iğrenç buluyorsan sende cinsel içerikli fıkra anlatan topic topic açma...gülsemmi ağlasammı diyorsun ama oradada gülmüştün istersen alıntı yapabilirim....Ayrıca yemdi ha ne kadar ileri görüşlü bir arkadaşmışsın...Ayrıca bu fıkrayı biliyorum ama yinede hatırlattığın için sağol güzel fıkra doğrusu...manyak81 senin yorumlarındamı yemdi yoksa anlaşmalımıydınız sizi gidi siziler....Nasıl anlamadık yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinokta -- 17 Aralık 2004, 23:15:09 >

• yaw yeter uzatmayın.. kaç saat geçti üstünden.. gülmüşümde ii halt etmişim.. ağlanacak halimiz gülmüşüm demek ki...

edit:bak yazdım topice baktım, eidt yapmışsın... iğneleme yapma, çuvaldızla yanaşmıyım sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_earl_cash -- 17 Aralık 2004, 23:15:54 >
  • ne yemi yaw..
    hane yem..
    karnımda aç
  • AYRICA ÇOK TARAFSIZSIN...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.