Yeniymiş burda yeni olabilirim.AMa şu gerçekki pc yi senden daha ii biliyorum şimdi yanına al kendin sus.Argo tabirler kullanmadıkça İstediğim gibi yazarım çizerim sen kimsin.Burda çok cevap yazmakla alınan rütbelerle kendini bilgili sanma cici çocuk ne iş yaptığımı neyle uraştığımı bilmeden yorum yapma.
Şu gerçeği artık herkes bilsin "EN İYİ P2P PROGRAMI ŞUDUR BUDUR vs.." diye bir şey söz konusu olamaz. Her p2p'in kendine has avantajları ve dezavantajları vardır. Tek p2p'le yetinilmemelidir. BearShare tamam, popüler mp3 lerde ve filmlerde hızlı olabilir ama eski filmleri ve popüler olmayan eski mp3leri ve alternatif tarzlarda albümleri bulmak zor. Emule ise 1940 lı filmlerden tutun, çoğu kimsenin dinlemediği albümlerden, programlara kadar aklınıza gelebilecek her türlü dosyayı bulabileceğiniz uçsuz bucaksız bir P2P ağıdır. Yavaş olmasından yakınıyosunuz halbuki doğru modu ve ideal kaynak sayısını tutturdunuz mu 22k dan aşağı düşmezsiniz. Torrent yeni çıkan filmlerde, albümlerde, özellikle dizilerde çok hızlıdır. Ama eski bir film veya albüm söz konusu olduğunda arşiv yetersizdir. Önemli hangi dosyayı hangi p2p ile indirceğinizi bilmeniz gerekir. Ondan sonra 7/24 bağlantınızın %100'ü kullanırsınız...
çok güzel açıklamışsın black storm ellerine sağlık
evet her prgnin kendine gör avantaj ve dezavantajı var mesala ben emule ile hiç 13 kb yi geçemedim adsl lem 1024 ares hızlı indiriyor ama içinden başka içerik çıkıyor kazaa helen mp3 içn favorim gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme