BEN ARTIK BU OYUUNU BIRAKMAYA KARAR WERDİMM WE BU TUR OYUNLARIN SADECE ZMN KAYBI OLDUGUNU ANLADIM ..... AMA TABİKİDE KAZANDIKLARIMMDA OLDU BU OYUN SAYESİNDE BİR COK KİSİYLE ARK OLDUMM HATTA BAZILARIYLA KANKA BİLE OLDUMM ORNEGIN YILMAZZ O KADAR KUFUR ETSEDE O DA BENİM BU OYUNDA KAZANDIKLARIMDAN Bİ TANESİ .... BU OYUNA O KADAR EMEK WERİOZZ SONRA NOLUR YOR BİLİOMUSUNUZZ ......., HİÇ BİSİ SADECE HARCADIGIN ZMN WE PC BASINDAKİ BOYUN TUTULMALARII BELKİ ARAMIZDA BU SENE OKS YE GİRENLER BU OYUNU OYNAMIYIP DA TEST COZSEYDİ BENCE RAHAT Bİ 80 NET YAPARLARDI ....... BU FAN CLUP DA SADECE BIRAKANLAR,NEDENLERİ WE OYUNDA KAZANDIKLARI GİBİ WS....... SEYLERDEN BAHSEDE BİLİRLERR Bİ DAHA BENİ OYUNDA GOREMEYECEKSİNİZZZ HEPİNİZE BYE BEN = XALİA TAMER LWL=62 GUILMON=42 AGUMON=42 PATAMON=41 HawkMon=38 HAGURUMON=31 WİZARDMON=28 KNİGHTMON=31 ETEMON=31 GABUMON=32 BEN XALİA BU KARDESİMİN DH UYELİGİ BENİMKİ BANLANDI BU ARADA FORUMA TAKILICAMM
ben katılmıyorum.eger eglenmek,hoşça vakit geçirmek ve yeni arkadaşlar edinip sohbet etmek,mücadele etmek boş zaman ise zamanımın boşa gitmesine razıyım
bnde bırakım oyun sadece eğlenmek için ama dışardada bir hayat varve oyunlar sıktı carbona başladım inş sıkılmam
bende bırakmadım çünkü oynayınca kendimi mutlu hissediyorum
Digimon kasıp sıralamada yükselmek.Ah işte bu müthiş bir şey bir de oyuna girse...
ya oyunda 1. olsanız elinize bi çöp geçiçekse gelin yüzüme tükürün
hmmmm zevkler ve renkler tartışılmaz.İstersem Mario oynarım heee ona göre
mario
BENCE COK YANLIS DUSUNUOSUNUZZ BEN ZATEN ARK KAZAN MAK DAN BAHSEDDİMM O AYRI AMA BU OYUNU BU KADAR CİDİYE ALMAK BANA TERS GELİOO GİDİN MANİTA BULUN YAZ GELDİ OLMADI SPOR YAPINN , WEYADA DERS CALISIN OYUN OYNAYACAKSANIZDA ADAM AKILLI OYUN OYNAYINN BENCE N E OLE HERKEZZ BİRBİRİNE EZİqq DİO İŞTE BENLARIN HEPSİ KENDİNİZİ OUYUNA FAZLA KAPDIRMAKDAN OLUOO BELKİ KARSINDAKİ KENDİSİNE EZİqqDENDİGİ İÇİN MUTSUZZ OLACAKK AMA SEN MUTLU OL BASKALARININ NE ONEMİ WARR DİMİİ....OYUN BENİ HEM SIKTI HEM DE BOLE SEYLERI DUSUNDUMM WE BUYUZDEN BIRAKMAYA KARAR WERDİMM
İNSANLARIN ONURUNU KIRMA BELKİ TEK SAHİP OLDUKLARI SEY ODUR!
quote:
Orjinalden alıntı: lordhammer
hmmmm zevkler ve renkler tartışılmaz.İstersem Mario oynarım heee ona göre
senin seçimin ister digi ister mario ister cs ama oyunlarda yani online oyunlarda çok stres ve kızgınlık oluyor ve oyunda derece yapmanız size para kazandırmıyor
Zaten dünya dönmüyo, burası matrix, aslında şu an da biz yokuz herşey birer yanılgıdan ibaret.Ya bi gidin ya....
Amma abarttınız heİstiyen oynasın istiyen oynamasın ben poke crater a başladım ztn adresim vardı mutluyum live battle a hazırım geleb gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme