Şimdi Ara

*****İŞTE O ZAMAN (FIKRA)*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
    2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
    Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
    Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
    Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
    Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik".

• quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
    Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
    Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
    Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
    Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik".

SONUNA KOPTUM ABLA YA....

• HEY BU TOPİC NEDEN KİLİTLENMEMİŞ.. ÜSTÜN ESPRİ ANLAMA KABİLİYETİNİZ BURADA MOK KOKAN ESPRİYİ ANLAMADIMI. YOKS A GÖZÜNÜZDEN Mİ KAÇTI..

TOPİCİN BİRİ GİDER BİRİ GELİR ARKADAŞLAR...

AMA BEN HEP BURDAYIM...
  • Hiç hoş görünmüyor bu tür yaklaşımınız
  • Bu fıkrayı bizimle paylaşmak için mi yoksa üstün espri anlama yeteneğine sahip bazı kişilerin topiği kilitlettirmelerini sağlamak için mi yazdığını merak ediyorum.
  • üzmeyin birbirinizi
  • arkadaşlar,
    burada espri söz konusu. 2 gün önce kylie minoque nin iğren. fotoğraflarının bulunduğu topic açıldı. kadının cinsel organı gözüküyordu. kimseden tepki gelmedi ve herkes bazı arkadaşlar hariç tabii hemen yelkenleri suya indirdi... bu nedir yani bu nasıl bir tezat yaa...

adam penis boyundan, bir penisin sertleşmeme sorunundan bahsediyor. gülsem mi ağlasam mı.. kimse ona karşı çıkmıyor, kilitlenmiyor, ama ben böyle bir topic açınca kilitleniyor. bunun böyle olacağı belliydi arkadaşlar..

dün ben bu toipcleri açtığımda bana herkes bu james değil, kesin jamesin şifresini çalmışlar dedi...

bu topicler sadece bir yemdi arkadaşlar... ve yemi yediler.. neyin ne olduğunu gördük bir kez daha...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "

• @james_earl_cash güzel bir fıkra paylaşmışsın (daha önceden biliyordum ama olsun) sonra da suyunu çıkartmışsın.

Bir kere internet kültüründe büyük karakterler kullanmak mesajlarını düzensiz ve düzeysiz post etmek saygısızlıktır. Büyük harf kullanmak ise bağırmak anlamına gelir. Unutma ki bu mesajını tepki gösterdiğin insanlar kadar göstermediklerin de okuyor.

Evet birileri kylie minoque topiği açmış olabilir (görmedim ama öle diyorsan öledir). Bende de hülya avşar ve asenanın benzer fotoğrafları var (teşhir etmiyorum ama öle). Bu da beni rahatsız etmiyor.

Burada bazı alışkanlıklar var. Bir çoğumuz hala forumda kızlar olduğuna inanmıyor. Onun için penis ile ilgili topic açmakta da zarar görmüyorlar. Bence de suyunu çıkartmadıktan sonra sorun yok. Hatta inandıkları halde seviyeyi özellikle düşürenler de olacaktır. Ama onlara cevap yazacağına sağdaki ünleme tıkla yeter. tepki ulaşır zaten. Kuraldışılıklarla ilgilenmek modların işi.

Bir kaç ay önce seviye iyice düştüğü için bir ay kadar foruma da girmedim, modlar baş edemiyorlardı. Only_smile olmasaydı konu dışına da bir daha girmezdim zaten.

Ben genel olarak kullandığı dili düşünerek senin de kız olmadığını düşündüm çoğu zaman. Ama kız arkadaşlarımız da var.

Kısaca saygı istiyorsak önce kendimiz saygılı olmalıyız. Bir ortamda kızların olması kültürel değilse de seviyeyi yükseltecektir. Burada kızların da gireceği bir ortam yaratmak modların işi. Bize düşen kurallara uymak. Arkadaşların alışkanlıkları da zamanla değişecektir (benim de).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyle -- 17 Aralık 2004, 11:02:42 >

• quote:

Bir kere internet kültüründe büyük karakterler kullanmak mesajlarını düzensiz ve düzeysiz post etmek saygısızlıktır. Büyük harf kullanmak ise bağırmak anlamına gelir. Unutma ki bu mesajını tepki gösterdiğin insanlar kadar göstermediklerin de okuyor.

dostum diğer topiclerim kilitlendiği için buraya yazdım. evet bağırmak anlamına geliyor benbe bağırıyorum zaten.. ama sen kızma.. beni tanıyan arkadaşlarım tanır.. dün uygunsuzluk oldu. cevapsız kalındı. yema ttım ortay yem tututldu. başka açıklama yapmıuyorum..

benim şimdiye kadar dün akşam haricinde uygunsuz topic açtığım görülmemiştir..

Ben genel olarak kullandığı dili düşünerek senin de kız olmadığını düşündüm çoğu zaman. Ama kız arkadaşlarımız da var.

bak dostum kadınlık yadfa erkeklik kullanılan üslüpla belirlenmez. bir bayanda görmeye alışık olmadığın bir üsluptur. onu anlarım.. benim takiyye yapmak gibi bir durumum hiçbir zaman sözkonusu olmadı, olmamıştır da . buda böyle biline. dün denge sorunu bulunan bir kişi benim gay olduğumu düşündüğünü söylemiş.. çok ta iyi söylemiş. cevabını yüzüne vermek isterdim elbette ama uğraşmya değmez..

neyse dostum uğraşmış, değer vermiş yazmışsın tepkilerini. teşekkür ederim. bende dilim döndüğünce yanıtladım .. ama unutmaki olaylar sadece buradan topiclere yansıyan değildir. herkes benim gibi cesaretli değil yani düşüncelerini çekinmeden açıklama konularında.. pmden saldırı yada yeni bir nick alarak saldırı yapmak erkekliğe yakışıyorsa, onu yapan erkekten ben daha erkeğim derim.. bşakda bir şey demem..

• quote:

bir bayanda görmeye alışık olmadığın bir üsluptur. onu anlarım..

Uzun zamandır görmediğim diyelim

quote:

dün denge sorunu bulunan bir kişi benim gay olduğumu düşündüğünü söylemiş.. çok ta iyi söylemiş. cevabını yüzüne vermek isterdim elbette ama uğraşmya değmez..

Onu bilmiyordum. konunun gelişimini bilmiyorum ama ciddi söylediyse ayıp etmiş.
  • ya dostum bak beni zamanla tanırsın. espriyi severim bende.. kimseye zararım yoktur. haksızlığa tahamülüm yoktur o kadar.. dün burda bi ton topic açıldı. ne muhabbetler döndü.. benim esprili olan fıkralarıma bir kişinin kışkırtması sonucu böyle oldu. yoksa herkes gülüyordu..

ayrıca dediğim gibi tekrar tekrar söylüyorum.. bu bir yemdi arkadaşlar..

bir bayan sanatçının kadınlık organının görmekten rahatsızlık duymayan kişiler, oral sex yapıyor cümlesi yüzünden rezil ettiler topici.. olay açık ve nettir..
  • james ;

sana ben hem delikanlı hem de hanımefendi demiştim ya...

arkadaşlar seni ben de dahil o hanimefendi kimliğinle görmek istiyorlar her ne kadar kendileri bel altı konuşsalarda (herkes için değil) sana yakıştıramıyorlar....

bence tepki bu sebeptendir....

sen hanımefendi kimliğinle devam et...

yanlış anlamazsın umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

james ;

sana ben hem delikanlı hem de hanımefendi demiştim ya...

arkadaşlar seni ben de dahil o hanimefendi kimliğinle görmek istiyorlar her ne kadar kendileri bel altı konuşsalarda (herkes için değil) sana yakıştıramıyorlar....

bence tepki bu sebeptendir....

sen hanımefendi kimliğinle devam et...

yanlış anlamazsın umarım

• quote:

arkadaşlar,
    burada espri söz konusu. 2 gün önce kylie minoque nin iğren. fotoğraflarının bulunduğu topic açıldı. kadının cinsel organı gözüküyordu. kimseden tepki gelmedi ve herkes bazı arkadaşlar hariç tabii hemen yelkenleri suya indirdi... bu nedir yani bu nasıl bir tezat yaa...

adam penis boyundan, bir penisin sertleşmeme sorunundan bahsediyor. gülsem mi ağlasam mı.. kimse ona karşı çıkmıyor, kilitlenmiyor, ama ben böyle bir topic açınca kilitleniyor. bunun böyle olacağı belliydi arkadaşlar..

[size]

O dediğin topic silinmiş ya, neden böyle tepki verdin?

Dün akşam hasta idim ve biraz uyudum ama gördüm ki tartışmalar baş göstermiş yine. Ne yapmak gerek bilemiyorum bazen. Yanlışı yanlış yaparak düzeltmeye çalışıyorsun. Olmaz böyle...

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth
    Ne yapmak gerek bilemiyorum bazen. Yanlışı yanlış yaparak düzeltmeye çalışıyorsun. Olmaz böyle...

Hayatta 2 eksi bir artı etmez. O sadece matemetikte mümkündür. Mewluth hocam bilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gargoyle

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth
    Ne yapmak gerek bilemiyorum bazen. Yanlışı yanlış yaparak düzeltmeye çalışıyorsun. Olmaz böyle...

Hayatta 2 eksi bir artı etmez. O sadece matemetikte mümkündür. Mewluth hocam bilir.

Hayır Matematikte de 2 eksi yine eksidir.

2 eksinin çarpımı anca artı olabilir, çarpma işleminin de konumuzla alakası yoktur.

• quote:

Yanlışı yanlış yaparak düzeltmeye çalışıyorsun. Olmaz böyle...

yanlışa yanlışla cevp verildiği doğru belki mewluth ama, eşdeğer değil..

bir soru sordum kimse cevap vermedi.. bu bir fıkra sonuçta ve bunun gibi bir dolu fıkra geldi geçti burdan...

amacım sorun çıkartmak olsa, en olmadık bir topici ben açarım burda. ama amacım sorun çıkartmak değil. kimseyi kırmak istemediğim gibi kırılmakta istemiyorum.. buda böyle biline..

ayrıca deep, dostum, haklısın belki ama bu şuraya 2 tane argo fıkra yollamamın tahminimce ne delikanlı olmakla neden hanımefendi olmakta alakası yok. ben kimsenin beni görmek istediği kimliğe bürünemem çünkü herkes kendine göre görmek ister. genelin ne istediğide umrumda değil. herkes kendi için takılıyor burada...

• quote:

quote:

Yanlışı yanlış yaparak düzeltmeye çalışıyorsun. Olmaz böyle...

yanlışa yanlışla cevp verildiği doğru belki mewluth ama, eşdeğer değil..

bir soru sordum kimse cevap vermedi.. bu bir fıkra sonuçta ve bunun gibi bir dolu fıkra geldi geçti burdan...

amacım sorun çıkartmak olsa, en olmadık bir topici ben açarım burda. ama amacım sorun çıkartmak değil. kimseyi kırmak istemediğim gibi kırılmakta istemiyorum.. buda böyle biline..

ayrıca deep, dostum, haklısın belki ama bu şuraya 2 tane argo fıkra yollamamın tahminimce ne delikanlı olmakla neden hanımefendi olmakta alakası yok. ben kimsenin beni görmek istediği kimliğe bürünemem çünkü herkes kendine göre görmek ister. genelin ne istediğide umrumda değil. herkes kendi için takılıyor burada...

Ortaya attığın iddia bi kere yanlış. Kylie topiği dün mü önceki gün mü silindi. Hatta onu merak eden kişiler topic açmış onu da ben sildim bugün. Hatta topiğin ondan değil de daha çok tartışmalardan kilitlendiği de belli oluyor yoksa toptan silinirdi aykırı bir durum olsaydı. Yani hemen anında tepkiler vererek celallenmeye gerek yok. 2 dakika sakin olup düşünerek hareket edin.

Ayrıyetten artislik, en sinir olduğum şeydir, kimse forumdaki üyelere ve yöneticilere kendini tatmin etmek için hava atmaya kalkmasın. Kimse bu forum bensiz olmaz, ben şuyum, ben buyum arayışlarına girmesin ve de buradaki diğer üyelerden medet ummasın. Sevilmek size artislik yapma hakkı tanımaz. Özellikle yönetime kafa tutmalar ve tehdit durumlarını kesinlikle affetmiyorum. Eleştirin ama artislik yapmayın.

• quote:

Ayrıyetten artislik, en sinir olduğum şeydir, kimse forumdaki üyelere ve yöneticilere kendini tatmin etmek için hava atmaya kalkmasın. Kimse bu forum bensiz olmaz, ben şuyum, ben buyum arayışlarına girmesin ve de buradaki diğer üyelerden medet ummasın. Sevilmek size artislik yapma hakkı tanımaz. Özellikle yönetime kafa tutmalar ve tehdit durumlarını kesinlikle affetmiyorum. Eleştirin ama artislik yapmayın.

mewluth bu lafların bana mı??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.